Bende Antalya’da ıvf de tüp bebek yaptırdım Kemal Özgür yaptı zaten oranın başı Kemal beymiş Hasan’ı gördüm ama Murat beyi görmedim ama ona giden arkadaşlarım tavsiye etmedi bende Kemal beyden yana şansımı denedim memnunda kaldım Güler yüzünden çalışanlarda öyleler güzel bi merkezMERHABA ARKADAŞLAR,BEN 2 Cİ TÜP.BEBEGİMİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM,ARAŞTIRMALARIMA GÖRE ANTALYADA MURAT BERKKANOĞLU ÇOK İYİ ANTALYA İVF DE.SİZDEN RİCAM ORDA TEDAVİ GOREN VE YA HAL HAZİRDA TEDAVİSİ DEVAM EDEN VARSA,OLUMLU VEYA OLUMSUZ NE YAŞADIYSANIZ BENİDE BİLGİLENDİRMENİZİ RİCA EDİYORUM.SİZLERDE BENİM GİBİ BU SÜREÇDEN GECMİŞSİNİZDİR,İNSALLAH GUZEL SONUCLARDA ALMİŞSINIZDIR VE BENDE SİZLERDEN BİRİ OLURUM.ŞİMDİDEN TŞK EDERİM
tşk ederim peki arkadaslariniz murat beydemi tedavi gormus neden begenmemis?bide laboratuar hakkinda bilginiz varmi ?Bende Antalya’da ıvf de tüp bebek yaptırdım Kemal Özgür yaptı zaten oranın başı Kemal beymiş Hasan’ı gördüm ama Murat beyi görmedim ama ona giden arkadaşlarım tavsiye etmedi bende Kemal beyden yana şansımı denedim memnunda kaldım Güler yüzünden çalışanlarda öyleler güzel bi merkez
verdigiin bilgiler icin cok tsk ederim cnm bnmYa illaki herkesin bi dr hakkında birşeyi vardır canımm sen seversin ben sevmem gibi bence çok iyiler işlerinde dr lar ama bana Kemal bey farklıngeldi laboratuvar ve işlerinde çok iyiler
peki sizi hamile kaldinizmi?yoksa hala orda tedavimi goruyosunuz?Bende Antalya’da ıvf de tüp bebek yaptırdım Kemal Özgür yaptı zaten oranın başı Kemal beymiş Hasan’ı gördüm ama Murat beyi görmedim ama ona giden arkadaşlarım tavsiye etmedi bende Kemal beyden yana şansımı denedim memnunda kaldım Güler yüzünden çalışanlarda öyleler güzel bi merkez
Ben transfer olalı 7 gün oldupeki sizi hamile kaldinizmi?yoksa hala orda tedavimi goruyosunuz?
Rica ederim canım ne istersen sorabilirsinverdigiin bilgiler icin cok tsk ederim cnm bnm
ayyy insallah guzel haberinizi duyariz bizede birnumut olur.dua edicem.sizin icinBen transfer olalı 7 gün oldu
ALLAH razı olsun canım inşallah seninde herşey diledigince güzel olsunayyy insallah guzel haberinizi duyariz bizede birnumut olur.dua edicem.sizin icin
nekadar mutlu oldum.anlatamam.allah anali abbali buyitsun insalah.peki sorun neydi sizde ve arkadasinizda?BENim sonucum olumlu oldu şükür benim arkadşım Murat beyde oldu omunda olumlu şükür fiyatlarıda tam bilemem arayıp konuşmanız daha iyi olur
Allah razı olsun canım umarım en kısa zamanda rabbim tüm isteyene nasip olsun sebepsiz interlitifeydiya
nekadar mutlu oldum.anlatamam.allah anali abbali buyitsun insalah.peki sorun neydi sizde ve arkadasinizda?
allah cnm bende 26 sı on gorusmeye gidiyorum.bakalim hayorlisi insallah kasimda baslamayi dusunuyorum.senin ilk denemendi dimi?Allah razı olsun canım umarım en kısa zamanda rabbim tüm isteyene nasip olsun sebepsiz interlitifeydi
Ya bende kasım gibi düşünüyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda.. bu arada 2.tüp demişsin ilki tutmadı sanırım.. ilkini nerde olmuştun?ins
allah cnm bende 26 sı on gorusmeye gidiyorum.bakalim hayorlisi insallah kasimda baslamayi dusunuyorum.senin ilk denemendi dimi?
Maşallah canım ya inşallah bizede nasip olur.. sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah..BENim sonucum olumlu oldu şükür benim arkadşım Murat beyde oldu omunda olumlu şükür fiyatlarıda tam bilemem arayıp konuşmanız daha iyi olur
evet ikinci denemem ilkini gelecekde yaptim ama sifir memnuniyet.hastane cok vasatYa bende kasım gibi düşünüyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda.. bu arada 2.tüp demişsin ilki tutmadı sanırım.. ilkini nerde olmuştun?
in kacinci denemen canim?sorun neydi?Ya bende kasım gibi düşünüyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda.. bu arada 2.tüp demişsin ilki tutmadı sanırım.. ilkini nerde olmuştun?
Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer memnun kalırsın.. bu sefer hangisine gideceksin?evet ikinci denemem ilkini gelecekde yaptim ama sifir memnuniyet.hastane cok vasat