Doktor konuşmadı bile

Evet antibiyotik verdi ve kullanmiyorum ilgisiz olduğu kadar da bilgisiz
Hekim seçme hakkın var bu heryerde yazıyor da e nabız diye sistemimiz var kullanmıyorsanız gidip sağlık ocağından da değiştirebilirsiniz yok sağlık ocağı standartlarınyetmiyorsa çocuk uzmanına gidebilirsinşz devlet yetmiyor ekstra ilgi istiyorum diyorsanız hasta sayısı daha az ücreti fazla olan bi özele de gidebilirsiniz çözüm çok yani yada hiç beğenmediniz olmadı kendiniz internettten böyle teşhis tanı tedavi yapabilirsiniz

Kendim doktorum . ne sekilde okudum ne sekilde calısıyoruz cok iyi biliyorum.
halkımız insandan , insanlık dışı bir performans bekliyor . beklemeye devam edin .
Sağlık ocağı doktoru sabah 8.30 akşam 16:50 . 17 :00 bile değil. Evet insan üstü bit performans sergiliyorlar haklısınız. Allah yardımcıları olsun.

Geçmiş olsun canım
Bu hastalığın direk bir ilacı yok maalesef. Ama biz geçirdiğimizde doktor bize çinko şurup yazmıştı hem iştah açar hemde yaralarının iyileşme süresi hızlanır demişti.çok huysuzlanır uyumazsa calpol verilebilir demişti. Ateş zaten genelde hastalığın hortladığı gece oluyor sonra devam etmiyor şükür. Çabuk atlatacaksınız rahat ol ama için doktordan dolayı rahat olmazsa başka birine daha görün istersen

onun ılacı yok zaten.ateşle seyreder. ve sonra yaralar söner.bır hafta kuluçka suresi.çoğu dr ılaç önermez hatta.

Tabii cnm konu hakkında kadınlar kulübündeki kadınların daha çok bilgisi vardır. El ayak ağız hastalığı çünkü dünyada nadiren rastlanan bi hastalık. Pratisyen hekim ne bilsin... Duymamıştır bile. Naapsın biliyor musunuz? Profesöre randevu alsın. Sıraya girsin 3 ay sonraya. Gerçi o zamana geçer hastalık. Yurt dışını bir denesin olmazsa...

sağlık ocağındaki doktorlar pratisyen.
yani uzmanları yok...
uzmana götürmelisin bu tür spesifik hastalıklarda ve seyrini de uzman takip.etmeli
sağlık ocağı grip nezle mevsimsel salgınlarda vs kurtarıcı oluyor ama onda bile ben çocuklarda kesinlikle pediatrist görsün isterim.
ilaç önemli çünkü.

HAngi ildesiniz?

Aynısı bu yaz yeğenime oldu.Aylarca çare bulamadık.Uyuz mu demediler ,şeker mi demediler neler neler.Ancak daha sonra kendiliğinden geçti.İlginç bir hastalık.Umarım biran şifa bulursunuz
El ,ayak ,ağız hastalığı olduğuna emin misiniz? Anlattığınız gibi aylar boyu sürmez bu hastalık. Tekrarlarsa iyice araştırmak lazım. Anlattığınız tablo el,ayak,ağız hastalığına benzemiyor

Hiç boşuna yormayın elinizi. Dert anlatmayın. Anlamak istemeyen anlamıyor zaten.

Hanımefendi sizin anlayamadığınız şu, doktorluk çok çok önemli bir meslek. Meslekten öte birşey, çok kıymetli insanlar doktorlar. Ve her meslekte iyiler ve kötüler olduğu gibi doktorluk mesleğinde de işini iyi yapan iyi doktorlar, ve çok da sevmeden yapan iyi olmayan doktorlar var.
Tabii ki doktorların hepsi kötü değil, öyle olsa kime nasıl tedavi olacaktık. Doktordan neden prenses gibi davranılmayı bekleyelim ayrıca, hastalık konusunda düzgün bilgilendirsin, tedavi yolunu anlatsın, sen sağ ben selamet bitti gitti. Başka ne beklenir ki bir doktordan :)

El ayak rahatsızlığınız ilacı yok. Sadeve bağışıklığı desteklemek için karadut şurubu verilir. Bazı doktorlara yaralara krem verir.
Benim de bebeğimbu hastalığa yakalandığında sağlık ocağına götürdüm ve bana ilk önce sı çiçeği dedi sonra boğazı çok kötü enfeksiyon olmuş. Antibiyotik vermem lazım dedi. Hocam el ayak rahatsızlığı olmasın sakın dedim olabilir dedi. Neyse ben kendi doktoruna götüreyim deyip odasından çıktım. Kendi doktoruna durumu anlatınca şok oldu.

Çocuklar için sağlık ocağına gitmek çok doğru olmayabilir bence.
Branşı değil zira.
Bizim aile hekimimizde yapı itibariyle aynı,yüzeysel cevaplar veriyor genelde ama bir dönem kan değerlerim düşmüştü,tahlillerimi yaptı düzenli araliklarla kontrolümü yaptı,vitaminleri yazdı aldım kullandım. Toparlandım sayesinde.
Çocuğumu götürsem muhtemelen çocuk hekimine yönlendirir.
Öte yandan hastaliğın seyri böyle diye biliyorum,ilerleyen zamanlarda döküntüler artıp kuruyup kayboluyor ,zaten ilacı da yok. Oğlum yakalandı bir kac ay önce,sadece ağzı için birşeyler vermişti doktor rahatlasın,yiyip içebilsin diye o da,onun dışında tedaviye yönelik birşey vermediler.
Geçmiş olsun,içiniz rahat etmiyorsa takibini yapan cocuk hekimine gidin derim.

arkadaşlar yazdıklarınızı gülerek okuyorum. zira ben doktora cahil o, bi b.k bilmez demedim. varsayım yaptım. anlamını bilmiyorsanız sözlükten bakın. konu sahibi zaten doktordan memnun olmadığını bildirmiş. tutup doktoru mu övmeliyiz burda?

Acil de neler beklenildigini anlatsam gerçekten roman çıkabilir .

Sağlık ocakları doktorları çok yerilmiş her yerde aynı değil demek ki yada her doktor. Bizim aile hekimimiz çok iyidir çünkü. Hatta gelini miz bir sorun için özele gitmişti memnun kalmadı sonra dedim gel bizim aile hekimine gidelim falan gitti çok sevdi kadını çokta ilgilendş sağolsun doktor. Sizde böyle birini bulursunuz inş. Bende devlete gidiyorum ama devlette farklı farklı doktorlara görünmek yerine adı sanı duyulmuş memnun kalınmış doktorları araştırıyorum daha çok böyleleri çok var. Geçmiş olsun

Acil de neler beklenildigini anlatsam gerçekten roman çıkabilir .

Olabilir ülkemizde doğru dürüst işleyen pek bir sistem yok zaten, bilinçsiziz çünkü, cahillik çok fazla. Bu doktorların işini doğru yapmamasına gerekçe olamaz. Tabii ki hepsini kastetmiyorum, çok çok mükemmel doktorlar var etrafımda, bana da genelde iyileri denk geldi hiç bu doktoru gideyim de şikayet edeyim diyebileceğim bir doktor denk gelmedi şükürler olsun.
Ama her meslekte olduğu gibi haddini aşan, işini doğru yapmayan çok fazla doktor olduğunu biliyorum, gözlemliyorum çevremden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…