• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumumu burnumdan getiren kv

Bende size üzüldüm her Doğum yapan kadına üzülüyorum çünkü benım hayatımın en zor günleriydi illa ki birileri burnumuzdan getiriyor bir oğlu daha var kvmin bekar ben Allah’a havale ettm
Aynen benim kV denin de bekar benle yaşıt kizi var. O da anasindan kalır yani yok. Allah a havale ettim. Hala evlenemedi huyundan dolayi kimse almıyor

ben burda en güzel yanı eşinizin o kadar anneci olması yanı sıra
sizi anlayan ve dinleyen biri olmasını çok sevindim
kv oğlunu çok kıskanmış ve düşünce tarzı eski zaman insanlardan
şimdi bu konulara takılmayın derim
anın tadını çıkarın
zamanı vakti gelince herşey olur biter

Eşin seni gerçkten sevip değer veriyorsa aranıza mesafe koymanıza bişey demicktir. Tamm o gelsin başta ama sen gitme artık. Hele lohusalıkta valla sana helal olsun çok sabırlısın maşaAllah. Ama sana zarar be kuzum. Kocan hepsini biliyosa bence sen demedn gönderrdi. Ben biraz kocanı hatalı buldum açıkcası. O kadn seni bu kadar üzerken hiç mi anlamadı anladysa da niye bişy yapmadı. Ama sen çoğu kişinin yapamayacğını yapmışsın gerçktn bu konuda takdirliksin. Azcık cazgır gelinleri örnek al. Böyle erkenden dert sahibi olma
Suan için birşey demiyor
doktor ameliyat dedi düştüm kolum morardı Doğum günümdü eşin aramadı ben cok sanssız bir insanım hiç yüzüm gülmedi hep bu tarz konuşuyor acıtasyonda üstüne yok malesef

Bende size üzüldüm her Doğum yapan kadına üzülüyorum çünkü benım hayatımın en zor günleriydi illa ki birileri burnumuzdan getiriyor bir oğlu daha var kvmin bekar ben Allah’a havale ettm

ben hamileligimde doğumumda yalnızdim esim vardi, doğum yaptım eşim refakatçi kaldı, eve geçtik eşim geceleri bana baktı

annem kaynanam evi süpürüp silip kendi yemeklerini yaptılar kendi corbami kendim yaptım, hiç uyumadan kendim baktım oğluma altını bile degistirtmedim
yedinci gün yalnızdim ama çok rahatladım süt de geri gelince resetledim kendimi

mesela piknik örtüsü aldım maaşı alınca profesyonel fotoğraf makinesi alcam kendime yaz da geliyo, o kadar rahat ve huzurluyum ki anlatamam sana, resmen yaşama sevinci geldi bana. senin de gelip gecicek hepsi ama eş desteği ilgisi sevgisi daha bı başka benim için
bence daha fazla ayrı kalma eşinden

ve benim de bi kaynım var ben bisey demiyorum ama annem kaynanama inşallah kendin gibi bi gelin alırsın x e demis
kaynanam şok:KK53:

Neden acaba. En çok desteğe ihtiyaç olan zaman..
Çünkü zaten biricik oğlunu elinden aldınız ve üzerine çocuk yaparak rekabeti ikiye katladınız. Hele ki eşiniz doğum sonrası size daha ilgi alaka gösteriyorsa bu lohusalığınızı burnunuzdan getirmek için ekstra bir nedendir.

Bian kendim yazdım sandım. O kadar aynı şeyleri yasamisiz ki bilemezsin. Tek farkı benim kocam anasını tuttu. Lohusa depresyona girdim. Benimki de hep aynı şeyleri yaptı ve dedi.

En sonuncusunda sinir krizi geçirdim ve çocukları sana bırakıp (kv) bu evi terkedicem dedim. Üstüne daha birşeyler de dedim.

Velhasıl şimdi bayramdan bayrama arıyorum. Elim mahkum olmasa onu da yapmicam da neyse.

Bu yaz yine gelecek 1 aylığına ;( yine sıkıntılı günler çekecek miyim bilmiyorum.
O halde annesini tutan eşin artık bayramlarda aramana birşey demıyor mu? Sanırım eşim annesini destekleseydı hiç affedemezdim ozaman her akşam beni dışarı çıkarıp dınlıyordu bunu söyledi şunu yaptı diye anlatıydm dinleyip hak verip destek verdiği halde eşime kızgınım keske musaade etmeseydi bukadarına diye

Benimki de lohusalığımı burnumdan getirdi. Anneme iftira atmalar oğlunu mesajlarla doldurmalar.. Sen misin bunları yapan, ikinci doğumuma çağırmadım. Rüzgar eken fırtına biçermiş.

Bu kadın senin evine gelince elini teknolojiye atacaksın. Ben kaynanamın yaptıklarını, çocuklarımı bana karşı dolduruşunu ben evde yokken kayda aldım. Gelinimin odasının önünden geçmem diyen kadını, çekmecelerimi karıştırırken kamera kaydına aldım. Tüm pislikleri ve yalanları kayıtlı. Bunu da ima ettim. Şimdi ödü kopuyor, destursuz oturup kalkamıyor. Sana da tavsiye ederim :KK66:
Benimki eşimin yanında da yapıyor kı korkusu mu var zaten istiyor herkes birbirine girsin huzursuzluktan beslenıyor
Kv ile otursanız 3 günlük dünya kımseyi kırmasın şöyle iyi anneyim böyle iyi kvyim diye anlatır durur ne iyi insan dersiniz söyledıkleriyle yaptıkları bukadar farklı olan kişiyi ben hayatımda görmedim
28 yaşındayım ve artık kendını öven insandan uzaklaşarak kaçıyorum ve herşeyi dine Allah’a baglayandan benimki birde aşırı dindardır gece namaz kılmaktan uyumaz bile. Allah gördü şahidim o

Çünkü zaten biricik oğlunu elinden aldınız ve üzerine çocuk yaparak rekabeti ikiye katladınız. Hele ki eşiniz doğum sonrası size daha ilgi alaka gösteriyorsa bu lohusalığınızı burnunuzdan getirmek için ekstra bir nedendir.
Peki bundan sonra nasıl davranmak gerek
Şimdi geleceğimi bılıyorum ben mesafe koyucam kv bana gelıp dicek ki sen benden ne istiyorsun arkasından beddualarını sıralıcak
Bunları düşünmekten artık uykularım kaçıyor düşünün ki bana iyi olsunda aramız düzelsin istiyorum unutmam ama unutmuş gibi rol yapmak istiyorum ben hayatımda daha önce kımseyle kötü olmadım olduklarımı hayatımdan çıkardım bu duruma hiç düşmemiştim

nisanda neden gideceksin elini öpmeye
Günahlarının affı için umreye gidiyor bizde mübarek elini öpmeye gidicez gitmeyin demeyin bu evliliğim için iyi olmaz hem bebegımı eşimin akrabaları görücek daha görmedıler. Nasıl davranmam gerek bundan sonra bunun yardımını istıyorum sizlerden

Eşinin annesi elbette istediği kadar arasın görüşsün.
Ama sen mecbur değilsin.
Umreye giderken senden helallik alsın önce.
Sana yaptıklarına engel olmak istiyorsan, sen bağlantını tamamen kopar. Arama sorma, gitme.

İşte o zaman eşin senden yanaysa, sana hak verir. Eğer hak vermezse, maalesef anneci demektir. Geçmiş olsun.
Eşimede içten içe sınır oluyorum telefonla arıyor gülüm napıyorsun dıyor beni bukadar haksız yere kırdı üzdü nasıl hala hiçbirsey olmamış gibi davranabılıyor annesine diye hayıflanıyorum Sonra bakıyorum eşim gerçekten iyi bir insan ve sevdıklerine toleransı cok yüksek annesine iyiyse banada çok nazik benim annemede öyle kırmaktan cekınır adamın karakteri bu.
Bağlantımı tamamen koparmak istersem koparırım eşim saygı duyar ama biz tekrar huzurlu olamayız kv benim susmaz hergün ağlar telefonda suanda bile torununu göremeyen mağdur babaanne ben aramayan kötü gelin oldum düşünün ki bunları yapıp gittikten sonra birdefa bile aramadı acıtasyona bayılır

ya su dogumlarda bu kv lere ne oluyor anlamiyorum. benimki de dahil olmak uzere bircok arkadasimda ayni sorun yasaniyor. zaten lohusalik cok zor bir donem ustune bunlari yasamak comk zor geliyor. sanki gelinin en aciz en korunmasiz psikolojisi en kotu zamanini kolluyor gibi bir halleri var. kendine dert etme. maksat eziyet etmek. sen de takma gul gec. cok zor biliyorum ama ben mesela sorunu kokten cozdum. benim durumum cok farkliydi her turlu eziyete maruz kaldim
artim kesinlikle aramiyorum.

Kayınvaliden isterse gökten zembille inmiş melek olsun
Hergun 3, 5 kere konuşup telefonla sen ona sana bunları dile getirecek haddi vermişsin

herşey doğumdan sonra başliyor degilmi?
benimde kv melek gibiydi çok severdim..
sonra soğudumm.
bebegimle ilgili çok fena karışıyo.
benim hakkımda neler söemiş oğluna. yüzüme dememiş çünkü çok kızarim. hiç acimam kavga etmişliğim var iki üç kere.
onlarda bende soğudu artık beni sevmedikleri adim gib eminim.
görümcemde anasi gibi. ona çekti. çok şükür eşim arkamda çok şükür
bak kimse bahti degil bü dünyada.
sen sevenin yaninda ol ki oda senin yannida olsun.
eşinle birbinizi tutun. arkanda .. eğer arkanda olmasaydi sen çoktan çekip gitmişsindir.
Bizde öyleydık ilk 2 sene anne kız olduk artık biz diye düşünürdüm melek gibi kadın dermışım şimdi arkadaşlarım melek derdin birde diyorlar en büyük düşmanımmış. Nasıl davranıyorsun peki? Benim kv istiıyor s.csn sıvasın bende kafa sallayım haklısın diyeyim mesafe koysam benden ne istıyorsn der öylede mağduru oynar nasıl çıkıcam bu işin içinden yada takmamayı nasıl öğrenıcem?

Benim melek gibi kv bile ilk doğumumdan sonra 360 derece değişmişti.benzer şeyleri bende yaşadım.ama şimdi aramız gayet iyi.benimle birlikte Doğum sonrası sendromuna hep beraber girmiştik biz.evet gerçekten çok kötü günlerdi ama geçti.sabredin geçecek.
Nasıl unuttun ben unutamam

Bu nedir ya kv ile evleniyoruz sanki.. gelinlerden bekledikleri gorgu, saygi,sevgi kendilerinde yok birkere.. isleri gucleri kendilerini ogullarina acindirmak !! Insan cocugu huzurlu ,yuvasi huzurlu olsun ister. Kimi boyle apacik yapar, kimi de alttan alttan işler.

ya su dogumlarda bu kv lere ne oluyor anlamiyorum. benimki de dahil olmak uzere bircok arkadasimda ayni sorun yasaniyor. zaten lohusalik cok zor bir donem ustune bunlari yasamak comk zor geliyor. sanki gelinin en aciz en korunmasiz psikolojisi en kotu zamanini kolluyor gibi bir halleri var. kendine dert etme. maksat eziyet etmek. sen de takma gul gec. cok zor biliyorum ama ben mesela sorunu kokten cozdum. benim durumum cok farkliydi her turlu eziyete maruz kaldim
artim kesinlikle aramiyorum.
Yukarda bi arkadaş yazmış kıskanıyorlar çocukda geliyor yeriniz sağlamlaşıyor diye keske gülüp gecıcek bi karakterim olsaydı elimde değil düşünmemek

Bu nedir ya kv ile evleniyoruz sanki.. gelinlerden bekledikleri gorgu, saygi,sevgi kendilerinde yok birkere.. isleri gucleri kendilerini ogullarina acindirmak !! Insan cocugu huzurlu ,yuvasi huzurlu olsun ister. Kimi boyle apacik yapar, kimi de alttan alttan işler.
Lafta öyle zaten gelip anlatıyor birde benle eşime komşuları diyormus ki oğlunu hiç kıskanmıyormusun oda neden kıskanayım evi sıcak yemeği oluyor diyormus herkes buna ne iyi kvsın diyormus :D bi anlatsın hayran kalırsınız yaptıkları ile söyledıkleri çok çelişkilidir ama

Back