- 10 Ekim 2014
- 31.406
- 140.438
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Valla hiçte öyle değil. özel sağlık sigortası var.. Medicalparkta doğum yaptın oranın çocuk doktorunu hiç beğenmedik zaten çok kalabalık ssk doktoru gibi. 3 günlükjen gereksiz kan tahlil isteyerek kızımın canını acıtmıştı. Medicanaya götürüyorum. Ondan da emin değilim pek, ek gıda için erken ve fazla bir liste verdi. Başka bir doktor önerisine ihtiyacım var.. kedi gibi olmuyor çocık bakımı:) benimde kedim vardı hiç veteriner sıkıntısı çekmezdim.
Kedi ve cocuk bakimi aynidir demedim. Bakimla hekim sikintisi cekip çekmemenin alakasi nedir??? İlgilenmeyen, dogru teşhis koymayan veteriner hekimler de var ben 5 veteriner degistirdim oncesinde. Gozunuzde kedi daha az onemli oldugu icin siz dikkat etmemis olabilirsiniz bilemem. Benim icin onemli.
Kendin doktor konusunda iyi doktorlara denk geldim acibademe gidiyorum genelde. Şans işi ama İstanbul gibi metropol bir sehirde arayinca illa ki bulunuyor iyisi.
Gorumcem besiktas liv hastanesinde dogum yapmisti baya memnundu dogumdan sonra evde de hizmet almisti hatta oyle hatirliyorum. İlgililerdi. Ama doktor adi vs bilmiyorum hiç kendisiyle gorusuyor olsam sorardim sizin icin.