DOKTOR MURAT BERKKANOĞLU HASTALARI

ben inanmiyorum o ise ya allah nasip ettiyse her turlu olur yani.ama yine soyluyorum doktor cok iyi.eyer senin kafana yatiyosa hot bence.benim durum riskli tek embrio benim durumumdakilere iyi degil
Hmm doğru senin için iyi olmayabilir inşallah iyi bir dr bulabilirsiniz. Peki dondurulmuş spermler var demiştin sanki onlarda antalya ivf'de değil mi?

Hmm doğru senin için iyi olmayabilir inşallah iyi bir dr bulabilirsiniz. Peki dondurulmuş spermler var demiştin sanki onlarda antalya ivf'de değil mi?
yok cnm.onalr gelecek tup bebekde.ben yine orda devam.edicem cunki orda 2 embrio transfer oluyo.ben doktorumdan memnundum ama hastane icime sinmiyo.ama yapcak bisey yok devam.

ham

ile kalan cok arkadasim var orda hatta biri suan kucagina almaya 2 ay kaldi.ama iste hastane bana soguk geldi.Batu beyi duymussundur belki harika insna.ama keske orda olmasaydi
Batu beyi bu kk'da duydum ama hastane hijyen konusunda kötü diye duydum.. galiba birisinin rahimde yapışıklık olmuş temiz olmadığı için.. iyice araştır canım inşallah hakkında hayırlısı olsun..

Batu beyi bu kk'da duydum ama hastane hijyen konusunda kötü diye duydum.. galiba birisinin rahimde yapışıklık olmuş temiz olmadığı için.. iyice araştır canım inşallah hakkında hayırlısı olsun..
aynen cnm bakalim ben zaten artik hoca olmusim kendimo yuzden butun tedbirimi alicam oyle gitcem

aynen cnm bakalim ben zaten artik hoca olmusim kendimo yuzden butun tedbirimi alicam oyle gitcem
Mrb jumral bn antalya ivf de tedavi gordum kemal beyde sonuc bekliyorum. Sen henuz 2. Denemeni olmadin sanirim. Yazilarini okudum antalyada diye dikkatimi cekmisti.

Mrb jumral bn antalya ivf de tedavi gordum kemal beyde sonuc bekliyorum. Sen henuz 2. Denemeni olmadin sanirim. Yazilarini okudum antalyada diye dikkatimi cekmisti.
merhaba ,oncelikle tedavin insallah basarili bir sekilde sonuclanir,insallah bebislerini kucagina alirsin,bak.allah soleti bebislerin:).ben henuz baslamadim kasimda baslicam insallah,ama eski hastanemde

merhaba ,oncelikle tedavin insallah basarili bir sekilde sonuclanir,insallah bebislerini kucagina alirsin,bak.allah soleti bebislerin:).ben henuz baslamadim kasimda baslicam insallah,ama eski hastanemde
Gelecek te dimi? Orasi bna daha yuksek fiyat vermisti. Antalya ivf en uygunuydu hstta ancak tedavim uzayinca bna maliyeti cok artti. Ancak bu iste onemli olan laboratuar doktordan sonra yani. Ve onlar laboratuarlarina cok guveniyor diye pisman olmadim . Ancak tek embriyo transfer kotu o kadar yalvardim yapmadilar . Tek transferde kendilerine guveniyorlarmis diye yapmiyolar.

JUMRAL26 Canım beni hatırladın mı?
25 Ağustosta antalya ivf'ye gittik tedavi sürecim başladı çok şükür opu'da oldum. Şuan rahim dinlendirmedeyim 20 kasımda transfer olucam inşallah:))

Canım senin ilk denemen mi? Bana hasan bey ilk olduğu için bir tane transfer olucak, eğer tutmazsa ikincide 2 tane olucak, oda tutmazsa üçüncü de 3 tane olucak dedi.. zaten tutacak olduktan sonra 1 veya 2 farketmiyor her türlü tutuyor. Sen içini ferah tut inşallah güzel haberler vereceksin bize:)))

bemde o yuzden vazgecdim ivf den cunki ilk denemem zaten basarisiz cift embrio istedim illa burda bir basarisizlik yasa oyle dediler.arti gelecek daha uygun,ve doktorumu cok seviyorum.nasipte varsa inan her yerde oluyo,bi arkadasim ilk denemesinde orda hamile kaldi

Evt cift embriyo konusunda cok katilar. Tek embriyoya %60 sans veriyorlar. Gorecez bakalim

Aynen ilk tup bebek ancak cok bekledim. Iki kere kendilinden hamile kalmistim 2 yil arayla ikisinin 6 . haftada gelisimi durdu. Yine basima oyle bisey gelmesinden korkuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…