- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
-
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Cok gecmis olsun canim Rabbim cocuklarimizi korusun saglik versinmalesef aile hekimlerinin cogu vasat soyle diyeyim oglum.1 yasinda asilara falan gittik daha gormedi bile cocugu bizimkide mutfak guzeli hic cikmiyor ordan hatta hemsiresine bilerek soyledim bir kere ssizin dr mutfakta oturarak calisiyor galiba diye
Daha anaokuluna başlamamıştı.Parka götürüyordum evden farklı olarak zaten çabucak bulaşabilen bir hastalık.Misafirliğe kuzenim gelmişti genç kız ona da bulaşmıştı o daha ağır geçirmişti.Bana bulaşmadı mesela.Doktorlar hemen anlayamıyorlar bu hastalığı.Ikikere mi gecirdi bir yerden mi bulasti acaba
Ben de sizin gibi çocuklarda görülür diye biliyordum ama 25 yaşındaki kuzenime de bulaştı.Bana bulaşmadı kızımdan.Antibiyotik geçirmiyor maalesef ama kızımın suratı ateşten kıpkırmızı olduğunu bilirim hiç öyle olmadı daha.tekrar gecmis olsun.. bi kac bisey daha soyleyeyim bu balisici bir hastalik buyuklere gecmiyor ama cocuktan cocuga geciyor cocuklara yaklastirmayin biz devlete goturmek zorunda kalmistik cocuklari orda bir cocukta vardi tabi ilk defa gordum cocugun her tarafi kizarmisti benek benek benim cocuklara bulasacagi aklimin ucundan gecmemisti annesinin kucaginda kucucuk bir bebekti cunku eve geldik akabinde bizim cocuklarda basladi cok da yakin degildik halbuki aramizda iki sira insan vardi.. bir digeri cocugu banyo yaptirirken kese yapmayin ufaktan da olsa surtunmeyle tum vucuda yayılıyor.. dedigim gibi fazla disari cikarmayin dr a gidince de girer girmez belirtin steril ediyorlar odayi falan.. antibiyotik vermedi drumuz dogumdan beri gittigimiz dr du kendisi gececek dedi antibiyotik ise yaramaz demisti ...evet gececk ama zorlu geciyor
Meraba kizlar konu acmiştim El ayak agiz hastalığı belki bilenler vardir
Kizim el ayak hastaligi geciriyor bugun saglik ocagina gittim kizimin durumu iyiye gidiyo ama yaralar artmaya basladi korkuttu bni
+hocam cocugum el ayak hastaligina yakalandi bu ilaclari veriyorum vs vs bn konuşuyorum sorum bitti
- (oturdugu yerden kalkmadan(hmm ac kolunu bakim.
+ hocam isterseniz buraya oturtiyim dedim kalktı şükür bakti
-hmmm hmmm al bunları kullan
Yahu bogazi agriyo bi bak nolcak atesi yok cocugun ates 38 diyo kisik sesle kafayi yedim
Sorularıma cvp bile vermedi
Kizimin yaralari artiyo kizlar ama ates bitti sukur dun bugun isahi biraz daha iyi bu iyiye işaretmi bilgisi olanlar yarfin etsin lutfen❤
Evet Gaziantepe gelemeyizistanbul, kadiköy.
Valla hiçte öyle değil. özel sağlık sigortası var.. Medicalparkta doğum yaptın oranın çocuk doktorunu hiç beğenmedik zaten çok kalabalık ssk doktoru gibi. 3 günlükjen gereksiz kan tahlil isteyerek kızımın canını acıtmıştı. Medicanaya götürüyorum. Ondan da emin değilim pek, ek gıda için erken ve fazla bir liste verdi. Başka bir doktor önerisine ihtiyacım var.. kedi gibi olmuyor çocık bakımı:) benimde kedim vardı hiç veteriner sıkıntısı çekmezdim.Gaziantep e gitmeye gerek yok. Özel hastaneye gidecek olduktan sonra İstanbulda hastaneninde doktorunda alasi var.
Yeter ki paran olsun degil ilgilenmemek 2-3 doktor birden gelip bakiyor.
İstanbuldayim. Kedimin veteriner hekimi kedimi sakin tutmaya calisarak, nazikce ve sabirla ilgileniyor, asla acele ederek başindan savmiyor. Tedavisiyle ilgili olsun, verdigi ilaç hakkinda dahi bilgi paylasiyor, her soruma cevap veriyor. Telefondan bile yardimci oluyor. Cok memnunum ben.
Sizin bu hastalık hakkında bilginiz varmı döküntüler oluşur bu hastalık viral tedavisi yok çekecek ve bitecek ateşini kaşıntısını hafifletmektir amaç ayrıca boğazında da yara çıkar ağzında da yara çıkar spesifiktir bunlar vücudundaki bi yarayı görmesi yeterli doktorun boğazına da bu yüzdn bakmamıştır
En ufak bir şeyde öğretmeni şikayet et, doktoru şikayet et, hemşireyi vs. şikayet et diyenlerin çocukları da inşallah bir gün bu mesleklere sahip olurda inşallah en ufacık bir şey de onlar da şikayet edilir. İyi ki diyorum bu mesleklerden birinde değilim ve ileride çocuğum insanlarla ilgilenmesi gereken bir meslek seçmek isterse asla ve asla izin vermem. Hele Türkiye'de namümkün yani.Hanımefendi umarım günde kaç tane hasta geldiğinin farkındasınızdır. Hepsiyle özel hastane gibi ilgilenemezler. Zaten ciddi bir şey olsa daha çok ilgi gösterirler.
Umarim tez zamanda atlatir. Aslinda zararsiz bir hastalik. Sadece kasinmayaca ve leke kalmayacak. Bizde leke kalmamisti. Bizde tek kotu tarafi bu hastalikta atesten dolayi havale gecirmisti oglum. Simdi havale durumu kaldi. Bska hastaliklarda ates olunca havale korkumuz basladi.Cok korkunc ya rabbim sifa versin tum çocuklara cok tskr ederim insallah bizde cabuk atlatiriz 2 gun atesi oldu 3. Gunu bitti bugun 4. Gunu ve kalcasindakiler kurur gibi olmus
Rabbim birdaha yasatmasin canim insallahUmarim tez zamanda atlatir. Aslinda zararsiz bir hastalik. Sadece kasinmayaca ve leke kalmayacak. Bizde leke kalmamisti. Bizde tek kotu tarafi bu hastalikta atesten dolayi havale gecirmisti oglum. Simdi havale durumu kaldi. Bska hastaliklarda ates olunca havale korkumuz basladi.
Sevgili doktor arkadaşlar :) neden bu kadar alınganlık yaptığınızı anlayamiyorum ki .
Kimse şahsınıza hakaret etmiyor ,her mesleğin iyisini kötüsü var deniyor ,bir öğretmeni de elestirebiliyoruz bir mühendisi de yani kimsenin işi kolay değil ,kimse kolay okumuyor, her zorluğu yaşayan doktorlar değil emin olun ve sizden başka meslek grupları da var bu hayatta .
En ufak bir doktor ile açılan konu ,doktorların calisma şartlarına geliyor ki çok alakasız bir şekilde . Bu konuda kimsenin bir şey dediği yok şartlarınız zor evet .Hizmet sunmak zorunda olduğum kişilere çok yoğun çalışıyorum diye bir bahane sunamam diye düşünüyorum .
Lütfen işinizi doğru yaptığınızı düşünüyorsanız alinmayin :) :)