hiç geç kalınmışlık duygusuna kapılma canım ,ben de bazen üzülüyorum niye 6 ay hap kullandım dedim kendi kendime kızdım ama nerden bilebilrdim böyle olacagını..evlenir evlnmez hamileliği de ben istemedim,eşimle tadını çıkaralım yeni evliliğimizin dedim...evleneli 2 yıl oldu ama demekki Rabbim zamanı gelince verecek..her şeyin hayırlıısı,sağlıklı olsun da..belki olacaktı ama sağlık sorunlarıyla uğraşacaktık ,Allah bizim için en iyisini biliyor,bunu unutmayalım...kendi kendimizi teselli edelim,hamdolsun sağlıklıyız her şeyimz var sadece sabretmeliyiz...ben hayatımda her şeyi programlı ve planlı yapan biriydim anladım ki bu konuda plan asla işlemiyormuş...ilki bi olsun ikinciye kazara kalacgım,korunmayacagım ne zaman olursa...
insanları artık takmıyorum,rahat olup onlara da bunu hissettirince üstünüze gelemiyorlar..benim karşı komşum gelin aldı yanına ve kız da ilk geceden kalıp doğurdu,diğer komşular da bana takılıyo bak hala yok mu sende falan,hatta bi kadın tutturdu benim kızım da senin döneminde evlendi bak o doğurdu sen niye yapmıyosun diye,ilk önce kibarca henüz erken dedim ama baktım anlmıyor,bu eşimle ikimizn karar verecegi bi şey dedim,sadece ikimiz buna karar verebiliriz diye kibarca tersledim bi şey diyemedi.....o an gercekten bebk düşündüğüm için yaralandım,düşünmesem umrumda olmaz..düşündükçe konuşulanlar batıyor,ortamlara girmek istemiyorum,kadın topluluğundan kaçmak istiyorum...
ama artık doktoruma şu 5 ay gibi bi süreci ii degerlendirelim diyecegim,benim doktor agırdan alıyor hormon verip dengemi bozmak istemediğini söyledi,çünkü her şey normal olduğundan....
kızlar ya en çok adetime yakın adet olmamak için nasıl dua ediyorum,çamaşırımda o lekeyi görmemek için wcye bile gitmekten korkar oldum,kabusum sanki..bu ay yine yaşadım 3.günüm bugün....
ama diyorum ya sabırlı olmalıyız..hepimizin güzel haberlerini duymak istiyorum..inanın bana sizleri tanımıyorum ama birinizn hamile haberini alsam havalar uçarım..kader arkadaşıyız çünkü...........