• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kendi kayınvalidesi ile yaşadığı sıkıntı

Hangi genç kız evinde üvey baba ister boşanıp boşanıp yeni kocaya koşup evladı mağdur edipte mutlu mesut yaşayacaklarına mı sanıyorlar ,üzen üzülecektir ,sadece zaman meselesi!!!
Hanımefendi sizin bu konuda bir travmaniz mi var ? Ne kadar kötü sözler bunlar ya ! Hatta ahlaksızca.

Anneme fikri sorulmadı ki , diğer etlisi doktor hiiiç umursamıyor aramıyor bile. Annem de garibim 2. Evliliğim diye sesini pek cıkaramadı. Üzülüyorum çünkü eşi huy değiştirdi tamamen anneci oldu eskiden böyle değildi ya. Annesi yaşlı ama yine kendi işini kendi görüyor. Fesatlık peşinde bile yani o derece. Annem Şuan çaresiz bence
Ee o zaman annen rest çekmeli. Çünkü adam tatlı dilden anlamamış.

Gece kapıyı kapatmamak mı? Af dileyerek soruyorum, karı koca ya bunlar, özel anlarda ne oluyor? Eee naklen 84 yaşındaki kadın her şeyi duyuyor mu yani? :olamaz:
Kabul edilebilecek bir şey değil, evliliği mahveden bir durum. Daha ötesi var mı? Mahrem yok bir kere.
Hangi normal insan karısıyla kocasıyla sarılıp uyurken kapıyı açık bırakıp annesinin görme ihtimalini normal karşılar ki?

Gece kapıyı kapatmamak mı? Af dileyerek soruyorum, karı koca ya bunlar, özel anlarda ne oluyor? Eee naklen 84 yaşındaki kadın her şeyi duyuyor mu yani? :olamaz:
Kabul edilebilecek bir şey değil, evliliği mahveden bir durum. Daha ötesi var mı? Mahrem yok bir kere.
Hangi normal insan karısıyla kocasıyla sarılıp uyurken kapıyı açık bırakıp annesinin görme ihtimalini normal karşılar ki?
Rosa kadın 84 yaşındaymış zaten , muhtemelen kafası da gidiktir artık, belli ki ihtiyaçtan gelmiş, 18 yıllık evlilikte böyle bir durum geçicidir ve tolere edilebilir... Asıl, kadinin bu sorunu ikinci kez evlenirken küçücük haliyle anneanneye iteledigi genç bir kıza yansıtması ve üzmesi değil mi problem?

Burada insanlar yeniden evlenen anne ya da babalarına nefret duyan çocuklara alıştıkları için sizi anlamaları zor. Hatta zorla travma çıkarmaya, sizin hissetmediğiniz bir şeyi hissettirmeye bile çalışılmış. Siz hayatınızdan gayet memnunken bu şekilde yaklaşılması gerçekten ayıp. Anneniz de ya yaşlı kadın deyip umursamamaya çalışsın ki bence çok zor ya da tekrar eşiyle ya da kaynıyla konuşmayı bir denesin bakalım. ama böyle de hayat zor geçer açıkçası. kaybetme korkusu da yaşatmayı deneyebilir adama ama bu yaşta anneci olan adam bunu umursar mı emin değilim.

Rosa kadın 84 yaşındaymış zaten , muhtemelen kafası da gidiktir artık, belli ki ihtiyaçtan gelmiş, 18 yıllık evlilikte böyle bir durum geçicidir ve tolere edilebilir... Asıl, kadinin bu sorunu ikinci kez evlenirken küçücük haliyle anneanneye iteledigi genç bir kıza yansıtması ve üzmesi değil mi problem?
Valla kafa gidik midik, ben olsam kapı açık öyle ulu orta şekilde yatamazdım gece Piraye. Bu ciddi bir sorun.
Kocası anne bu yapabileceğim bir şey değil, kusura bakma diyecekti.
Bana kalırsa konu sahibi karışmasın derim. Yani ters teperse falan konu sahibine laf gelir belki, hiç gerek yok. Annesi zaten kocaman kadın, daha tecrübelidir, bu durumu nasıl çözeceğini biliyordur. Ya kocasıyla ciddi bir konuşma yapacak ki adamla konuşulmuyor diyor; bu durumda boşanma kalıyor geriye. Onu da annem istemiyor diyor. Yapacak bir şey kalmıyor ki geriye, konu sahibi ne yapabilir ki?

Back
X