- 21 Kasım 2012
- 3.521
- 11.093
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Önemli değil. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Hatta burada yaptığım bir bakıma psikologluk sayılabilir. Sizin takıntınızı yenmeniz için uğraştım kaç mesajdırEvet igne olacagi zaman cok saldirgan oluyor ve ben tutmuyorum o durumda ama hekimin yardimcisi kalin eldivenlerle tutabiliyor.
Ense tutmadan halledebiliyoruz biz sıkıntı yok şimdilik. Son çare filan olsaydi o zaman dusunurdum ama alternatif varken gerek yok.
Tesekkur ederim. ☺
Olayı şöyle düşünseniz bu enseden doğru düzgün tutanilen biri kedinin ayaklarını yerden kesseydi kedi sakince dururdu ve biri hemen iğnesini yapabilirdi. Kalın eldivenlerle ısırmaya çalışırken üstüne bastırmaktan daha kolay olabilirdi?
Ama kendimde hasta sahiplerine böyle şeyler için çok müdahale etmiyorum. Köpeklerine ağızlık taktırmamak için direnen hasta sahipleri de oluyor. Bizde yakalık takıyoruz ya da tasmadan sertçe tutmak zorunda kalıyoruz. Ama ağızlık taksam hayvan da bende daha sakin olabilirdik. Ancak hayvan onun hayvanı.. Ne kadar stres olacağıyla çok zaman kaybetmiyorum açıkçası. Söyleyip çekiliyorum kenara. Sonuçta iğne yapacaksam, ısırılmadan iğne yapacağım her koşul kabulümdür.