- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
Hmm doğru senin için iyi olmayabilir inşallah iyi bir dr bulabilirsiniz. Peki dondurulmuş spermler var demiştin sanki onlarda antalya ivf'de değil mi?ben inanmiyorum o ise ya allah nasip ettiyse her turlu olur yani.ama yine soyluyorum doktor cok iyi.eyer senin kafana yatiyosa hot bence.benim durum riskli tek embrio benim durumumdakilere iyi degil
yok cnm.onalr gelecek tup bebekde.ben yine orda devam.edicem cunki orda 2 embrio transfer oluyo.ben doktorumdan memnundum ama hastane icime sinmiyo.ama yapcak bisey yok devam.Hmm doğru senin için iyi olmayabilir inşallah iyi bir dr bulabilirsiniz. Peki dondurulmuş spermler var demiştin sanki onlarda antalya ivf'de değil mi?
Anladım canım orda fiyatlar ne kadar?yok cnm.onalr gelecek tup bebekde.ben yine orda devam.edicem cunki orda 2 embrio transfer oluyo.ben doktorumdan memnundum ama hastane icime sinmiyo.ama yapcak bisey yok devam.
orda fiyat 5200 rapor getirirsen 4400 okuyo.tabi ilacalrida raporla aliyosun 2000 diyilde 500 oduyosun.Anladım canım orda fiyatlar ne kadar?
ile kalan cok arkadasim var orda hatta biri suan kucagina almaya 2 ay kaldi.ama iste hastane bana soguk geldi.Batu beyi duymussundur belki harika insna.ama keske orda olmasaydiAnladım canım orda fiyatlar ne kadar?
Batu beyi bu kk'da duydum ama hastane hijyen konusunda kötü diye duydum.. galiba birisinin rahimde yapışıklık olmuş temiz olmadığı için.. iyice araştır canım inşallah hakkında hayırlısı olsun..ham
ile kalan cok arkadasim var orda hatta biri suan kucagina almaya 2 ay kaldi.ama iste hastane bana soguk geldi.Batu beyi duymussundur belki harika insna.ama keske orda olmasaydi
aynen cnm bakalim ben zaten artik hoca olmusim kendimBatu beyi bu kk'da duydum ama hastane hijyen konusunda kötü diye duydum.. galiba birisinin rahimde yapışıklık olmuş temiz olmadığı için.. iyice araştır canım inşallah hakkında hayırlısı olsun..
Mrb jumral bn antalya ivf de tedavi gordum kemal beyde sonuc bekliyorum. Sen henuz 2. Denemeni olmadin sanirim. Yazilarini okudum antalyada diye dikkatimi cekmisti.aynen cnm bakalim ben zaten artik hoca olmusim kendimo yuzden butun tedbirimi alicam oyle gitcem
merhaba ,oncelikle tedavin insallah basarili bir sekilde sonuclanir,insallah bebislerini kucagina alirsin,bak.allah soleti bebislerin:).ben henuz baslamadim kasimda baslicam insallah,ama eski hastanemdeMrb jumral bn antalya ivf de tedavi gordum kemal beyde sonuc bekliyorum. Sen henuz 2. Denemeni olmadin sanirim. Yazilarini okudum antalyada diye dikkatimi cekmisti.
Gelecek te dimi? Orasi bna daha yuksek fiyat vermisti. Antalya ivf en uygunuydu hstta ancak tedavim uzayinca bna maliyeti cok artti. Ancak bu iste onemli olan laboratuar doktordan sonra yani. Ve onlar laboratuarlarina cok guveniyor diye pisman olmadim . Ancak tek embriyo transfer kotu o kadar yalvardim yapmadilar . Tek transferde kendilerine guveniyorlarmis diye yapmiyolar.merhaba ,oncelikle tedavin insallah basarili bir sekilde sonuclanir,insallah bebislerini kucagina alirsin,bak.allah soleti bebislerin:).ben henuz baslamadim kasimda baslicam insallah,ama eski hastanemde
Canım senin ilk denemen mi? Bana hasan bey ilk olduğu için bir tane transfer olucak, eğer tutmazsa ikincide 2 tane olucak, oda tutmazsa üçüncü de 3 tane olucak dedi.. zaten tutacak olduktan sonra 1 veya 2 farketmiyor her türlü tutuyor. Sen içini ferah tut inşallah güzel haberler vereceksin bize:)))Gelecek te dimi? Orasi bna daha yuksek fiyat vermisti. Antalya ivf en uygunuydu hstta ancak tedavim uzayinca bna maliyeti cok artti. Ancak bu iste onemli olan laboratuar doktordan sonra yani. Ve onlar laboratuarlarina cok guveniyor diye pisman olmadim . Ancak tek embriyo transfer kotu o kadar yalvardim yapmadilar . Tek transferde kendilerine guveniyorlarmis diye yapmiyolar.
bemde o yuzden vazgecdim ivf den cunki ilk denemem zaten basarisiz cift embrio istedim illa burda bir basarisizlik yasa oyle dediler.arti gelecek daha uygun,ve doktorumu cok seviyorum.nasipte varsa inan her yerde oluyo,bi arkadasim ilk denemesinde orda hamile kaldiGelecek te dimi? Orasi bna daha yuksek fiyat vermisti. Antalya ivf en uygunuydu hstta ancak tedavim uzayinca bna maliyeti cok artti. Ancak bu iste onemli olan laboratuar doktordan sonra yani. Ve onlar laboratuarlarina cok guveniyor diye pisman olmadim . Ancak tek embriyo transfer kotu o kadar yalvardim yapmadilar . Tek transferde kendilerine guveniyorlarmis diye yapmiyolar.
evet hatirladim cnm,kac embrion var?JUMRAL26 Canım beni hatırladın mı?
25 Ağustosta antalya ivf'ye gittik tedavi sürecim başladı çok şükür opu'da oldum. Şuan rahim dinlendirmedeyim 20 kasımda transfer olucam inşallah:))
5 tane var canım. Sen tedaviye başladın mı?evet hatirladim cnm,kac embrion var?
yok ben suan ilac tedaviaindeyim insallah kasismda basliycam.insallah guzel haberlerini verirsin cnm5 tane var canım. Sen tedaviye başladın mı?
Ne ilacı kullanıyorsun?yok ben suan ilac tedaviaindeyim insallah kasismda basliycam.insallah guzel haberlerini verirsin cnm
demir ilacı ve folik asitNe ilacı kullanıyorsun?
Evt cift embriyo konusunda cok katilar. Tek embriyoya %60 sans veriyorlar. Gorecez bakalimbemde o yuzden vazgecdim ivf den cunki ilk denemem zaten basarisiz cift embrio istedim illa burda bir basarisizlik yasa oyle dediler.arti gelecek daha uygun,ve doktorumu cok seviyorum.nasipte varsa inan her yerde oluyo,bi arkadasim ilk denemesinde orda hamile kaldi
Aynen ilk tup bebek ancak cok bekledim. Iki kere kendilinden hamile kalmistim 2 yil arayla ikisinin 6 . haftada gelisimi durdu. Yine basima oyle bisey gelmesinden korkuyorum .Canım senin ilk denemen mi? Bana hasan bey ilk olduğu için bir tane transfer olucak, eğer tutmazsa ikincide 2 tane olucak, oda tutmazsa üçüncü de 3 tane olucak dedi.. zaten tutacak olduktan sonra 1 veya 2 farketmiyor her türlü tutuyor. Sen içini ferah tut inşallah güzel haberler vereceksin bize:)))