- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bu sefer sağ salim kucağına almakta nasip olsun.. embriyolara genetik yapıldı mı?Aynen ilk tup bebek ancak cok bekledim. Iki kere kendilinden hamile kalmistim 2 yil arayla ikisinin 6 . haftada gelisimi durdu. Yine basima oyle bisey gelmesinden korkuyorum .
Yok yaptirmadik. Kendimiz genetik test yaptirdik normal cikti o yuzden doktorumuzda eger sizde birsey ciksa o zaman yaptirmanizi tavsiye ederdim dedi. Gerek yok dedi. Seninde opu yapilmis hayurli olsun obur ay mi transfer icin ilac icmeye baslican?Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bu sefer sağ salim kucağına almakta nasip olsun.. embriyolara genetik yapıldı mı?
Canım ben şuan ginera kullanıyorum.. 13 ekimde lucrin depot kullanıcam yarım doz, sonrada 25 ekimde estrofem, elevit, coraspin kullanmaya başlicam bana daha çok var hiç geçmiyor günlerYok yaptirmadik. Kendimiz genetik test yaptirdik normal cikti o yuzden doktorumuzda eger sizde birsey ciksa o zaman yaptirmanizi tavsiye ederdim dedi. Gerek yok dedi. Seninde opu yapilmis hayurli olsun obur ay mi transfer icin ilac icmeye baslican?
Canım ben şuan ginera kullanıyorum.. 13 ekimde lucrin depot kullanıcam yarım doz, sonrada 25 ekimde estrofem, elevit, coraspin kullanmaya başlicam bana daha çok var hiç geçmiyor günlerbu tarihleri doktor mu belirledi? Adet olunca bn basladim estrofeme. Lucrin ne icin? Bn trasfer oncesi yumurtladim diye iptal edip vermistiler onu obur ay yumurtlama olmasin diye.
Inşallah cuma günü güzel haberlerini alırım da banada moral olur..
Merhaba canım.. çok sevindim ya maşallah:)) öncekiler düşük mü olmuştu? Onlarıda mı ivf'de yaptırmıştın? Kötüyü çağırma güzel düşün inşallah bu sefer kucağına alacaksınBenbirdost mrb cnm evet sonuc pozitif cikti allaha sukur . Suan sevinemiyorum cnm. Iki kere daha bu asamalari gecmistim . Insallah kucagima almak nasip olur. Surekli dua okuyorum ve kendime dikkat ediyorum boyle...
bende bakildi cnm,dusul onlemi alinsin diye bakiliyo.ama olmasada kan pihtilasmasina ggore igne veriyolar zaten mecbur vurucaksinKızlar bişey sorcam.. sizlere kan pıhtılaşması olup olmadığına bakıldı mı? Benden kan alındı ama ne için alındı hiç sormadım aklıma gelmedi..
Hayir yaptirmadik cnm. Amin insallah . Bu arada doktr bana daha once dusuklerim oldu diye kan sulandirici igne verdi pozitif alinca kullaniyom . Dun cok minik bi parca geldi koyu renkli . Nerden cikti korku icindeyimÇok geçmiş olsun canım benim inşallah bu sefer sağ salim kucağına almakta nasip olsun.. embriyolara genetik yapıldı mı?
Ivf'de mi bakmışlardı?bende bakildi cnm,dusul onlemi alinsin diye bakiliyo.ama olmasada kan pihtilasmasina ggore igne veriyolar zaten mecbur vurucaksin
Panik yapma canım jel kullanıyorsan ondan geliyordur istersen doktoruna bi sor inşallah bi sorun yoktur..Hayir yaptirmadik cnm. Amin insallah . Bu arada doktr bana daha once dusuklerim oldu diye kan sulandirici igne verdi pozitif alinca kullaniyom . Dun cok minik bi parca geldi koyu renkli . Nerden cikti korku icindeyim
valla cnm.kani hormon testi icin,amh icin,kan pihtilasmasi icinde aliyolar.niye somadin ki?keske nalatsaydi ne icin oldugunuIvf'de mi bakmışlardı?
Benden de kan aldılar ama ne için aldılar bilmiyorum.. biz şehir dışından gidip geliyorduk. Hasan bey bugün gidecek misin dedi evet dedik normalde 2 tane reçete yazmıştı biz gidecez deyince ozaman buna gerek yok dedi kağıdı buruşturup çöpe attı..
Kan verdim ordaki kadın yarın tekrar kan vereceksiniz dedi ama onu hasan bey istemedi çöpe attı dedim kadında şaşırdı bu kanlara ne için bakılıyor kan pıhtılaşması için mi aldılar kanımı..?
valla cnm.kani hormon testi icin,amh icin,kan pihtilasmasi icinde aliyolar.niye somadin ki?keske nalatsaydi ne icin oldugunu
Mrb cnm onu bnde merak etmistim cunku pihtilasmaya bakmak adina diye birsey hic duymadim onlardan . Bnm tahminim testlerin icinde var. Bn 2.ci bebek kaybinda kan pihtilasmasindan olabilir mi demistim kemal beye o da hayir sende pihtilasma yok demisti.valla cnm.kani hormon testi icin,amh icin,kan pihtilasmasi icinde aliyolar.niye somadin ki?keske nalatsaydi ne icin oldugunu
Bu sitede okudum koyu renkle karisik parcalar geliyormus. O yuzden rahatladimPanik yapma canım jel kullanıyorsan ondan geliyordur istersen doktoruna bi sor inşallah bi sorun yoktur..
Kan değerin 2 katı oluyorsa ve doktorun bir sorun yok diyorsa kötü düşünme..Bu sitede okudum koyu renkle karisik parcalar geliyormus. O yuzden rahatladim
3 kere baktirdim kanima normal gidiyordu. Ah cnm bu endise hic bitmiyorki dogurana kadar bitecegini dusunmuyorum. Karnimda cekmeler durdu mesela 2 gundur . Acaba bisey mi oldu diyom hemen .Kan değerin 2 katı oluyorsa ve doktorun bir sorun yok diyorsa kötü düşünme..
Kötüyü çağırma canım güzel düşün, dua et ve hamileliğinin tadını çıkar lütfen..3 kere baktirdim kanima normal gidiyordu. Ah cnm bu endise hic bitmiyorki dogurana kadar bitecegini dusunmuyorum. Karnimda cekmeler durdu mesela 2 gundur . Acaba bisey mi oldu diyom hemen .
Kötüyü çağırma canım güzel düşün, dua et ve hamileliğinin tadını çıkar lütfen..