Amin insallah canim benimCok tsk ederm cnm benim.allah sanada nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah canim benimCok tsk ederm cnm benim.allah sanada nasip etsin
Ilk iki antalyada uc ve dort ankarada besi bilmiyorum ama alti batu beydeydi.6denemeyide batu beydemi yaptirdi? Yoksa sadece bir denememi yaptirdi batu beyde
Tedavi : 6500 tu temmuzdacnm fiyatlar nedir gelecekte ilk denemen nasildi tedavin nasil gecti?
Nasil gidiyor tedavi hangi asamadasiniz.cnm bende gelecekde tedavi gordum hatta devam ediyorum sen kimde tedavidesin doktor yani?
canim tesekkur ederim bilgilendrme icin sagol antalya tup bebekte sanki bi tik daha uygun ama embriyo genetik isi saglam almk icin gerekiyor Allah herkesin yardimcisi olsn bi yorum okumustum yumurtaları toplanms ama toplananlar bos cikms bitanesi dollenms oda yasamamis transferi iptal etmsler oda paramin bi kismini nasil alirim diye dusunuyordu 6750 lira bi odeme olms basta yani bole durumlarda tedavi bosami gidiyor bunu ilk defa duydumTedavi : 6500 tu temmuzda
Dondurulmus emb. transf. : 2800
Semen tah. : 80
Muayene : 210
Tanisal Histereskopi : 3600
Embr. Genetik : 450 $ ( tane basi )
Bilemiyorum o kadarini ama bos cikmasi ve embriyonun yeterli gelismemesi kurumla alakali bir durum degil bence. Yinede detayli bilgi icin gorusmek lazim merkezlecanim tesekkur ederim bilgilendrme icin sagol antalya tup bebekte sanki bi tik daha uygun ama embriyo genetik isi saglam almk icin gerekiyor Allah herkesin yardimcisi olsn bi yorum okumustum yumurtaları toplanms ama toplananlar bos cikms bitanesi dollenms oda yasamamis transferi iptal etmsler oda paramin bi kismini nasil alirim diye dusunuyordu 6750 lira bi odeme olms basta yani bole durumlarda tedavi bosami gidiyor bunu ilk defa duydum
evet cnm arastrmak lazm ben rapor isini araştıracagm devletteki inferniteden prosedur nasil isliyor bakalimBilemiyorum o kadarini ama bos cikmasi ve embriyonun yeterli gelismemesi kurumla alakali bir durum degil bence. Yinede detayli bilgi icin gorusmek lazim merkezle
Arkadaşlarım gelecekte ilk denemelerinde hamile kalınca ne yalan soyleýeyim bir heves geldi gittim.şuan için herşey çok şahane aşılama yaptırmadım daha önce hiç. Başka bir tüp bebek merkezi denemedim daha önce.daha bugün yumurtalarim toplandı.hayirli olsun cnm ins guzel sonuclar alirsin daha once asilama yaptrmismiydin gelecekte tup bebek fiyatlari nedir odemeler nasil bilgi verirmisin? antalya tup bebegi dusunmusmydun cok soru sordm ama
Fiyatlar şöyle yumurta toplama islemi transfer 5900 + iğneler ve eğer embryo Dondurma istiyorsak +750hayirli olsun cnm ins guzel sonuclar alirsin daha once asilama yaptrmismiydin gelecekte tup bebek fiyatlari nedir odemeler nasil bilgi verirmisin? antalya tup bebegi dusunmusmydun cok soru sordm ama
Doktorum mete bey .siz ne asamadasinuz acaba ?cnm bende gelecekde tedavi gordum hatta devam ediyorum sen kimde tedavidesin doktor yani?
Bu ne zamanki fiyatlar acaba ?Tedavi : 6500 tu temmuzda
Dondurulmus emb. transf. : 2800
Semen tah. : 80
Muayene : 210
Tanisal Histereskopi : 3600
Embr. Genetik : 450 $ ( tane basi )
Yakın tarihte hamile kalmışsınız çok güzel bende gelecek te tedavi oluyorum bugün yumurta lari aldılar ilk denememiz çok tedirginzmrb kızlar bende gelecek tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırdım ilk denememizde tuttu çok şükür daha önce bi yakınımın ve başka bir tanıdık dr un tavsiyesi üzerine gitmiştim kliniğe,,inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır sizlerde
benim doktor Batu bey malesef ilk denemem negatif,simdi 4 ay ara verib 2 ciye hazirlanicaz.insallh senin pozitif olurDoktorum mete bey .siz ne asamadasinuz acaba ?
evt dr um mete beydi, inşallah çok iyi ilerler süreciniz pozitifi görürsünüz umarımYakın tarihte hamile kalmışsınız çok güzel bende gelecek te tedavi oluyorum bugün yumurta lari aldılar ilk denememiz çok tedirginz
Bende bilemedim bugün konuştum 10 yumurta almislardi 15 embriyo nuz oldu dediler daha pazartesi transfer bakalim.neler olcak10 yumurtadan 15.embriyo nasıl.oldu acaba ben anlayamadım diğer gruptaki arklar daha tecrübeli bilirler belki benim 13 yumurta toplanmıştı 3.gune 2 kalite kalmıştı
gercekden ya o.nasil oldu?Bende bilemedim bugün konuştum 10 yumurta almislardi 15 embriyo nuz oldu dediler daha pazartesi transfer bakalim.neler olcak
merhaba. Bende o klinikte tedavi gördüm. Batu beyde. Bilgili ve iyi doktor. Benim tedaviyim negatif olarak tamamlandı, ama benim tanıdık bayan Batu bey tedavisinden hamile oldu ve cocugun kuçagına aldı. Sana bol şanslar.Doktorunizun ismi ne acaba?bende orda tedavi oluyorum.doktorum Batu bey