Doktor konuşmadı bile

Tekrar olmamasi icin ne yapmam gerekiyo peki

Evet antibiyotik verdi ve kullanmiyorum ilgisiz olduğu kadar da bilgisiz

Ahaba saka gibi hemsirenin cevabı merak ettim ama ne dedii

Haykirdim

Tekrar olmamasi icin ne yapmam gerekiyo peki
Maalesef yapılacak bir şey yok .benim oğlum da yazın geçirdi bu Hastalıkları .boğazındaki yaraların acımaması için bir sprey,döküntülerinin kaşınmaması için alerji ilacı ve ağrı kesici şurup kullanmıştık .10 günde bitiyor ve döküntüler geçiyor ,iz kalmıyor merak etmeyin .hastalıpın ilk 5 gününde bizim döküntüler vücudu sarmıştı .birkaç tane tırnağı da düşebilir ,panik olmayın ki bizimkinin bir ayak tırnağı 3 ay sonra düştü .
Çok geçmiş olsun.

Tirnak dusmesi falan kafayi yiycem rabbim birdaha yasatmasjn canim

Tirnak dusmesi falan kafayi yiycem rabbim birdaha yasatmasjn canim
Canım panik olma ,ben de senin gibiydim ,oturup ağlıyordum ,bir de kendimi suçluyordum ben,tatile gittiğimizde olmustu ..Tırnak da öyle hemen pat diye olmuyor ,alttan yenisi geldiğinde üstteki düştü yani öyle sancılı birşey değil.
Eğer ateş dönemi birmişse atak dönemi geçmiş oluyor korkma ,en fazla birkaç gün daha artar sonra yavaş yavaş o su dolu kabarcıklar kuruyacak ,sonra kabuk bağlayıp kendiliğinden dökülecek .hiç iz kalmıyor .

Okadar yardimci oldunuz ki cok iyisimiz kk tum kadınları hepinizden allah razi olsun ❤❤❤ evet atesi 2.5 günde duştu bugun 5. Günümüz bogaz ageisi hafifledi corna icti dun cok sukur ondam once hep sut icti kizim daha 16aylik ce derdini bile diyemiyo

Oğlum iki kez geçirdi. Su çiceği için kullanılan bir ilaç vermişti.Çok iyi gelmişti.Doktor tırnakları bile dökülebiliyor sakin olun demişti. Düzelicektir ateşi de düşmüş .Endişelenme

Çok geçmiş olsun. Harap olmuştur çocuk..

Ben böyle ciddi durumlarda aile hekimini değil Bezmialem'deki doçent çocuk doktorunu tercih ediyorum.
Muayenesi ücretli tabi ama üstünkörü bakıp geçmiyor. Kaliteli işini bilen bir doktor yani..

Tabi daha hafif geniz akıntısı, üşütme gibi şeylerde yine aynı hastahanedeki uzman doktorla hallediyorum. Onlar ücretsiz.

Artık o kadar alıştım ki acile girince hangi doktor, çocuk polikliniğinde hangi nöbetçi doktor var biliyorum.
Acildeki doktor o kadar çok çocuğa bakmak zorundaki kesinlikle uzun konuşup ilgilenmesi beklenemez mesela. Ona göre gidilmeli.
Doktor muayene ederken her şey çok trajikomik geliyor.

Yani hastalığa göre doktor seçilmeli.
Tavsiyem düzgün bir hastahane ve doktor bulmanız..

Ben de aile hekimimden kısmen memnunum. İlgilidir dinler vs. Çocuk konusunda çok güvenmem ayrı..
Ama dediğiniz gibi o yokken yerine bakan doktor aman Allahım. Adam resmen şu bir ara skeci yapılan itilmiş karakteri gibi.

Adamın ne dediği anlaşılmıyor. Konuşmuyor. Bir şey söylüyor ama içine içine sanki. Ki gittiğimiz sağlık ocağı öyle adım atılmayacak gibi değil. Ne zaman gitsem 10 kişiyi geçmez bekleyen.

Oğlum aşı olacak götürmek zorunda kaldık yanına. Öncesinde doktorun görmesi lazım diye. Eşimle birbirimize baktık o kadar tuhaftı.
Nasıl tıp okuyup bitirmiş dedik.
Yani doktor var doktor var gerçekten..

siz yanlış anlamışsınız sağlık ocağına giden hanımefendi hemen odaya girip çıkıyormu gittin sıradakini bekledin falan girdin çıktın ortalama 45 dakika sağlık ocağında bulunsanız o sürede 8 hasta olsa sağlık ocağında dedim süre hesaplaması yaptım isterseniz bi daha okuyun bir hastaya 6-9 dakika arası birşey düşüyo

Evet yanlış anlamışım o halde. Ama yine öyle hesap yapılamaz maalesef, oturup bütün gün güzel güzel hasta bakmıyorlar :)

Nerde acaba bu 45 dk muayne eden ilgili dr lar :) elbet iyisi vardi oda %2 ancak kimse kimseyi kandirmasin durum ortada
Hanımlar yazdığımı anlamak zormu sadece 45 dakikayı mı okuyup geçiyorsunuz hanımefendi demişki her gittiğimde tıklım tıklım değil 7 8 kişi oluyor sağlık ocağında bende diyorum ki girip çıkmanız beklemeniz falan orada bulunma süreniz 45 dakika olsa ortalama o 45 dakika içinde 7 8 hastaya bakmış oluyor doktor 45 dakika da 7 8 hastaya bakıyorsa günde ortalama gelen hasta sayısını ve bir hastaya düşen süreyi hesapladım 6-9 dakika arası birşey düşüyü ayrıca memnun olmayan doktorunun değiştirebilir hekim seçme hakkı var artı yok illa premses gibi davransın diye bekleyen varsa da özel muayene gider istediği istemediği bütün tahlil ilgi alaka görür

İşte bunu ben biliyorum ama her insan bilecek diye bir kural yok bundan bahsediyorum .Doktor bilgilendirme yapmalı .
Hanımefendi boğazına bile bakmadı bunları kullan dedi demiş ya ben de onu diyorum döküntüleri görmesi sebebiyle boğazına ekstra bakmasına gerek yok zaten aynı döküntülerin ağzında olduğunu da biliyor çünkü. Sizin bildiğiniz sürekli yaptığınız bi yemek olsa birisi de gelip bu yemek böyle olmaz illa ölçüyle yapacaksınız dese sırf sussun diye ölçüylemi yaparsınız yoksa ben bu yemeği hergün yapıyorum zaten ekstra ölçüye gerek yok mu dersiniz o hesap adamın bildiği şey zaten ve çözümü yok napsın adam sırf hasta sussun diye çocuğun elinş kolunu tutturup hmm bide boğazına bakalım hmm evet boğazında da aynı yaralar var bu hastalık doğru mu desin bu kadar ön yargılı olmayın kızlar ya zannetiğiniz gibi ahım şahım hayat yaşamıyorlar bayramdan düğünden eksik herkes toplanmışken gitmek zorunda kalıyorlar bide vicdani tarafı var işin kocaman adamın ağladığını gördüm ya ben eksik birşey yaptıysam diye ki hastaya birşey olmamıştı ve kendisinin cidden yapabileceği birşey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…