Cok büyük konuştuğum konulardandı uzun uzun ailesinde kalan kadınları itici bulurdum 3 senedir 5 günü geçirmedim geçiremedim eşim burnumda tüterdi
Soguk bir şehirde yaşıyorum ailem sıcak şehirde burda araba sıkıntısı yok bebegımle atlıyorum kardesımın arabasına gezıyoruz heryeri evımde eşim arabayı işe giderken almak zorunda
Evim çok büyük Doğumda baya açıldık maddi olarak bari ısınmaya Servet ödemeyelim diye havalar düzelene kadar ailemle kalmama karar verdik eşim gelip gidiyor mart ortasında gecıcem evime çok özledim..
Eş konusunda Kesınlıkle haklısın burda insanlar erkeğin pisliğine okadar alışmış kı tamam diyeni görünce alkış tutuyoruz eşime cok cırladım nasıl izin verdin beni bukadar üzmesine nasıl birşey demedin dedim demediğimi nerden bılıyorsun dıyor onuda çok zorladı benım sözümden çıkmıyormuş eşim çok pasifmıs bu tür seyler söylediğini düşünüyorum
Ekonomik sebepleri bilemem ama diğerleri bana göre 2 ay insanın evinden gitmesi kadar geçerli sebepler değil.
Bebeğin evine alışması, babası ile bağ kurması gezmesinden daha önemli bana göre.
Bu şekilde döndüğünüzde bebeğe alışmamış bir baba, (dolayısı ile bakımın tamamen size kalması)
eve alışmamış bir bebek (yüksek ihtimal eşinizi salona gönderip birlikte uyuyacagınız) bulacaksınız. Ki bence su an arabaya binip geziyor olmanızdan ve sıcaklıktan daha önemli ikisi de. İnşallah yolunda gider sizin için her şey.
Eşiniz yanınızda diyeydi madem... nereden biliyorsun diyeceğine.
Kayınvalidenizi bir kere utandırsaydı, bir kere abuk sabuk konuşurken anne yeter deseydi.
Her neyse, eşinize artık çok yüklenmeyin.
Dırdır yaptıkça, siz adamı sıktıkça anasından yana olacak.
Evinize dönün, mutlu mesut nisana kadar zaman geçirin, aklınıza kötü şeyler geldikçe uzaklaştırmak için bir şeyler bulun kendinize.
(Ben müzik dinlerim, bazen film. Bazen çocuklarla aktivite işine girerim böyle alengirli :) )
Nisanda gitme vakti geldiğinde
Eşinize annesini aratın.
Ben eşimle ve çocuğumla geliyorum,
Ama lohusalığında yaptıklarını unutmadım, tatsızlık istemiyorum, fikirlerini kendine şakla desin.
Siz de daha fazla düşünmeyin, kendi hayatınıza bakın.