GELECEK TÜP BEBEK DENEYİMLERİ

kuri incirde ye bol bol ,biyerlere git aralik ayina kadar kac bi bi yerlere ki o gunu dusue.

Valla ne yaptığımı bi bisen sabah akşam. Aç karna Arisutu-bal-polen zeytinyağında bekletimis incir akşam yatmadan önce havuç suyu şimdi devit keten tohumu yagi ve B12 folik asit basliycam belki artar

Valla ne yaptığımı bi bisen sabah akşam. Aç karna Arisutu-bal-polen zeytinyağında bekletimis incir akşam yatmadan önce havuç suyu şimdi devit keten tohumu yagi ve B12 folik asit basliycam belki artar
inslalah kuzum sen hangi hastanede basliyosun?

MERHABA HANIMLAR,ÇOK RİCA EDİYOEUM BANA BİR YOL GÖSTERİN CÜNKİ AŞIRI YORGUNUM VE KENDİMCE DOGRU KARAR VEREMİYORUM.BEN 30 YASİNDAYİM,İLK TUP BEBEK DENEMEMİ NİSAN AYİNDA YAPTİM NEGATİF.BU ARA SORUN ESİMDE AZOSPERM.YUMURTA TOPLAMADAN BİR GUN SONRA BENİ ARADİLAR VE YUMURTALARİN COK HASSAS HEN KİRİLDİLAR BİR TANE KALDİ DEİDLER ODA MALESEF TUTMADİ.SİMDİ İKİMCİ DENEMYİ YAPİCAM,BU ARADA TEDAVİ GORDUGUM HASTANE ANTALYA GELECEK TUL BEBEK.AKLİM İSTANBUL UMİT TUP BEBEKDE KALDİ.AMA BE ANTALYADA OTURUYORUM,BİZE COK UZAK VE MASRAFLİ OLUR ORASİ.MECBUR GELECEKDE YAPİCAM YİNE DENEMEMİ.AMA HİC LABORATUARİNDAN MEMNUN DİYİLİM.NAPAM LAZİM SİZCE MALİYETE BAKMADAN İSTANBULAMİ GİTMME LAZİM YOKSA DENEDİGİM YEREMİ GUVENMEM LAZİM.HER İKİ HASTANEDE DENEYİMİ OLANLAR LUTFEN BANA YAZSİN.GELECE TUP BEBEKDE OLUMLU SONUC ALANLAR BANA BELKİ UMUT OLURSUNUZ
başka yerde denemenizi tavsiye ederim

Bende Bahçecide tedavi gördüm Türkiye'nin En iyi lab. Sahip merkez kesinlikle tavsiye ederim bebeğim önce Allah sonra onların sayesinde oldu
ben bişey sormAK istiyorum? benim de bugün 8. gnüm 24 kasımda öğrencemve benim 4-5 gündr bel ağrım cok var sizde de böyle olmusmuydu?

ben bişey sormAK istiyorum? benim de bugün 8. gnüm 24 kasımda öğrencemve benim 4-5 gündr bel ağrım cok var sizde de böyle olmusmuydu?
Canım benim bel ağrım olmuştu ama herkeste farklı belirtiler oluyor

Biz çok memnun kaldık, gerek ilgi olsun, gerek bilgi yeterliliği olsun. çok yardımcı oldular bize.

Merhaba konu açılalı epey olmuş ama hikayemi anlatmak isterim.
6 yıllık evliyim. evliliğimizin ilk gününden beri çocuk istedik ama normal yollarla olamayacığını aşırı erkek infertil olduğunu öğrendik ve tüp bebeğe başladık 1.deneme 7 haftalık düşük 2.3. deneme negatif ve çok şükür 4. denemede çitf transfer ve şu anda 15 aylık ikizlerim var. hamileliğimde o kadar risk vardı ki hamileleğimn sonuna kadar kanamalar lekelenmeler 28.haftada başlayan sancılar eşimle aramızad kan uyuşmazlığı falan derken 35.haftada geldi miniklerim. tedavi sonrası 4 tane dondurulmuşum vardı süresini uzaktırıyodukki nolu nolmaz diye ama tekrar bebek düşünmüyoduk şmdi ve 2 hafta önce öğrendimki 8 haftalık süpriz bir şeklide hamileyim. şuanda 10 haftalık oldu rabbime şükürler olsun ummadığım anda mucize oldu ki doktorlar bize normal gebe kalamamın mümkün olmadığını sölemişti öyleki son adet tarihimi bile hatrılamaıyorum. Allah isteyen herkese versin inşallah ama asla umudunuzu kaybetmeyin.

Merhaba 2 kez basarısız asılama sürecim oldu medical park hastamesinde doktoruö tarafından yapıldı amcak sperm yıkaöa islemi özel klinikte oldu daha uygun oldugundan allianz sigortalıyıö özel sektör calısanı oldugumdan verilen klomen ve catlatma iğnesi recetelerini kendi cebimde aldım calıstıgıö kurumun sandıgı tarafından bana iade edildi. Simdi eliöde belgeler mevcut asılama raporu 2 adet recete var tüp benegi devlet tarafından karsışayabilmek için sartlar tam olarak nelrr yardımcı olabilirmisiniz ? :KK43:

X