- 18 Ekim 2017
- 8.438
- 23.116
-
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Kesinlikle öyle ne kadar iki taraftan bakan güzel bir yaklaşım olmuş .Sağlık ocağı, devlet hastanesi biraz böyle.. Her doktoru ilgisiz değil ama çoğu kısa kesip gönderme derdinde. Empati yapınca onlarda haklı günde kaç kişiye bakıyorlar,her hastası endişeli zaten ama süreleri kısıtlı. Bir de onlarda insan belki kendi sorunları vardı o gün bu yüzden mutsuz ve ilgisizdi.
Böyle herşeyi açıklasın, beni teselli etsin, endişelerimi azaltmamda terapi etkisi olsun vs istekleriniz varsa en iyi çözüm özel muayenehaneler. Benim çocukluğumda doktorum öyleydi hala hatırlarım doktorumu rahmetli..
Sagol canim evet yarın özele gidecez insallahGeçmiş olsun canım, başka doktora gitmeyi düşündün mü?
Önce o doktoru şikayet eder sonrada degistirirdim aile hekimimi.
Anlamıyorum ben bu sağlık ocağı doktorlarının havasını sanki beyin ameliyatı yapıyor da her gün, ateşmiş nezleymis vs bunları hafife alıyor.
Size katılmıyorum, kimse doktorlugun kolay olduğunu söylemiyor ama herkes bile isteye doktor oluyor her işin kendine has zorlukları var...nasıl inşaat ustası akşama kadar binlerce tuğla dizdi diye bir kısmı atlamıyorsa doktorlarda hastalarıyla yarim yakalama ilgilenemez. Ha evet aile hekimlerine çok yükleniyorlar doğru , bir doktora binlerce insan düşüyor ama bunun olumsuz etkilerini yansitacaklari kişiler hastaları değil.Hanımefendi umarım günde kaç tane hasta geldiğinin farkındasınızdır. Hepsiyle özel hastane gibi ilgilenemezler. Zaten ciddi bir şey olsa daha çok ilgi gösterirler.
İşlerini severek yapsınlar sadece. Kendi özel sorunları mutsuzlukları onları ilgilendirir sanki hayrına yapıyorlar bu işiSağlık ocağı, devlet hastanesi biraz böyle.. Her doktoru ilgisiz değil ama çoğu kısa kesip gönderme derdinde. Empati yapınca onlarda haklı günde kaç kişiye bakıyorlar,her hastası endişeli zaten ama süreleri kısıtlı. Bir de onlarda insan belki kendi sorunları vardı o gün bu yüzden mutsuz ve ilgisizdi.
Böyle herşeyi açıklasın, beni teselli etsin, endişelerimi azaltmamda terapi etkisi olsun vs istekleriniz varsa en iyi çözüm özel muayenehaneler. Benim çocukluğumda doktorum öyleydi hala hatırlarım doktorumu rahmetli..
sağlık ocağındaki doktorundan memnun olan görmedim. konu hakkında bilgisi bile olmayabilir. üniversite hastanesine filan gitmek lazım. orda da yüzünüze bakmazlar ama en azından tahlil tetkik muayene vs yapılır.
Hanımefendi umarım günde kaç tane hasta geldiğinin farkındasınızdır. Hepsiyle özel hastane gibi ilgilenemezler. Zaten ciddi bir şey olsa daha çok ilgi gösterirler.