DOKTOR MURAT BERKKANOĞLU HASTALARI

Merhaba canım.. ilk denemem de tuttu işte.. neler yaşadın derken tam olarak neyi anlatmamı istiyorsun sen sor ona göre cvp vereyim..

ay ne kadar güzel allah sağlıklı sıhatli büyümeyi nasip etsin :) ben ali fuat hocaya gittim bana nisana kadar süre verdi ve olmazsa tüp bebek yapacağını söyledi orasıda ıvf yönlendiriyormuş. tüp bebek süreç nasıl geçiyor, çalışıyorsan ne kadarlık bir izin gerekir...

Bende 2 kere Antalya IVF tup bebek denedim. Doktorum Murat bey di. İlk denemede embriyolarımdan hiç biri blastokist evresine erişmediği için embriyo transferi yapılmadı. İkinci denemede 2 embriyo transferi yapıldı. Biri tuttu şimdi çok şükür.

Murat bey ne yaptığını bilen çok iyi bir doktor. Çok iyi iletişim kurduk kendisi ile. Murat beyin yokluğunda 1 kere Hasan beye muayene oldum ama hiç beğenmedim. Belki kendi hastası olmadığım içindir ama hiç açıklama yapmadan bir sorun yok deyip gönderdi.

Tüp bebek araştırması yaparken 2 doktor arasında kaldım. Birisi Anadolu hastanesindeki Tonguç bey diğeri de Murat bey. Biz Murat beyi tercih ettik ve çok memnun kaldık.

Lütfen bana da söyler misiniz nasıl doğal çıkışlariniz oldu bizimde hiç sperm yok ve 4 yıldır tedavi oluyiruz neler kullandınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…