- Konu Sahibi Aykadarguzel
Ne alakası var hanımefendi herkes aynı hayatı mi yaşıyor ? Erkekler evlenebiliyor kadınlar evlenince koca meraklısı oluyor. Yaptığınız ayıp .Hangi genç kız evinde üvey baba ister
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alakası var hanımefendi herkes aynı hayatı mi yaşıyor ? Erkekler evlenebiliyor kadınlar evlenince koca meraklısı oluyor. Yaptığınız ayıp .Hangi genç kız evinde üvey baba ister
Hanımefendi sizin bu konuda bir travmaniz mi var ? Ne kadar kötü sözler bunlar ya ! Hatta ahlaksızca.Hangi genç kız evinde üvey baba ister boşanıp boşanıp yeni kocaya koşup evladı mağdur edipte mutlu mesut yaşayacaklarına mı sanıyorlar ,üzen üzülecektir ,sadece zaman meselesi!!!
Gerçekleri yazmak acı ama ayıp değil!Ne alakası var hanımefendi herkes aynı hayatı mi yaşıyor ? Erkekler evlenebiliyor kadınlar evlenince koca meraklısı oluyor. Yaptığınız ayıp .
Niye annenle gitmek istemedin? Bir çocuk niye anne veya babasıyla yaşamak yerine anneannede yaşamak ister? Hiç düşündün mü?Konuyu düzgün okumamışsınız, ben kendim gitmek istemedim annemle. Konuyla alakasız bir sürü varsayımınızla insanlara dil uzatmanız çok ayıp
Siz cidden iyi değilsiniz şu yorumunuzdan onu çok iyi anladım.Hangi genç kız evinde üvey baba ister boşanıp boşanıp yeni kocaya koşup evladı mağdur edipte mutlu mesut yaşayacaklarına mı sanıyorlar ,üzen üzülecektir ,sadece zaman meselesi!!!
Herkesin gerçeği değişkendir!Gerçekleri yazmak acı ama ayıp değil!
Konundan engelleyebilirsin. Üç noktadan engelle yazmasın benim bile sinirim bozulduSiz cidden iyi değilsiniz şu yorumunuzdan onu çok iyi anladım.
Tabi vicdan azabı!!!Konundan engelleyebilirsin. Üç noktadan engelle yazmasın benim bile sinirim bozuldu
Ne kadar nefretle dolu insanlar var , sanki kendi hayatları garantiymiş gibi. İnsan şaşırıyor bu kadar terbiyesizliğe.Konundan engelleyebilirsin. Üç noktadan engelle yazmasın benim bile sinirim bozuldu
Sizin bu konuda derinlerde kalan bir acınız var, terkedildiniz mi ? Ne oldu sizin anneniz sizi bırakıp evlendi sizi de arayıp sormadı mi ?Tabi vicdan azabı!!!
Ee o zaman annen rest çekmeli. Çünkü adam tatlı dilden anlamamış.Anneme fikri sorulmadı ki , diğer etlisi doktor hiiiç umursamıyor aramıyor bile. Annem de garibim 2. Evliliğim diye sesini pek cıkaramadı. Üzülüyorum çünkü eşi huy değiştirdi tamamen anneci oldu eskiden böyle değildi ya. Annesi yaşlı ama yine kendi işini kendi görüyor. Fesatlık peşinde bile yani o derece. Annem Şuan çaresiz bence
Biraz öyle olacak gibi , ben karışmıyorum işteEe o zaman annen rest çekmeli. Çünkü adam tatlı dilden anlamamış.
Etrafımda buna benzer durumlar var ondan sinirlendim ve çoğalmaya başladıSizin bu konuda derinlerde kalan bir acınız var, terkedildiniz mi ? Ne oldu sizin anneniz sizi bırakıp evlendi sizi de arayıp sormadı mi ?
Allah size şifa versin sizin adınıza üzüldümEtrafımda buna benzer durumlar var ondan sinirlendim ve çoğalmaya başladı
Ben bunların çocukları için üzülüyorumAllah size şifa versin sizin adınıza üzüldüm
Rosa kadın 84 yaşındaymış zaten , muhtemelen kafası da gidiktir artık, belli ki ihtiyaçtan gelmiş, 18 yıllık evlilikte böyle bir durum geçicidir ve tolere edilebilir... Asıl, kadinin bu sorunu ikinci kez evlenirken küçücük haliyle anneanneye iteledigi genç bir kıza yansıtması ve üzmesi değil mi problem?Gece kapıyı kapatmamak mı? Af dileyerek soruyorum, karı koca ya bunlar, özel anlarda ne oluyor? Eee naklen 84 yaşındaki kadın her şeyi duyuyor mu yani?
Kabul edilebilecek bir şey değil, evliliği mahveden bir durum. Daha ötesi var mı? Mahrem yok bir kere.
Hangi normal insan karısıyla kocasıyla sarılıp uyurken kapıyı açık bırakıp annesinin görme ihtimalini normal karşılar ki?
Valla kafa gidik midik, ben olsam kapı açık öyle ulu orta şekilde yatamazdım gece Piraye. Bu ciddi bir sorun.Rosa kadın 84 yaşındaymış zaten , muhtemelen kafası da gidiktir artık, belli ki ihtiyaçtan gelmiş, 18 yıllık evlilikte böyle bir durum geçicidir ve tolere edilebilir... Asıl, kadinin bu sorunu ikinci kez evlenirken küçücük haliyle anneanneye iteledigi genç bir kıza yansıtması ve üzmesi değil mi problem?