- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
Benim ilk olucak canım inşallah ilkinde alırım müjdeyi.. sorun eşimde. Sertleşme sorunu var.. ben bu ay aşılama oldum şuan adetime 3 gün var tutmadı biliyorum çünkü aşılamaya inancım yok.. önce eşim için üroloğa gidecez ordan da tüpe.. sizdeki sorun ne? Ilkinde kaç yumurta toplandı kaçı döllendi?sen
in kacinci denemen canim?sorun neydi?
bu sefer ivf doktor murat berkkanogluna gidicem,sorun benim esimde azosperm yani sperm cikisi var ama taneyle.sana tavsiyem urologa falan gitme eyer ivf de tup bebek yaptiricaksan murat bey ayni zamanda erkek kisirliginada bakiyo.urologa bizde gittik hic bir halt bildikleri yok.bizde normal tup bebek doktorunda tedavi gorduk ve cok sukur sperm cikisi oldu yani.Benim ilk olucak canım inşallah ilkinde alırım müjdeyi.. sorun eşimde. Sertleşme sorunu var.. ben bu ay aşılama oldum şuan adetime 3 gün var tutmadı biliyorum çünkü aşılamaya inancım yok.. önce eşim için üroloğa gidecez ordan da tüpe.. sizdeki sorun ne? Ilkinde kaç yumurta toplandı kaçı döllendi?
Canım ben antalyada yaşamıyorum anamur'da yaşıyorum.. üroloğa formalite icabı gitmek istemiştik çünkü eşimde sertleşme sorunu var eğer eşimde varikosel varsa elimizde bir belge olsun istedik.. ben antalyadan uzağım kemal beye 2 yıl önce muayene için gitmiştim ve bizim burda hep kemal beye öneriyorlar murat berkkandoğlunu hiç duymadım.. sen görüştün mü murat beyle? Şimdi ürolog için murat beye görünsek tüp için kemal beye gitsek olur mu ki öyle?? Allah izin verirse kesin ivf'de tüp olucaz..ben
bu sefer ivf doktor murat berkkanogluna gidicem,sorun benim esimde azosperm yani sperm cikisi var ama taneyle.sana tavsiyem urologa falan gitme eyer ivf de tup bebek yaptiricaksan murat bey ayni zamanda erkek kisirliginada bakiyo.urologa bizde gittik hic bir halt bildikleri yok.bizde normal tup bebek doktorunda tedavi gorduk ve cok sukur sperm cikisi oldu yani.
ben kemal beyide duydum evet ama Murat beyde cok iyi cok pozitif alanlar car.ya genel olarak hastane iyi,doktor bi yere kadar merkezin iyi olmasi sart.sertlesme sorunu cozukur ama oyle sikinti yapmaCanım ben antalyada yaşamıyorum anamur'da yaşıyorum.. üroloğa formalite icabı gitmek istemiştik çünkü eşimde sertleşme sorunu var eğer eşimde varikosel varsa elimizde bir belge olsun istedik.. ben antalyadan uzağım kemal beye 2 yıl önce muayene için gitmiştim ve bizim burda hep kemal beye öneriyorlar murat berkkandoğlunu hiç duymadım.. sen görüştün mü murat beyle? Şimdi ürolog için murat beye görünsek tüp için kemal beye gitsek olur mu ki öyle?? Allah izin verirse kesin ivf'de tüp olucaz..
Aynen canım önemli olan aslında emriyologların iyi olmasıymış ve hijyen çok önemliymiş.. bayramdan sonra üroloğa gidecektik olmazsa murat beye gideriz hemde tüp için bi ön görüşme yaparız inşallah...ben kemal beyide duydum evet ama Murat beyde cok iyi cok pozitif alanlar car.ya genel olarak hastane iyi,doktor bi yere kadar merkezin iyi olmasi sart.sertlesme sorunu cozukur ama oyle sikinti yapma
bencede ben bu seylerle 5 senedir ugrasiyorum tavsiyemi dinle bence cnm utologlarla zaman kaybi sadece.benim esime dediki bak bide prof urolog senin dedi ilacla sperm cikisin olmaz umitsiz vakasin dedi.ben inat ettim dedim hangi doktor tedavi derse onda devam.etcem.ve en sond abuldum cok sukur 9ay igne ilac tedavisindne sonra asla cikmqz denen sperm olustu ve cikis saglandi.suan dodurulmus spermim var.icim biraz rahwt.sende demem oki direk tup bebege git uvf.internete gor bak murat beu ayni zamanda erkke infertisine bakiyo.yani bi tasla iki kus vurmus okursinAynen canım önemli olan aslında emriyologların iyi olmasıymış ve hijyen çok önemliymiş.. bayramdan sonra üroloğa gidecektik olmazsa murat beye gideriz hemde tüp için bi ön görüşme yaparız inşallah...
birde dedigim.gibi sertlesme sorunu cok kafaya takma duzelir o ilac tedavisiyle.en zor benimkiydi hic sperm yokdu sifir ameliyatla bile cikmadi dusun yani.allah gonlumuze gore versinAynen canım önemli olan aslında emriyologların iyi olmasıymış ve hijyen çok önemliymiş.. bayramdan sonra üroloğa gidecektik olmazsa murat beye gideriz hemde tüp için bi ön görüşme yaparız inşallah...
Tamam canım biz bayramdan hemen sonra gitmek istiyorduk ama bayramda adet olucam madem murat bey hem kadını hem erkeği tedavi ediyor ben adet olunca gideriz eylülde ikimizide muayene etsin hemde tüp için ön görüşme yapmış oluruz belki eylülde başlarız tüpe inşallah..bencede ben bu seylerle 5 senedir ugrasiyorum tavsiyemi dinle bence cnm utologlarla zaman kaybi sadece.benim esime dediki bak bide prof urolog senin dedi ilacla sperm cikisin olmaz umitsiz vakasin dedi.ben inat ettim dedim hangi doktor tedavi derse onda devam.etcem.ve en sond abuldum cok sukur 9ay igne ilac tedavisindne sonra asla cikmqz denen sperm olustu ve cikis saglandi.suan dodurulmus spermim var.icim biraz rahwt.sende demem oki direk tup bebege git uvf.internete gor bak murat beu ayni zamanda erkke infertisine bakiyo.yani bi tasla iki kus vurmus okursin
Ya geçmiş olsun canım ya üzülme sakın eşine moral ver hep ne güzel sperm bulunmuş inşallah onlar tutacak...birde dedigim.gibi sertlesme sorunu cok kafaya takma duzelir o ilac tedavisiyle.en zor benimkiydi hic sperm yokdu sifir ameliyatla bile cikmadi dusun yani.allah gonlumuze gore versin
sallah cnm.ben yarin gorusmeye gidiyorum bakalim ne diycek.hakkimizda hayorlisi.ha bu arada sertlesme sorununun sperme zarari olucagini sanmam ben.ama tabi domtor daha iyi bikirYa geçmiş olsun canım ya üzülme sakın eşine moral ver hep ne güzel sperm bulunmuş inşallah onlar tutacak...
Sertleşme için geçenlerde aktardan macun aldı o geçirdi ama bu sertleşme neyden dolayı oluyor varikosel mi bilmiyoruz onuda artık dr söyleyecek.. bide bu sertleşme sorunu oldukça spermlerinde etkilendiğini düşünüyorum... inşallah hepimiz bir gün anne olabiliriz..
Inşallah görüşme güzel geçer canım.. banada haber ver.. benimde bata 2 gün var inşallah 5 gün falan gecikir diye dua ediyorum.. gecikmezse gelecek adetim tam bayrama denk gelecek dr işi eylüle kalacak ama 5 gün gecikirse gelecek bat bayramdan sonra olucak inşallah...in
sallah cnm.ben yarin gorusmeye gidiyorum bakalim ne diycek.hakkimizda hayorlisi.ha bu arada sertlesme sorununun sperme zarari olucagini sanmam ben.ama tabi domtor daha iyi bikir
acele etme gec olsun ama guc olmasin,ozamana kadar iyice kendini hazirla,sunuda soyleyeyim is sadece kocalarda bitmiyo.tupe gecdigin zaman senin rahim onemli oluyo artik.bizzat yasadim yani.bol bol balik yessilik gunde mumkunse bir avuc ceviz findik ye ve gunde bir tane kuru incir.rahmini hazirla yaniInşallah görüşme güzel geçer canım.. banada haber ver.. benimde bata 2 gün var inşallah 5 gün falan gecikir diye dua ediyorum.. gecikmezse gelecek adetim tam bayrama denk gelecek dr işi eylüle kalacak ama 5 gün gecikirse gelecek bat bayramdan sonra olucak inşallah...
Tamam canım eşime dedim zaten sürekli balık yemem gerekiyor dedim ceviz fındık var zaten kuru incirin siparişini de vermiştik hurma falan aldık.. şimdiden başlıyayım ozaman ben.. bide tüp bebekte kırmızı et yenmemesi gerekiyormuş o doğru muacele etme gec olsun ama guc olmasin,ozamana kadar iyice kendini hazirla,sunuda soyleyeyim is sadece kocalarda bitmiyo.tupe gecdigin zaman senin rahim onemli oluyo artik.bizzat yasadim yani.bol bol balik yessilik gunde mumkunse bir avuc ceviz findik ye ve gunde bir tane kuru incir.rahmini hazirla yani
tavuktan uzak dur kirmizi et tabi faydali.kayisiyi suda degilde de gunde 3 adet ye duzelirsin bende transferden sonra oyle yapiyodum hic sorun yasamadim.benim evde bitkisel kullandigim seyelrde var tabi ama onu sana tavsiye etmem ne kadar dogru bilemme bu yeden bunyeye fark var.kullandigim bistkisel seyelrde rahim yeniliyo kist falan olusmasini engelliyo.malum tup bebekte surprizlere yer yok.Tamam canım eşime dedim zaten sürekli balık yemem gerekiyor dedim ceviz fındık var zaten kuru incirin siparişini de vermiştik hurma falan aldık.. şimdiden başlıyayım ozaman ben.. bide tüp bebekte kırmızı et yenmemesi gerekiyormuş o doğru muben çok severim et.. bende birde kronik kabızlık var onun için de her gün aç karnına ılık suyuyla kayısı suyu yapıyorum yinede fayda etmiyor inşallah dr ona göre bi ilaç verir inşallah..
Sorun eşimde olunca bitkisel kürler yapmıyorum artık eskiden yapardım bıraktım şimdi.. yumurtlamamda iyi çok şükür.. artık rahime dikkat ederim ona göre beslenirim.. 2 yıl önce kemal bey adetin ikinci günü muayene etmişti rahmin çok iyi hamile kalsan düşük riskin yok demişti..tavuktan uzak dur kirmizi et tabi faydali.kayisiyi suda degilde de gunde 3 adet ye duzelirsin bende transferden sonra oyle yapiyodum hic sorun yasamadim.benim evde bitkisel kullandigim seyelrde var tabi ama onu sana tavsiye etmem ne kadar dogru bilemme bu yeden bunyeye fark var.kullandigim bistkisel seyelrde rahim yeniliyo kist falan olusmasini engelliyo.malum tup bebekte surprizlere yer yok.
cnm.ben gorustum.doktor cok iyi ama.ben orda yapmaktan vazgecdim,birincisi cok maliyetli ikincisi sgk anlasma yok 3cu de ben zaten bir tane olumsuzluk yasadim tek embrio transfer edilicek dedi bu da benim isime gelmiyo.maliyetide 10.000 tlSorun eşimde olunca bitkisel kürler yapmıyorum artık eskiden yapardım bıraktım şimdi.. yumurtlamamda iyi çok şükür.. artık rahime dikkat ederim ona göre beslenirim.. 2 yıl önce kemal bey adetin ikinci günü muayene etmişti rahmin çok iyi hamile kalsan düşük riskin yok demişti..
10.000 derken ilaçlar dondurma ücreti hepsi içinde mi ? Dolar yüksek olunca malesef ki fiyatlarda uçmuşcnm.ben gorustum.doktor cok iyi ama.ben orda yapmaktan vazgecdim,birincisi cok maliyetli ikincisi sgk anlasma yok 3cu de ben zaten bir tane olumsuzluk yasadim tek embrio transfer edilicek dedi bu da benim isime gelmiyo.maliyetide 10.000 tl
evet malesef islem zaten6500 ilaclar 2000 arti bir embrio dondurma 750 tl,genetik inceleme 500 dollar,sperm dondirma 800 tl,ve dusun bu 3 embrio olunca 2250 oluyo.ha bide do durup bi ay sonra yapiyo islemi.yani nerden baksan 13,14 milayri bulur.10.000 derken ilaçlar dondurma ücreti hepsi içinde mi ? Dolar yüksek olunca malesef ki fiyatlarda uçmuş
canım 1 ay beklemelerinin nedeni rahim dinlendirmek için yani iyi bişey bence.. ben aslında bu yüzden de istiyorum orayı yani dondurulmuş embriyo her zaman daha sağlıklı olurmuş. aceleye getirmiyorlar işleri..evet malesef islem zaten6500 ilaclar 2000 arti bir embrio dondurma 750 tl,genetik inceleme 500 dollar,sperm dondirma 800 tl,ve dusun bu 3 embrio olunca 2250 oluyo.ha bide do durup bi ay sonra yapiyo islemi.yani nerden baksan 13,14 milayri bulur.
ben inanmiyorum o ise ya allah nasip ettiyse her turlu olur yani.ama yine soyluyorum doktor cok iyi.eyer senin kafana yatiyosa hot bence.benim durum riskli tek embrio benim durumumdakilere iyi degilcanım 1 ay beklemelerinin nedeni rahim dinlendirmek için yani iyi bişey bence.. ben aslında bu yüzden de istiyorum orayı yani dondurulmuş embriyo her zaman daha sağlıklı olurmuş. aceleye getirmiyorlar işleri..