ANTALYA GELECEK TÜP BEBEK ANNE ADAYLARI BURAYA

Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi kendimin başımnan geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 ci deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK.
Ama yumurta topladıktan sonra/ yumurta toplama tarihi 1.05.2018/ tetradox 5 günde sabah akşam kullandım/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda, altımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene bile yaptı. Geçer geçer dedi, ama ağrılarım cualdı . Bu sırada başka yerde muayene olmadım.
19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora İstanbula gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene oldum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye bile düşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktorumun ismi Antalyada Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügün tel.açtım:cevabı: oluyor, karşılaşiyoruz böyle durumlarla, normal dedi.
Bu olayımdı yaziyorum, sebebi dikatlı olmanızı ve benim başıma gelen başkasının başına gelmesin.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, bağışlayın benı. Size bol şanslar!!!

inşallah pozitif sonucu görürsün dr un verdiği tarihten önce test yapma derim yanıltabilir,ben beklemiştim,,tedavin ne kadar tuttu

inşallah pozitif sonucu görürsün dr un verdiği tarihten önce test yapma derim yanıltabilir,ben beklemiştim,,tedavin ne kadar tuttu
Tedavi ilk bastaki kontroller ve emriyo dondurma dahil 6850 verdik hepsine igneleri bilmiyorum daha vermedik indirimli alicaz eczacı tanıdık bakalim hiç bilmiyorum fiyatını testi yapmicam hiç o gün gelene kadar yapmanın bi anlamı yok çünkü şansa bırakmak istemiyorum işimi çünkü stresliyim çıkmazsa iyice stres olurum

Tedavi ilk bastaki kontroller ve emriyo dondurma dahil 6850 verdik hepsine igneleri bilmiyorum daha vermedik indirimli alicaz eczacı tanıdık bakalim hiç bilmiyorum fiyatını testi yapmicam hiç o gün gelene kadar yapmanın bi anlamı yok çünkü şansa bırakmak istemiyorum işimi çünkü stresliyim çıkmazsa iyice stres olurum
Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Bugün transferimin 10.günü siyaha yakın lekelenmeler dün başladı.hatta dünden önceki aksam tırnak ucu kadar kahve renk geldi dün sabah biraz daha çoğaldı 2 veya 3 tane günlük ped battı. Dün gece uykumda baya olmuş ve çok siyahımsı bir lekeydi.bu sabah aradım hemen merkezi progestan yapabilir eğer rengi kırmızıya dönerse bildirin dedi.yerlesme kanamasi da olabilir dedi.yada progestan da yapabilir dedi.hayirlisi artık. Son 2 gun cumartesi tahlil yaptıracağım kan testi günüm

geçmis olsun canım 5.gun transferi yapıldıysa kan tahlili yaptirsaydin bugün en azından yakınsan kliniğe niye gelin bi kontrol edelim demediler

geçmis olsun canım 5.gun transferi yapıldıysa kan tahlili yaptirsaydin bugün en azından yakınsan kliniğe niye gelin bi kontrol edelim demediler
Bilemiyorum telaslanacak birsey yok dedi kız hala koyu leke gidiyor tahlil yaptırın da demedi yarın yaptirsam mi acaba ki bilemedim bende yarından sonra tahlil var

canım sen yaptirsaydin bugün keşke yerleşme olabilir tabiki değerler 10 günden sonra katlıyor belli olurdu bugünde,,yakın misin kliniğe mete beyi arasaydın direk endişeliyim deseydin hassas oluyoruz biz çünkü herseyde,,

Bugün transferimin 10.günü siyaha yakın lekelenmeler dün başladı.hatta dünden önceki aksam tırnak ucu kadar kahve renk geldi dün sabah biraz daha çoğaldı 2 veya 3 tane günlük ped battı. Dün gece uykumda baya olmuş ve çok siyahımsı bir lekeydi.bu sabah aradım hemen merkezi progestan yapabilir eğer rengi kırmızıya dönerse bildirin dedi.yerlesme kanamasi da olabilir dedi.yada progestan da yapabilir dedi.hayirlisi artık. Son 2 gun cumartesi tahlil yaptıracağım kan testi günüm
cnm merhaba merak ettim sonucun noldu?insallah pozitifdir

Malesef olmadı çünkü tüplere sıvı var çünkü prolaktin yüksek ve hala doktorum bir daha bir daha deneyelim diyor deliriyorum hidrosalpenks olan biri neden neden bir daha bir daha denensin sorunu halledilmeden delireceğim kızlar 4 embriyo donduruldu orda onları alma şansım varmı ordan böyle birşey mümkün mü bilen varmı ?

alınıyor diye biliyorum cnm burda bi bayanla tanışmıştım o.aldim demişti,,inşallah problemin yok olur ve pozitif sonucu görürsün,,dr un mete miydi batu mu,,problem hallolmadan olmayacağını biz idrak ediyoruz onlar niye ısrar ederler,,Allah yardımcın olsun canım

X