• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumumu burnumdan getiren kv

Eşimede içten içe sınır oluyorum telefonla arıyor gülüm napıyorsun dıyor beni bukadar haksız yere kırdı üzdü nasıl hala hiçbirsey olmamış gibi davranabılıyor annesine diye hayıflanıyorum Sonra bakıyorum eşim gerçekten iyi bir insan ve sevdıklerine toleransı cok yüksek annesine iyiyse banada çok nazik benim annemede öyle kırmaktan cekınır adamın karakteri bu.
Bağlantımı tamamen koparmak istersem koparırım eşim saygı duyar ama biz tekrar huzurlu olamayız kv benim susmaz hergün ağlar telefonda suanda bile torununu göremeyen mağdur babaanne ben aramayan kötü gelin oldum düşünün ki bunları yapıp gittikten sonra birdefa bile aramadı acıtasyona bayılır
Bak 2 senedir sana rol yapmış.
Zaten onun için kötü gelinmişsin.

Barışsanız yine rol yapacak. Çocuğunla ilgili her şeye karışmaya devam edecek. Sen karışmasına izin vermediğinde yine oğluna ağlayacak, seni kıracak hiç düşünmeden.

Hazır fırsat bu fırsat, olacakların önüne geç.

Bak 2 senedir sana rol yapmış.
Zaten onun için kötü gelinmişsin.

Barışsanız yine rol yapacak. Çocuğunla ilgili her şeye karışmaya devam edecek. Sen karışmasına izin vermediğinde yine oğluna ağlayacak, seni kıracak hiç düşünmeden.

Hazır fırsat bu fırsat, olacakların önüne geç.
Ne yapayım peki?
şimdi nisanda eşimin memleketine gidicez bebegı görücek akrabaları ben nasıl gelmicem diyeyim eşim bana en yakın arkadaş kendi ailemlede sorunlar yaşadım herzaman en iyi dinleyicim hayattaki en büyük destekcım onu çok zor durumda bırakmış olucam kp de karışacak bu sefer işin içine neden tek geldin diye eşime konusucak bir nevi kv istediği huzursuzluk çıkmış olacak ben ne yapmalıyım karmakarışıgım

Bizde öyleydık ilk 2 sene anne kız olduk artık biz diye düşünürdüm melek gibi kadın dermışım şimdi arkadaşlarım melek derdin birde diyorlar en büyük düşmanımmış. Nasıl davranıyorsun peki? Benim kv istiıyor s.csn sıvasın bende kafa sallayım haklısın diyeyim mesafe koysam benden ne istıyorsn der öylede mağduru oynar nasıl çıkıcam bu işin içinden yada takmamayı nasıl öğrenıcem?
ben muhattap olmuyorum.
yarin bi gün boşanacagimi düşünüp eski yengemin( abimin eşiydi boşandilar) adini andi yarin bi gün bankadan para çekip gider diye düşündü bişey yapacakmişim..
onun adini anmasi beni üzdü baa bişeyler söledi annemlerden nefret ediyo onlarin kızıyım o yüzden beni sevmiyor.
konuşmuycaksin anlatmiycaksin hiçbişey. sirlari anlatinca affedersin b.k oluyo.
ben bunu yaşadim. pişman oldum. oysa çok güvenerek anlatmişim.
görümcemde o şekilde.. bi daha nasıl güvenebilirim onlarda bana güvenmediler. boşanacagimi düşündü.
kocami seviyorum çok şükür arkamda ya onlari takmiyorum bile. eşim onlari hiç tutmadi kulak asmadi he dedi geçti bunu eşimden biliyorum. sende muhattap olma hiç gitme. sonra alişir böleye

ben muhattap olmuyorum.
yarin bi gün boşanacagimi düşünüp eski yengemin( abimin eşiydi boşandilar) adini andi yarin bi gün bankadan para çekip gider diye düşündü bişey yapacakmişim..
onun adini anmasi beni üzdü baa bişeyler söledi annemlerden nefret ediyo onlarin kızıyım o yüzden beni sevmiyor.
konuşmuycaksin anlatmiycaksin hiçbişey. sirlari anlatinca affedersin b.k oluyo.
ben bunu yaşadim. pişman oldum. oysa çok güvenerek anlatmişim.
görümcemde o şekilde.. bi daha nasıl güvenebilirim onlarda bana güvenmediler. boşanacagimi düşündü.
kocami seviyorum çok şükür arkamda ya onlari takmiyorum bile. eşim onlari hiç tutmadi kulak asmadi he dedi geçti bunu eşimden biliyorum. sende muhattap olma hiç gitme. sonra alişir böleye
Hiç mi görüşmüyorsun suan?
Benimkide gelirken koli hazırlar memleketinden seyler koyar onları bile basıma kaktı kendi annen dünyanın en kötüsüde olsa asla kendi annen gibi olamazmıs biz olmaya zorlamışız hatamız bu.

Öyle bir lohusa bastıran psikopat kaynana sendromu bende de vardı. Hala içimde yaradır. Hamileliğimi ve lohusalığımı kaprisleri ve kıskançlıklarıyla sabote ettiği için. 1. 5 sene görüşmedim. Şimdi akıllandı mı bilmem ama iyi kayınvalideyi iyi oynuyor hele eşimin yanında :KK53::KK53:

Öyle bir lohusa bastıran psikopat kaynana sendromu bende de vardı. Hala içimde yaradır. Hamileliğimi ve lohusalığımı kaprisleri ve kıskançlıklarıyla sabote ettiği için. 1. 5 sene görüşmedim. Şimdi akıllandı mı bilmem ama iyi kayınvalideyi iyi oynuyor hele eşimin yanında :KK53::KK53:
Nasıl böyle dalga gecılcek seviyeye geliniyor zamanla mı? Ben cok mutsuzum malesef

Senin hissettiklerinin inan fazlasını yaşadım eksiğini yaşamadım. Ben yaptıklarını bile dalgaya alarak anlatıyorum ama ağır şeylerdi. Eşim de görüşmedi kızımı 1.5 sene görmediler;görmek için çabalamadılar. Sonra farklı durumlardan bir araya geldik. Kendime şunu söyledim tornunu görmek için çabalamayan(ki ilk ve tek torun) ve bundan canı yanmayan insanlar seni acıtmamak için mi çabalayacak. Sadece ciddiye almıyorum artık onları kabul etmiş falan değilim. Dünyalar tatlısı bir kızım var ona bakınca kötü olayları ve insanları direk kafamdan siliyorum. Üzüldüğümüzde tek kötülüğü kendimize yapıyoruz inan . DEĞMEZ!

Peki bundan sonra nasıl davranmak gerek
Şimdi geleceğimi bılıyorum ben mesafe koyucam kv bana gelıp dicek ki sen benden ne istiyorsun arkasından beddualarını sıralıcak
Bunları düşünmekten artık uykularım kaçıyor düşünün ki bana iyi olsunda aramız düzelsin istiyorum unutmam ama unutmuş gibi rol yapmak istiyorum ben hayatımda daha önce kımseyle kötü olmadım olduklarımı hayatımdan çıkardım bu duruma hiç düşmemiştim
Valla mesafeni koyacaksın çünkü kv hadsiz ne konuştuğunu bilmeyen biri. Eşin senin yanındaysa onun uyarması işe yarayabilir.

Senin hissettiklerinin inan fazlasını yaşadım eksiğini yaşamadım. Ben yaptıklarını bile dalgaya alarak anlatıyorum ama ağır şeylerdi. Eşim de görüşmedi kızımı 1.5 sene görmediler;görmek için çabalamadılar. Sonra farklı durumlardan bir araya geldik. Kendime şunu söyledim tornunu görmek için çabalamayan(ki ilk ve tek torun) ve bundan canı yanmayan insanlar seni acıtmamak için mi çabalayacak. Sadece ciddiye almıyorum artık onları kabul etmiş falan değilim. Dünyalar tatlısı bir kızım var ona bakınca kötü olayları ve insanları direk kafamdan siliyorum. Üzüldüğümüzde tek kötülüğü kendimize yapıyoruz inan . DEĞMEZ!
Benim kızımda ilk ve tek torun eşim eksikliğini hissettırmıyor ki ben hangi fotoyu atsam o annesine atmış oluyor (ailemin yanındayım eşim geldiğinde watsabndan göruyorum) ne anlatsam kızım hakkında huyu şöyle sunu sever diye annesıyle paylaşıyor ki eksikliğini hissedip üzülmesin çünkü eşime torununu ve eşimi nekadar sevdıgınden bahsedıp duruyor ama birdefa torununu görmek için beni aramadı :) bekar bir kaynım var dilegım ezık bir kızla evlenmesin kendini hakkını savunan bir gelin gelsin bu kadın zaten benle anlaşamadıysa kimseyle anlasamaz

Allah sabir versin. Hic anlamam neden doguma veya dogumdan sonra kv gelir veya anne. Evet dogumdan sonraki sürec zor ama yanliz üstesinden gelmek bana göre daha rahat ve stressiz. Gelmek isteyenede ilk zaman degilde zor günler lohusalik gecsin öyle gelin derim. Kendimi zor toparlarken birde baskalarini cekemem.
Tavsiyem susmayin sustukca tepenize cikar. Illa esiniz gözüne sokarak laf etmeyin ama o konusursa lafinizida esirgemeyin.

Ne yapayım peki?
şimdi nisanda eşimin memleketine gidicez bebegı görücek akrabaları ben nasıl gelmicem diyeyim eşim bana en yakın arkadaş kendi ailemlede sorunlar yaşadım herzaman en iyi dinleyicim hayattaki en büyük destekcım onu çok zor durumda bırakmış olucam kp de karışacak bu sefer işin içine neden tek geldin diye eşime konusucak bir nevi kv istediği huzursuzluk çıkmış olacak ben ne yapmalıyım karmakarışıgım
Onu eşin ve ailesi dert etsin.
Sen neden kabahatli gibi davranıyorsun ki?

Kv sana yaşattıkları için pişman mı, eşin annesine bu konularda rest çekti mi? Oraya gittiğinde kv bildiğini okuyacak, eşin annemdir diye susacak, sen eşinin annesi diye susacaksın.
Yine olan sana olacak.
Sen sınırı çizmezsen, kv daha çok başını ağrıtır, eşin susar, sen kahrolursun.

Karar senin.

Hiç mi görüşmüyorsun suan?
Benimkide gelirken koli hazırlar memleketinden seyler koyar onları bile basıma kaktı kendi annen dünyanın en kötüsüde olsa asla kendi annen gibi olamazmıs biz olmaya zorlamışız hatamız bu.
görüşüyorum oda eşimin hatri için. gittiğimde muhabbet olmuyor çok sıkılıyorum kızım var onunla ilgileniyorum sessiz sedasiz evden çikiyorum. içimden gelmiyor sohbet etmeyi herşeyi nede olsa eşime diyo. eşime yükleniyor.
annem benim herşeyim. eşim annemden uzak tutturuyor. dolduruşa gelicek diye.
hjç anlaşamiyorlar.
kaynana-damat oldu. aralari buz gibi.
eşim annemin yüzünü görmek istemiyor.

Allah yardımcınız olsun çok zor çünkü hayatınızdan çıkaramayacağınız maalesef arkanızı dönüp gidemeyeceğiniz insan kayınvalideniz. Çocuk büyüyecek siz ya da eşiniz götürmek zorundasınız ya da o gelicek torun görmeye. Her defasında huzursuzluk.. Ama bi yandan da eşinizi düşünün asıl zor durumda olan o annesi adına sizden helallik istemiş bu çok güzel en azından körü körüne annem haklı anneme laf söyleme sen haksızsın demiyor. İçinden de kim bilir ne kadar eziliyordur annesinin sizi üzmesine ve huzursuzluk çıkarmasına. Acaba kayınvalidenizi karşınıza alsanız ve içinizden geçenleri anlatsanız kendini sizin yerinize koymasını aynı şeyleri o yaşasa ne kadar kötü hissedeceğini oğlunu ve sizi ne kadar üzdüğünü sizi tanımak için fırsat vermediğini torununun annesi olduğunuzu huzur istediğinizi vs anlatsanız yumuşatsanız belki oda kibrin yener bir adım atmaya karar verir pişmanlık duyar. Her kadının zaafı vardır biz kadınlar hassasız ve mutlaka onunda hassas olduğu bir konu vardır artık orasını da düşünüp siz bulun..

Neden hep anne olacak!size o kadar psikolojik şiddet uygulayan hatta hakaret eden insan.eşinizi doğuran kadın.bu durum değişmez evet hep öyle kalacak ama sizin ona anne demenize katlanmanıza gerek yok.Allah kabul etsin umresini.gitmek zorunda değilsiniz ki eşinizde size destek bu konuda sizi zorlamaz sanıyorum.

En büyük şansın,eşinin senin yanında olması ve seni tutması.
Gerisini boşver.Tabi ki hoş değil kv davranışları.
Ama üstüne bir de eşin sana tavır alsaydı.
Başkaları için huzurunu kaçırma,eşini kırma.
Eşini,annesiyle senin aranda bırakıp zor duruma düşürme.
Eşinle birbirinize sıkı sıkı sarılın.Birbirinize sahip çıkın.

Sık muhabbet tez ayrılık getirire örneksiniz haftanın her günü ne konuşuyodunuz, ben gurbetteyken kendi annemi her gün aramıyodum şimdi aynı apartmandayız her gün gelip gitmeyiz ne gerek vardı

O halde annesini tutan eşin artık bayramlarda aramana birşey demıyor mu? Sanırım eşim annesini destekleseydı hiç affedemezdim ozaman her akşam beni dışarı çıkarıp dınlıyordu bunu söyledi şunu yaptı diye anlatıydm dinleyip hak verip destek verdiği halde eşime kızgınım keske musaade etmeseydi bukadarına diye
Demez mi ;) ara sira annemi ara diyor. Ama eski ben, ben değilim. O kadar çok şey yaşandı ki. Neyse birkaç yıldır birşey yapamiyor kv de ;)

Bebeğim memeyi tutmadı günlerce uğraştım göğüsler hep dışarda zaten kapı çaldı kargo gelmıs kapıya bakmaya goguslerım acık gıdıyomusm son anda farkettim.büyük ihtimal henüz emzirmedin

Ben emzirdim ciddi yaram da oldu
Göğüsler dışarda derken baya çıplak mı yani öyle mi geziyodun

Ben emzirdim ciddi yaram da oldu
Göğüsler dışarda derken baya çıplak mı yani öyle mi geziyodun
Hayır tişörtün altından çıkan göğüsten bahsettim orda
Memeyi tutturamadım 1dk emzirip bırakınca bekleyip tekrar deniyordum gün boyu emzirmek için çabalıyodum bu durumda kv min göğüslerimi görmesi en son düşünceğim şeydi

Back
X