Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

İnşallah bizde atlatacağız bu günleri chabliscim , merak etme ,Mevlam bizlere de nasip edecek,bu gibi şeyler bende çok duydum sabretmek çok zor ama güçlü olmamız lazım, bazen nefes alamayacak kadar bunalıyorum ama bu gibi şeyleri duymazdan geleceğiz mecburen . İyi akşamlar halevcim görüşürüz tatlım,

elbette gelip geçecek bunlar kızlar .. bu kadar olumsuzluk yüklemeyelim düşüncelerimize..hihoyyyt
yeniden hızla başlayacağız çalışmalara Allahın izniyle herşey çok daha güzel olacak..
ben sıcak su torbası kullanıyorum belime yatarken. smalangel canm senden duymuştum bunu. bütün gece sıcacık yatıyorum fırın gibi.. :jeyyar:
daha adaçayımıda içmedim kızlar. artık yatarken demlerim. daha şimdi normal çay içtik.
helva yedim bol bol.. bebek alalım derken iyice kilo alcaz he. aman olsun öff. onu düşün bunu düşün ayy fenalık geliyor arada..sempatiksalakcinni
biz kadınlar hem güzel olcaz çekici olcaz, bebekte doğurcaz, kilo almıcaz....:1ninca: hepsi bi arada olmayacağına göre hiç boşuna kuruntu yapmayalım dimi.. sonra düzelir herşey. oh yiyelim rahatlayalım bacılar alkisalkisalkis

hiç geç kalınmışlık duygusuna kapılma canım ,ben de bazen üzülüyorum niye 6 ay hap kullandım dedim kendi kendime kızdım ama nerden bilebilrdim böyle olacagını..evlenir evlnmez hamileliği de ben istemedim,eşimle tadını çıkaralım yeni evliliğimizin dedim...evleneli 2 yıl oldu ama demekki Rabbim zamanı gelince verecek..her şeyin hayırlıısı,sağlıklı olsun da..belki olacaktı ama sağlık sorunlarıyla uğraşacaktık ,Allah bizim için en iyisini biliyor,bunu unutmayalım...kendi kendimizi teselli edelim,hamdolsun sağlıklıyız her şeyimz var sadece sabretmeliyiz...ben hayatımda her şeyi programlı ve planlı yapan biriydim anladım ki bu konuda plan asla işlemiyormuş...ilki bi olsun ikinciye kazara kalacgım,korunmayacagım ne zaman olursa...
insanları artık takmıyorum,rahat olup onlara da bunu hissettirince üstünüze gelemiyorlar..benim karşı komşum gelin aldı yanına ve kız da ilk geceden kalıp doğurdu,diğer komşular da bana takılıyo bak hala yok mu sende falan,hatta bi kadın tutturdu benim kızım da senin döneminde evlendi bak o doğurdu sen niye yapmıyosun diye,ilk önce kibarca henüz erken dedim ama baktım anlmıyor,bu eşimle ikimizn karar verecegi bi şey dedim,sadece ikimiz buna karar verebiliriz diye kibarca tersledim bi şey diyemedi.....o an gercekten bebk düşündüğüm için yaralandım,düşünmesem umrumda olmaz..düşündükçe konuşulanlar batıyor,ortamlara girmek istemiyorum,kadın topluluğundan kaçmak istiyorum...
ama artık doktoruma şu 5 ay gibi bi süreci ii degerlendirelim diyecegim,benim doktor agırdan alıyor hormon verip dengemi bozmak istemediğini söyledi,çünkü her şey normal olduğundan....
kızlar ya en çok adetime yakın adet olmamak için nasıl dua ediyorum,çamaşırımda o lekeyi görmemek için wcye bile gitmekten korkar oldum,kabusum sanki..bu ay yine yaşadım 3.günüm bugün....
ama diyorum ya sabırlı olmalıyız..hepimizin güzel haberlerini duymak istiyorum..inanın bana sizleri tanımıyorum ama birinizn hamile haberini alsam havalar uçarım..kader arkadaşıyız çünkü...........

okurken psikolojik terapi alıyormuş gibi rahatladım arkadaşım. hay Allah razı olsun ne güzel dile getirmişsin.
biz öncelikle kendi içimizde çözmeliyiz bu durumu... ve Allaha şükür ki topik arkadaşlarımızın hiç birinde çözümü olmayan sorunlar yok..
ve bende inanıyorum ki teker teker bu güzel evreleri ve hamilelik mutluluklarını beraber yaşayacağız....

sadece bu heyecanlı vakti birbirimizle dertleşerek geçirmeye çalışmalıyız değil mi arkadaşlar...

yarın bu konuyu hep beraber deşelim
dualarımıza devam.... artık daha huzurlu ve sabırlıyız inşaallah dimi vereliniortak

arkadasım sıcak torba koyuyorum demıssın ama ben sıcak ıyı gelmıyor dıye bılıyorum.benım bır dusugum var doktor ozmn bana sıcak dus bile yasaklamıstı.sıcak sokturur adetı dıye bılıyorum.doktoruna sormadan emın olmadan bence sıcak uygulama.ayaklarına falan koy ama belıne ve kasıklarına koyma derım ben.

bu arada bende doktor takıbındeyım 4 aydır falan.2.ayım klomen kullanıyorum.ılk ıkı ay dogal yolla olsun dıye takıp ettık.yumurtam catladı ama olmadı.sonra hızladıralım dedık.bu arada pco var bende.gecen ay klomenle bır yumurtam vardı.catladı ama olmadı.bu ay once 5 tane kullandım.yumurtam olusmadı.sonra arkasında hemen 10 tane daha kullandım.bu sefer de 3 tane yumurtam oldu.gecen hafta catlatma ıgnemı oldum.hergun calıstım.5 gun ust uste.valla yoruldum ve gına geldı.zaten 3 tane yumurta olunca agrım oldu bıraz fazla.sanırım catladılar.yumurtalar sol tarafımdaydı.bu hafta sag tarafım agrıyor.acaba kıst mı oldu catlamadı da dıye merak edıyorum.gecen ay catladımı dıye doktor ultrasona cagırmıstı ama bu ay cagırmadı.yanı bılmıyorum catladımı.catlamıstır dedı telde ama benım agrım var sımdı neden anlamadım.umarım kıst olmamıstır.yumurtası catladıktan sonra agrısı olan var mı benım gıbı.4 ekım gıbı adet olmam lazım.catlatma ıgnesınden sonra 14.gun ozmna denk gelıyor.bakalım adet olacakmıyım?
bırde ocak ayında kurtaj oldum.8 haftalık bebısımın kalbı durunca aldılar benden melegımı(( ıkı ay falan korundum sonra denedık ama olmadı.10 ekımde 1 yıllık evlı olacagım.herkes ıcın Rabbım heyırlısını versın ınsallah.en kısa zamanda guzel haberler alırız ınsallah.

arkadaşım hamilelikte sıcak tehlikeli dediklerinde çok haklısın fakat yumurtlama günlerinde karnı beli sıcak tutmak döllenmeyi kolaylaştırıyormuş. o yüzden bu dönemde kullanıyorum.
1 hafta kullanacağım sadece. sonra bırakacağım inş. :lepi:

inşaallah bu ay hamilesindir.. çünkü insan hap ve iğne kullandığında daha çok hayaller kuruyor.. iyice adapte oluyor......
aslında iğne olduktan sonra doktorun bakması gerekiyordu çatladı mı çatlamadı mı diye... kaç mm büyüdüğünde iğne oldun acaba?
eğer çok ağrın oluyorsa çatlamayan yumurtan kalmış olabilir. bende aynısını yaşadım. iğneye rağmen çatlamıyorsa kist kalıyor ama çok tehlikesiz. sadece 10 gün kadar kasıklarında gerginlik oluyor, yatarken kalkarken kendini hissettiriyor.. bana bol sıvı tüket demişti doktor. .. sonra kendiliğinden küçülmeye başladı ve ilk adetle atıldı arkadaşım.
yalnız bilmen gereken birşey var, bu kistler adet gecikmesi yapabiliyor. benim 10 günüm geçmişti. sende hazırlıklı ol bu duruma.. çünki insan hemen hamileyim zannedip hevesleniyor :çok üzgünüm:

günaydın fıstıklarrr benim adetim bitti dün ilk çalışmaya başladık ama bu aydan umudum yok eşim daha vitamine de başlayamadı ya.. o yüzden kafam rahat bunca ay kendiliğinden olmadı eşimin spermleri biraz iteklemedikçe kendiliğinden bişeye niyetli değiller galiba :1ninca:

günaydın cnm. seninle yakın zamanlarda olduk sayılır. ben c tesi banyo yaptım.
hadi bu ay stressiz olman işe yarar belki. eşinin sonuçları çokta vahim sayılmaz . her an her şey olabilir..
aslında gün aşırı başlayıp sonuna kadar öyle devam etsek çok iyi olcak ama genelde yumoş günlerine dikkat ediliyor işte..
bi tanıdığımın tüm ay gün aşırı çalışarak bebişi kısmet oldu -tatlicadiarzu-

Günaydın canlarım, bende kan verip geldim drum seminere gitmiş ya görüşemedik:çok üzgünüm: Akıntımı soracaktım birde ilaçlarımı soracaktım başka güne kadı artık. Ayy her dr a gittiğimde birini görüyorum ya bıktım artık maske takıp gideceğim artık ha, bu seferde eşimin akrabasını gördük hemen sordular adet düzensizliği için geldim kan verceğim dedimklavaff bunu demek bile zor geliyor bana.
Gıymatlım senin için eşimin ilaçlarına tam olarak bakacaktım ama unuttum tatlım , hiç fırsatım olmadı gece 1 de yattım pasta börek yaptım misafirler gelecekmiş bize:1ninca: hiç havamda da değilim valla, ev görmeler başladı bizde eyvahedigeldismile Sağolsun eşimle birlikte pastalar yaptık , çok yardımcı oldu canım kocam ya:1hug:
Sıcak su torbasını burdan okumuştum tatlım, hatta yakıda var, istersen yakıda dene bakalım, benimde adetim başlasın bitsin deneyeceğim, evet sadece yumurtlama gününda koy tatlım birde öyle sabaha kadar durma istersen ilişkiden yarım saat 1 saat sonra al.

delight canım ne de güzel anlatmışsın hislerimize tercüman oldun valla, her kelimesine katılıyorum, ortak derdimiz olunca , yaşadıklarımızda ortak oluyor.
Nazlili82 canım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda verir bebişini inşallah.
Gıymatlımm ohhh çok iyi beslen canım, eşini de öyle. Dediğin gibi valla bebek olsun derken göbek oluyor ama , değer o meleklere.
Chabliss calışmalar başladı demek tatlım, olsun siz yinede devam edin,bitkisel bişeylerde yap istersen, eşine ç.boynuzu kürü , kendinde adaçayı falan

a. gıymatlım yakınmış canım evet ben geçen ay öyle düşünmüştüm günaşırı yani ama kısmet olmadı araya bayram falan da girince, bir de hafta içi daha zor oluyo yorgun oluyoruz ikimiz de ama eşim de biraz daha istekli olcak gibi duruyo bu ay kendinde de problem çıkınca biraz, daha hırslandı sanki.. benimde planım günaşırı canım hazır takip yapılmıyorken bu ay.. smallcum sıcak su olayını ben de deniyim diyorum bu ay anca yaparım artık onu malum İzmir sıcağı yeni yeni çekiliyor.. bu arada kürler yapıcam ama önce bugün mail atıcam İbrahim saraçoğluna özellikle morfoloji için bir öneri alıcam bakalım kafama göre yapmıyım yani

Eşin bundan sonra daha istekli olur canım bak gör, daha bi istekli içer kürleri falan. İ. saraçoğluna mail atarsan ve cvbı gelirse bizede yazarmısın şeker , ne tavsiye edecek bakalım.

Eşin bundan sonra daha istekli olur canım bak gör, daha bi istekli içer kürleri falan. İ. saraçoğluna mail atarsan ve cvbı gelirse bizede yazarmısın şeker , ne tavsiye edecek bakalım.

tabi canım aynen kopyala yapıştır yapıcam size de işim vardı biraz giremedm de mail de atamadım daha bi boşluk bulursam atıcam

tamam canım, kızlar nerelerdesiniz bakim sizlerde mi yoğunsunuz bakimm, gıymatlım nerelerdesin. ? Bende çok yoruldum işte bugün , akşama misafirler var birde, ne yapacağım artık bilmiyorum

kızlar bugün hiç gelemedim. evde iş buldum kendime. sağı solu dolapları döktüm.. ama bitmek bilmeyen işler bunlar biliyorsunuz..
kendimi çok yormamaya çalışıyorum. yumoş günlerindeyim ya zorlamıyım diyorum. halbuki yerler camlar silmek istiyor ama hiç ellemiyorum. makineyi açıp süpürüyorum sadece...
bide çok erken kalkıyorum artık 6.30 da. gündüz dayanamayınca uyuyorum bi ara. çünki gece uykusu yetmiyor. en az 1-2 gibi uyuyoruz. sersem oldum okul açılalı beri...

sizde bugün pek kaynatmamışsınız. yarın yokum kızlar . dışarda işim var. ama sabah erken bi bakarım yine sizlere inşaallah..

adaçayı zilini öttürmediniz mi ben yokken. biz yine yatmadan içeriz galiba..
bol bol tatlı yiyorum fındık yiyorum canlar...

smalangel canım Allah kolaylık versin. misafirlerini inşaallah güzelce ağırlarsın..
chablis çalışmalarda fire vermek yok gülüm..
durmak yok haydin kızlar

merhaba bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim bizde 2 yıldır korunmuyoruz ve çocuk sahibi olamadık yaşım 24 eşimin yaşıda 25 perşembe günü dr a gidicez eşimden spermiogram istedi dr benimde perşembe günü adetimin 3. günü bende dr a sorucam ne gibi testler yapılacaksa 3. günü onları yaptırmak istiyorum bizim gibi olupta dr a giden ve neden bebek sahibi olamadığını öğrenmek için araştırma yaptıran varsa sırasıyla neler yapılıyor ve nekadar zamanda nedenini bulurlar ssk lıya özel hastanede maliyeti nedir yapılan testlerin gerçekten benim için çok önemli şimdiden teşekkürler

arkadaşım öncelikle üyeliğin hayırlı olsun diyorum...
Mevlam inşaallah sıkıntısız bir şekilde bebeciğinize kavuşturur..:ecrin_bebek:
perşembe günü madem ki adetinin 3. günü çok iyi bir zamanlamada tahlillere başlamış olacaksınız.
o gün hormonlarla ilgili bir çok ayrıntı isteyecek doktor. onların maliyeti eğer özele gidiyorsan 190- 200 gibi tutabilir canm. çünki tüm hormonları isteyecek büyük ihtimal.
spermiyorram ise özelde 35 gibi ..

ben özelde daha önce bu tahlilleri yaptırmıştım..
daha sonra gittiğim başka dr yine aynı tahlillerden istedi. o zaman semt polikliğine gittim. tamamen ücretsiz yaptırdım. yoksa yine birsürü para verecektim... eğer atrafında yaptırabileceğin bi devlet kuruluşu varsa mutlaka oraya yaptır cnm... daha o kadar çok işlem gerekecek ki hepsine ayrı para çıkartmak zor oluyor..
yalnız spermiyorramı özelde yaptırmak zorunda kaldık çünki poliklinikte o yapılmıyordu..

evet bizlerde bu işlemlerden geçtik.. hatta yumurta takibine başlandı, hap kullandık çatlama iğnesi olduk.. doktor ilişki günü veriyor. o günlere uyduk.. ama henüz kısmet olmadı arkadaşım..
Rabbimizin ol demesini bekliyoruz sabırla inşallah
Sanada bu heyecanlı yolculukta muvaffakiyetler diliyoruz..
güzel gelişmeleri duymayı isteriz.. inşaallah bizide haberdar edersin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…