TÜP BEBEK İKİNCİ DENEME

Benim de ilk denemeydi ve negatif sonuçlandı.çok fenayım 2 gündür yedim kendimi. Dondurulmuşum da yok, bir daha yapmaya cesaretim de yok. En iyisi kafamı başka yerlere verip kilolarımı filan vereyim dedim ona uğraşıcam.. Belki doğal olur Allah bilir

Kan verdim 3. Gün embriyosu 9. Gün değer 4 çıktı. Sanırım negatif acaba yükselme şansı var mı

9gun cok erken cnm en erken 11 gunde kanda belli okur.sıkma canını.o 5gun embriosunda belli olur erken 3 gun embriosu 11 gunde kana 13 gun idrarda cikiyo

Bence de yarın bir daha ver. Bakarsın sürprizzz :) hadi inşallah

Gerçekten yükselme imkanı var mı acaba genelde 7. Gün bile 50 çıkıyor herkesinki

Gerçekten yükselme imkanı var mı acaba genelde 7. Gün bile 50 çıkıyor herkesinki
dokorlar bosami 12 gun yapin diyolar.sabret cnm simdi niye baktiridn ki strese soktun kendini.herkesde ayni diyil.rahat ol seninsallah bebisin seninledir.bu yol sabir isteyen bir yol sabirli olman lazim

Allah razı olsun teşekkür ederim. 12. Gün 17 çıktı değerim yarın tekrar yaptircam bekliyoruz yükselmesini
Canim sakin stres yapıp ya yukselmezse diye canini sıkma. Değeri 9 ile başlayıp kucağına alanları duydum. Inşallah değerin 2ye katlayarak artar. Sakin canini sıkıp olumsuz düşünme. Hep pozitif yaklas ve dua et ben olumsuz düşünce ve stresin sonucunu kötü bir sekilde deneyimledim. Inşallah gebeligin sağlıklı bir sekilde ilerler

Arkadaşlar bugün tekrarladım testi.

9. Gün 4 çıkmıştı
12. Gün 17
14. Gün 50

Bugün yani 14. Gün progesteron 7 çıktı biraz düşük gibi iğne atındım. Sizce nasıl umut var mı.

Bence gayet iyi değerin. Hiç başkalarının değerler ile kıyaslama. Önemli olan 2ye katlamasi değerinin.senin de katlamış. 2 günde bir 2ye katlamasina baktirmislardi Benim de.

9. Gün 4 çıkmıştı
12. Gün 17
14. Gün 50

Bugün yani 14. Gün progesteron 7 çıktı biraz düşük gibi iğne atındım. Sizce nasıl umut var mı.
Var tabiki hayırlı olsun stres yapma
Keseyi ve kalp atısınıda duyarsın ins canım

bem

9. Gün 4 çıkmıştı
12. Gün 17
14. Gün 50

bence cok guzel umut var,sadece sende kana yavas yavas karisiyo.insallah guzel haberlerini veririain bize

9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.

Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım. :KK43:

Citlembik ben tam bir ay boyunca 2 gunde bir kan verdim kimyasal olduğunda. Ve hiçbirinde iki kat artmadi. O nedenle içini ferah tut pozitif ol. senin iki kat artmış. herkeste aynı olacak diye bir kural yok. Bir kadının 2 farklı gebeligi bile birbirinden farklı oluyor. Hiç kimseyle kıyaslama. Biliyordu cok zor bir süreç ama aklında acabalari çıkar. Ben disgebelik mi kimyasal gebelik mi diye kendimi yiyip bitirmistim. Dua et hayirlisini dile. Doktorunun söylediklerine kulak ver. Ama hep umutlu ol.

Citlembik ben tam bir ay boyunca 2 gunde bir kan verdim kimyasal olduğunda. Ve hiçbirinde iki kat artmadi. O nedenle içini ferah tut pozitif ol. senin iki kat artmış. herkeste aynı olacak diye bir kural yok. Bir kadının 2 farklı gebeligi bile birbirinden farklı oluyor. Hiç kimseyle kıyaslama. Biliyordu cok zor bir süreç ama aklında acabalari çıkar. Ben disgebelik mi kimyasal gebelik mi diye kendimi yiyip bitirmistim. Dua et hayirlisini dile. Doktorunun söylediklerine kulak ver. Ama hep umutlu ol.

Çok teşekkür ederim içimi ferahlattın hepimiz en kısa zamanda yavrularımıza kavuşalım inşallah

oooo
9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.

Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım. :KK43:
bebek gekiyooooooo,ya niye kendini strese sokiyosun?kimyasal olunca zaten hemen belli oluyo.balsana nasil guzel artmis.dedim ben sana kana yavas isliyo.sakin ol xixileri secmeye basla bence

oooo

bebek gekiyooooooo,ya niye kendini strese sokiyosun?kimyasal olunca zaten hemen belli oluyo.balsana nasil guzel artmis.dedim ben sana kana yavas isliyo.sakin ol xixileri secmeye basla bence

Yaaa canimm teşekkür ederim inşallah rabbim hepimize sağlıklısından hayırlısından nasip etsin

Benim pazartesi transferim olacak. 5 yumurta toplanmıştı.1i olgunmus 2 tane de geriden gelen varmış onlardan biri de dollenmis. 2 embriyo oluşmuş. Bakalım ne olacak. Ikisi de gelişecek mi iki tane mi transfer olacak bilmiyorum. Nasip. Bana da dua edin. Kendi doktorum değil başka doktor transfer yapacakmış ona falan uzulmedim bu kez. Doktor vesile sonuçta. Olacak olunca her türlü olur.
Ilk tup bebek tedavisinde cok gergin ve stresliydim bunda rahat olmaya çalışıyorum.

X