Bende bahceciye gidiyorum arkadaşlar. Biraz yakınlık biraz ücret ve doktorun başarısı ilgimi çekti.
Önceleri bülent tıraş, semra kahraman, engin oral düşündüm araştırdım. Bülent beyin ücret bayağı yüksekmiş vazgectim. Engin beyin muayenehanesi var laboratuvarı bahçecinin kullanıyormuş kliniği uzaktı bana arayıp fiyat bile almadimı. Şişli de de her muayeneyi farklı doktor yapabilirmiş semra hanım olmazsa dediler. O da içime sinmedi. Hatta bir arkadaşım gitti semra hanım toplantı da olunca başka doktor muayene etmiş, geldiğinizde olmazsa başka doktor muayene edebilir demişler.
Şu an iğne asamasindayim, yolun çok başında. Ama ben merkezden memnunum. Hiç işleme başlamadan benden genetik testler istedi doktorum. Muayene etmiycekmisiniz dedim, hayir testler çıksın ondan sonra dedi. Testler 2 ayda cıktı nerdeyse. Ve bu testleri hiçbir kadın doğumcu istemedi benden ben kimyasal gebelik geçiriyorum neden olduğunu öğrenmek istiyorum dediğim halde. Bana o zamanlar bu testleri yap demediler. Bir de ilaçları merkezden buluyorsun, anlatıyorlar, ilaçları senin ihtiyacın kadar ayarlayıp veriyorlar senin elinde kalmıyor. Bilmiyorum başka merkezler böyle mi çalışıyor. Bana profesyonel iş yapıyorlar gibi geldi. Bakalım sonuna kadar böyle düşünürüm. Tedavilerimden memnun kalırım inşallah, sonuçta inşallah hepimiz için olumlu olur.
Merkeze gittiğimde orda bir defter var ben o defteri muhakkak okurum. Olumlu olumsuz herkes görüsünü yaziyor. Hatta ordaki yazilarla ınstigram da paylasilan hikayelerin aynı olduğunu görüyorum. Orda ki defter bile insanı motive ediyor.