- 26 Şubat 2018
- 592
- 958
-
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Hekim seçme hakkın var bu heryerde yazıyor da e nabız diye sistemimiz var kullanmıyorsanız gidip sağlık ocağından da değiştirebilirsiniz yok sağlık ocağı standartlarınyetmiyorsa çocuk uzmanına gidebilirsinşz devlet yetmiyor ekstra ilgi istiyorum diyorsanız hasta sayısı daha az ücreti fazla olan bi özele de gidebilirsiniz çözüm çok yani yada hiç beğenmediniz olmadı kendiniz internettten böyle teşhis tanı tedavi yapabilirsinizEvet antibiyotik verdi ve kullanmiyorum ilgisiz olduğu kadar da bilgisiz
Sağlık ocağı doktoru sabah 8.30 akşam 16:50 . 17 :00 bile değil. Evet insan üstü bit performans sergiliyorlar haklısınız. Allah yardımcıları olsun.Kendim doktorum . ne sekilde okudum ne sekilde calısıyoruz cok iyi biliyorum.
halkımız insandan , insanlık dışı bir performans bekliyor . beklemeye devam edin .
Geçmiş olsun canımMeraba kizlar konu acmiştim El ayak agiz hastalığı belki bilenler vardir
Kizim el ayak hastaligi geciriyor bugun saglik ocagina gittim kizimin durumu iyiye gidiyo ama yaralar artmaya basladi korkuttu bni
+hocam cocugum el ayak hastaligina yakalandi bu ilaclari veriyorum vs vs bn konuşuyorum sorum bitti
- (oturdugu yerden kalkmadan(hmm ac kolunu bakim.
+ hocam isterseniz buraya oturtiyim dedim kalktı şükür bakti
-hmmm hmmm al bunları kullan
Yahu bogazi agriyo bi bak nolcak atesi yok cocugun ates 38 diyo kisik sesle kafayi yedim
Sorularıma cvp bile vermedi
Kizimin yaralari artiyo kizlar ama ates bitti sukur dun bugun isahi biraz daha iyi bu iyiye işaretmi bilgisi olanlar yarfin etsin lutfen❤
Tabii cnm konu hakkında kadınlar kulübündeki kadınların daha çok bilgisi vardır. El ayak ağız hastalığı çünkü dünyada nadiren rastlanan bi hastalık. Pratisyen hekim ne bilsin... Duymamıştır bile. Naapsın biliyor musunuz? Profesöre randevu alsın. Sıraya girsin 3 ay sonraya. Gerçi o zamana geçer hastalık. Yurt dışını bir denesin olmazsa...sağlık ocağındaki doktorundan memnun olan görmedim. konu hakkında bilgisi bile olmayabilir. üniversite hastanesine filan gitmek lazım. orda da yüzünüze bakmazlar ama en azından tahlil tetkik muayene vs yapılır.
HAngi ildesiniz?ılgılı doktor onemlı bızım doktorumuz 2 taneydı bırı dogum yaptıgım gun ılk muayenesını yapan doktoruydu dıgerıde yedekte ne olur ne olmaz dıye yınen memnun oldugumuz bırıydı
ılk doktoru emeklı oldu ıkıncıye devam ettık
adam okadar ılgılı kı basıt bır soguk algınlıgında bıle corba tarıfıne kadar verıyormaymunlu steteskobu renklı renklı dagıttıgı balonlarıyla cocukları kendıne hayran bırakıyor komık gozluklerı var cocuklara sempatık gorunmek ıcın sanırım. kızım her sedyeye oturdugunda doktorla şakalasmaktan gulme krızıne gırıyor arada doktor amcayı ozledım doktor bey nerde dıyor dusunun oyle sevıyor
boyle bır doktor bulun bence mutlaka kendınıze acıl bır durum oldugunda gece aramaktan cekınmeyecegınız ıletısımı kurabılecegınız sızde telefonu bulunabılecek bır cocuk doktoru cok onemlı. cocuklar buyurken cok hastalıklar gecırıyorlar cunku.
ozaman ıcınız rahat eder . ben sızın yerınızde olsam o doktoru bulana kadar gezerdım. bu hastalıgı arastırdım ılk konunuzu okudugumda bol dınlenmesı gerekmıs yapılacak pek bırsey yokmus . belkı ondan onemsemıs olabılır ama tavrı cok yanlıs rahatlatması bılgı vermesı gerek sonucta sız doktor degılsınız cocugunuz acı cekıyot ve endıselısınız
tekrar gecmıs olsun
gazıantepHAngi ildesiniz?
Aynı yerde olsaydık doktor tavsiyesi alacaktım :)gazıantep
El ,ayak ,ağız hastalığı olduğuna emin misiniz? Anlattığınız gibi aylar boyu sürmez bu hastalık. Tekrarlarsa iyice araştırmak lazım. Anlattığınız tablo el,ayak,ağız hastalığına benzemiyorAynısı bu yaz yeğenime oldu.Aylarca çare bulamadık.Uyuz mu demediler ,şeker mi demediler neler neler.Ancak daha sonra kendiliğinden geçti.İlginç bir hastalık.Umarım biran şifa bulursunuz
Hiç boşuna yormayın elinizi. Dert anlatmayın. Anlamak istemeyen anlamıyor zaten.Hanımlar yazdığımı anlamak zormu sadece 45 dakikayı mı okuyup geçiyorsunuz hanımefendi demişki her gittiğimde tıklım tıklım değil 7 8 kişi oluyor sağlık ocağında bende diyorum ki girip çıkmanız beklemeniz falan orada bulunma süreniz 45 dakika olsa ortalama o 45 dakika içinde 7 8 hastaya bakmış oluyor doktor 45 dakika da 7 8 hastaya bakıyorsa günde ortalama gelen hasta sayısını ve bir hastaya düşen süreyi hesapladım 6-9 dakika arası birşey düşüyü ayrıca memnun olmayan doktorunun değiştirebilir hekim seçme hakkı var artı yok illa premses gibi davransın diye bekleyen varsa da özel muayene gider istediği istemediği bütün tahlil ilgi alaka görür
Hanımlar yazdığımı anlamak zormu sadece 45 dakikayı mı okuyup geçiyorsunuz hanımefendi demişki her gittiğimde tıklım tıklım değil 7 8 kişi oluyor sağlık ocağında bende diyorum ki girip çıkmanız beklemeniz falan orada bulunma süreniz 45 dakika olsa ortalama o 45 dakika içinde 7 8 hastaya bakmış oluyor doktor 45 dakika da 7 8 hastaya bakıyorsa günde ortalama gelen hasta sayısını ve bir hastaya düşen süreyi hesapladım 6-9 dakika arası birşey düşüyü ayrıca memnun olmayan doktorunun değiştirebilir hekim seçme hakkı var artı yok illa premses gibi davransın diye bekleyen varsa da özel muayene gider istediği istemediği bütün tahlil ilgi alaka görür
El ayak ağız hastalığı hakkında mı bilgisi yok? Herkesi kendiniz gibi cahil sanmasanız keşke. Anlıyorum küçük dünyalarınızda en önemli şey sizsiniz ama bi doktor için her gün sizden 100 tane var. O doktor kaçıncıya görüyor o hastalığı. Cidden midem bulanıyo bu aymazlığa artık. 6 sene tıp okuyan binlerce hasta gören insanlara oturdugunuz yerden bi şey anlamıyo bakmadı bile diyosunuz. Size bu nedir diye patates gösterseler yarım saat inceler misiniz aynı şey bu. Bi de bak çok akıllı üniversite hastanesine git demis. El ayak ağız için. Üniversite hastaneleri ihtiyacı olan insanlar araştırılsın diye var siz tonsillit olan cocuklarınızı götürüp meşgul edin de ihtiyacı olan insanlar 5 ay sıra bulamasın diye değil
Tabii cnm konu hakkında kadınlar kulübündeki kadınların daha çok bilgisi vardır. El ayak ağız hastalığı çünkü dünyada nadiren rastlanan bi hastalık. Pratisyen hekim ne bilsin... Duymamıştır bile. Naapsın biliyor musunuz? Profesöre randevu alsın. Sıraya girsin 3 ay sonraya. Gerçi o zamana geçer hastalık. Yurt dışını bir denesin olmazsa...
Doğru teşhis konulamadığı için tedavi olamadı bu sebeple uzun sürdü.El ,ayak ,ağız hastalığı olduğuna emin misiniz? Anlattığınız gibi aylar boyu sürmez bu hastalık. Tekrarlarsa iyice araştırmak lazım. Anlattığınız tablo el,ayak,ağız hastalığına benzemiyor
Acil de neler beklenildigini anlatsam gerçekten roman çıkabilir .Hanımefendi sizin anlayamadığınız şu, doktorluk çok çok önemli bir meslek. Meslekten öte birşey, çok kıymetli insanlar doktorlar. Ve her meslekte iyiler ve kötüler olduğu gibi doktorluk mesleğinde de işini iyi yapan iyi doktorlar, ve çok da sevmeden yapan iyi olmayan doktorlar var.
Tabii ki doktorların hepsi kötü değil, öyle olsa kime nasıl tedavi olacaktık. Doktordan neden prenses gibi davranılmayı bekleyelim ayrıca, hastalık konusunda düzgün bilgilendirsin, tedavi yolunu anlatsın, sen sağ ben selamet bitti gitti. Başka ne beklenir ki bir doktordan :)
Acil de neler beklenildigini anlatsam gerçekten roman çıkabilir .
Ben istisna olabilirim çok ilgili bir aile hekimimiz varsağlık ocağındaki doktorundan memnun olan görmedim. konu hakkında bilgisi bile olmayabilir. üniversite hastanesine filan gitmek lazım. orda da yüzünüze bakmazlar ama en azından tahlil tetkik muayene vs yapılır.