• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumumu burnumdan getiren kv

aynen aslında karı koca yatak odalarında yalnız ve kapı kapalıysa
çalmadan giremez yani çok büyük terbiyesizlik bana göre de
saat normal saatlerde odaya kapanıpta oturcak halimiz yok evde
büyükler varken ben de olsam bozarım yani o konuda normalde
çok lafını yiyip yutmuşumdur saygımı bozmadım alttan aldım falan
ama bu konuda tepkimi koyardım yani.
Yeni Doğum yapmıştım afalladım bir nevi birdaha gelişinde aynısını yaparsa lütfen birdaha bu odaya girme dicem ..ve kıyameti koparcak

Yeni Doğum yapmıştım afalladım bir nevi birdaha gelişinde aynısını yaparsa lütfen birdaha bu odaya girme dicem ..ve kıyameti koparcak
Bence sen kıyameti kopar kaynanaları kafaya taktıkca kendini bişey zannediyorlar umursama kapını kitle acma bukadar da olmaz yani tepkini koy orası senle kocanın odası ben annemi yatak odama almam annem yatak odamı bile bilmiyor nasıl olduğunu. Sen düşün artık

bence de yani anne olabilir de yani sahiplenedebilir ne cürret yani ben yatarken kapı falan
çalmadan odama girmek ben yaşlı olmalarına rağmen odadalar ise hayatta girmem boşken dahi
odaları mecbur değilsem girmem özel oda sonuçta ne olursa olsun. Emin ol kızlarına karşı öyle değillerdir gayet anlayışlıdırlar niye çünkü kızı el evinde damat kavga eder huzursuzluk çıkar allah korusun kızları boşanabilir rabbim kötü düşünenleri ıslah etsin inşallah kalplerine iyilik girsin yanlış yaptıklarını haksızlık ettiklerini anlasınlar inşallah....

Altagracia_ Altagracia_ canım sen bence odaya girer girmez napıyosun sen ya
özel odam olduğunu farkındamısın kapıyı çalmadan ne hakla girebilirsin de
madem kocanda seni tutuyor biliyor neyin olduğunu o anda sana da hak vericektir.
benim kv o an girebiliceği ortam olmadı yani yakın ya kalmadı bende hiç ama ben yokken
bendeyse odama çok rahat girip dolabıma falan bakabiliyordu defalarca dememe rağmen özelim vardır vs ne olabilir derdi dinlemedi sonra kale almadım kapımı ardına kadar açık bıraktım
şimdi pek girmez çamaşır katlar yatağımın üzerine koyar geçde olsa anladı heralde bilemiyorum
özelimi öle dolapta olsa açıkta bırakmam ama çalışan biriyim dolabım dağınık olabilir görmesini
istemem mesela dimi.
uzun oldu kusura bakmayın ama kv konularında maalesef böyleyim başımda olduğundan sanırım..

nerden nasıl başlasam bilmıyorum uzun bir iç dökme olucak
Yaklaşık 3senedir evliyim kv ile aramız mukemmeldi hergün telefonda konuşurduk farklı sehirlerdeyiz kendi ailem ve eşimin ailesiyle.
Kv ve kp her yaz bana gelip 20 gün kadar kalırlar geldiğinde ki arada laf sokmaları küçük hesaplarını farkederek aramaları haftada 3güne kadar düşürdüm hamile kaldım Doğuma az bir zaman kala annem ve kv geldi surat 5 karış her sözüme bir cevap buluttan nem kapıp surat asıp oturmalar buralarda ayrıntıya inmıyorum çünkü Doğumdan sonra başlıyor hakaretleri..
Doğumum sunı sancı ile cok zor oldu bebeğim memeyi tutamıyordu eve geldiğimiz ilk gün annem biz bu kadınla birbirimize giricez ben gideyim kızım senin huzurun kaçmasın diyerek evine döndü
Evde evcilim var tedbir amaçlı yatak odasından çıkmıyordum sürekli emzirme ile uğraşıyorum dıkıslerim var bebegım sürekli ağlıyor kv günde en az 5 kişiye bebek emmiyor aç gelinin meme ucu küçük diyor emme sorununu aştık bu seferde gelip gidip bebegın gazı var anne bebek gazlı oluyormus zaten ilk günler dıyorum sütde az gelirmiş herkes öyle söylüyor diye ben onu motive ediyorum.
Gece bebek ağlıyor yatak odasına girip benle hiç konuşmayıp eşimin battaniyenin altından çıkan bacağını kurban olurum diyip kapatıp çıkıyor
Hayatımın en zor günleriydi sürekli basımda aç bu çocuk gazı var diyen bir kadın küçücük bebek yetersizlik duygusu..
Olaylar şöyle basladı eşimle 1 saatliğine dışarı çıktık geldim aglamaklı bebek pişik olmuş diyor bende anne ne güzel işte demekki doymuş tuvaletini yapmıs dedim şu halin tavrın nedir hanım ol akıllı ol dedi cok ağır konuşuyorsun hanım ol demek ne demek dedim Allah yaşattığını yaşatır evlatlarından görürsün diyor ben bebeğe bakmıyomuyum bak odadan çıkmıyorum ömrümü verdim dedim ya ben ya ben ben buna 30 senemı verdim dıyor eşimi göstererek
neden mi alttan aldım
Eşimle 8 yıldır beraberiz beni birdefa kırmadı annesine aşırı düşkündür günde 3-4 defa telefonda konuşur dinler kırmaz Kızmaz adamın karakteri bu banada aynı Sekılde davranır eşimin hatrı için annesinin gidip pohpohladm o halimle
neyse barıştık evde mısafirler geliyor onlara anlatıyor ben Doğumda birşey yapmamısım oğlu okadar destek olmuş ki ben normal doğumu basarmısım doktorlar hemsıreler onu tebrık etmısler böyle bir evlat yetıstırdıgı ıcın (esım Doğumda destek oldu hemsıre çok iyi gidiyorsun demıs onu söylüyor) oğlu cok destek olmusta eşi ona olmamıs (30sene önceyle kıyaslıyor gelen gidene kendi dogumunu anlatıyor) baktım bu kadınla konuşulacak gibi degıl sustum evin içinde bebek harici hiç konuşmuyoruz ben odadayım yemeklerde buluşuyoruz geliyor bebeğe bakıyor muhabbet bu tabi arada sürekli eşime beni kötüluyor eşim direk demıyor ama laf arasında söylüyor..
Birkaç gün bu şekilde geçti onun odasına girdim birşey almaya sen benden ne istiyosn dedi şoka girdim naptım ki diyebildim çok kibirliymısım Allahdan bulcakmısım benimle geçinmek cok zormuş ağzım açık kaldı neden biz oğlunla çok iyi anlaşıyoruz diyebıldım oğlum senın her dediğine he diyor ondan diyor cevap veremedım odadan çıktım arkamdan dıyor burası oğlumun evi gelcemde gitcemde tabikide basımızın üstünde yeriniz var dedim dilince pabuç kadar dedi sabır dileyip çıktım evden esımı aradım anlattım kardeşini aradı 2gün sonra kardeşi gelip götürdü annesini hiç konuşmadık..
Eşim onun adına ben özür dilerim hakkını helal et dedi ve dogumumun üzerinden 3 ay geçti hiç konuşmadık aramadı bende aramadım 2gün önce Doğum günüydü aramadım eşime cırlamıs bu arada sürekli beni kötülüyor ben mi ne haldeyim
Psıkolojım berbat hayatımda kimseden bukadar hakaret duymadım kendi kafasında kurup bana sardı oğlunu kıskandı kurban ben oldum düşünüyorum ya eşim annesinin sözüne uyup bana konussaydı ben daha mınıcık bebekle boşanmaya kadar gidebilirdim bu nasıl bir vicdansızlık geçen kv annesini aradım melek olan kadın bana tavırlı kimlere neler anlatıyor yüzüme bunları söyleyen arkamdan neler diyor.
Arkadaşlar insanlar bana hep çok iyi olduğumu söyler diğer insanlara bir iyiysem bu kadına 5 iyiydim bunları duymak doğumumu lohusalıgımı burnumdan getiren kadınla yüzyüze bakıcak olmak zoruma gidiyor umreye gıdıcekms Nisanda memleketine gıdıp karsılamaya gidicez yaza yine gelcek ve asla susmucak asla susmayan birdefa alttan almayan kadın ben bunları düşündükce karnıma agrılar gırıyor çok uzun oldu diye anlatmadığım ayrıntı cok ne zormuş normalde selam vermıcegım bır ınsana anne diyip alttan alıcam okadar şey yaptı-yapacak yine “anne” olucak.
sıkıştıracaksın bir kenarda kocanın kimsenin olmadığı yerde kayınvalideni ,keserim seni keserim o dilini adam ol diyeceksin ,
sopanı göstereceksin aklını alacaksın bak bakalım seni gördüğü yerde saygı duruşuna geçmiyor mu? :kahve:
sen yine de beni dinleme boşver:işsiz:

sıkıştıracaksın bir kenarda kocanın kimsenin olmadığı yerde kayınvalideni ,keserim seni keserim o dilini adam ol diyeceksin ,
sopanı göstereceksin aklını alacaksın bak bakalım seni gördüğü yerde saygı duruşuna geçmiyor mu? :kahve:
sen yine de beni dinleme boşver:işsiz:
Aynen. Sıkıştır ama asarim keserim değil. Her yalnız yakaladığında lohusayken beni çok aglattin, sana hakkımı helal etmiyorum. Sana çok beddua ettim. Lohusanin duası kabul olurmuş de.

Diğer tüm kayınvalideler gibi lohusalığı geliniyle aynı zamana denk geliyor. Size özel değil yani. Hepsi aynı.
Ayrıca Hepsi çatır çatır doğurmuş , oluk oluk süt vermiştir zamanında.

Ay sorma hepsi mükemmel çocukları sütten kilolu bizimkiler cılız
hepsinin çocukları okadar uslu ki sesleri çıkmazmış he bide çiş davası
yaşına gelmeden çişe alışmışlar ve 7 ayları dolmadan yürümüşler:):):)

Ben 40 ım çıkana kadar kimseyi istemedim. Annem sadece 2 gün kaldı, o da zorla.
Eşim işyerinden 1 hafta izin aldı, o baktı 3 doğumda da.
Çok şükür iyi geçti.
Eşime söyledim bir daha bebeğim olursa gelmeyecekler arasında ki ilk Sira da annen var dedim
Gelmemesi daha hayırlı
Sen en güzelini yapmışsin
Annem 10 gün kaldı ama bebeğim çok gazlı ve ağlıyordu neler çektim bir ben bir Allah bilir
Bide 40 çıkmadan gelen giden bıktırdılar beni
Millet hiç çocuk görmemiş herhalde
Sen en güzelini yapmışsın
Eşim kv felan gidince bir hafta izin aldı sağolsun beraber baktık bebeğimize
Ama zordu o dönem yani
Ben anladım ki kv olmayı insan olmamakla karıştırıyor bu kayınvalide ler
Rabbim böyle kayınvalide olmaktan korusun beni inşaallah

Ay sorma hepsi mükemmel çocukları sütten kilolu bizimkiler cılız
hepsinin çocukları okadar uslu ki sesleri çıkmazmış he bide çiş davası
yaşına gelmeden çişe alışmışlar ve 7 ayları dolmadan yürümüşler:):):)
Ahhahah
Benim bebeğime kv ve annem çok ağlıyor demişlerdi
bende he bir tek benimki ağlıyor
sizin dogurduklariniz hiç ağlamadi demi dedim
hatta geçen kv ağlıyor mu bebek dedi
Bende yok konuşmaya başladı artık herseyi konuşarak istiyor dedim :)

Eşime söyledim bir daha bebeğim olursa gelmeyecekler arasında ki ilk Sira da annen var dedim
Gelmemesi daha hayırlı
Annem 10 gün kaldı ama bebeğim çok gazlı ve ağlıyordu neler çektim bir ben bir Allah bilir
Ama zordu o dönem yani
Maalesef öyle.
Burada lohusaların sıkıntılarını okuyunca eşimle 40 gün kimseyi kabul etmeme kararı aldık.
İyi ki de öyle yaptık.
Sık sık hava almak için dışarı çıktım.
Çok iyi geldi bana ve bebeğe.

Artık 2. ye tecrübe oldu.
Sağlık olsun da hepsi hallolur :)

kv sizinkinin bin beterini yaptı bana, afedilmiyor inanın, kaldı ki deneseniz bile kv ben ne yaptım deyip pişman olmuş olmuyor, aradan iki yıl geçti öfkem diner sandım ama öfken hala aynı duruyor açıkçası, kadının yüzünü görmek istemiyorum, tamamen ilişkimi kestim, hiç görüşmüyorum, bir kere görüştüm eşimin hatrı dedim, o denli etkilendim ki, bir ay boyunca kanamam oldu stresten.çok zor günler geçirdim, eşimin hatrı filan değil kendimin önemli olduğumun farkına vardım.Bundan sonra görüşmeyi düşünmüyorum. Anlattığınız profil değişmez, boşuna sağlığınızdan olursunuz, görüşmemek en güzeli.

kv sizinkinin bin beterini yaptı bana, afedilmiyor inanın, kaldı ki deneseniz bile kv ben ne yaptım deyip pişman olmuş olmuyor, aradan iki yıl geçti öfkem diner sandım ama öfken hala aynı duruyor açıkçası, kadının yüzünü görmek istemiyorum, tamamen ilişkimi kestim, hiç görüşmüyorum, bir kere görüştüm eşimin hatrı dedim, o denli etkilendim ki, bir ay boyunca kanamam oldu stresten.çok zor günler geçirdim, eşimin hatrı filan değil kendimin önemli olduğumun farkına vardım.Bundan sonra görüşmeyi düşünmüyorum. Anlattığınız profil değişmez, boşuna sağlığınızdan olursunuz, görüşmemek en güzeli.

Naptığını bilemiyorum ama ben de unutamıyorum içim soğuyo diyorum seveyim artık ya
nereye kadar böyle diyorum ama gerçekten olmuyor film gibi geçiyor gözümün önünden
rabbim hepsini ıslah etsin tabi biz o ara kafayı sıyırmazsak. aynen dediğin gibi birde çok iyi kv yiz diyolar ya deli oluyorum bana yaptıklarını kızına kv si yapıyo mesela a olurmu ne biçim insan ya deyip kavga ediyor kadınla bide hepten sinirleniyorum bende çok gidip gelmem bitane gelini vardı zaten o da yok gibi birşey konuşuyorum tabiki ama mecbur biraraya gelmemiz gereken zamanlar oluyo ozaman sadece..

Nacizene 10 yıllık tecrübem bişe dediğinde kaynananız yada yaptığında o an cevabını verin o an problemi çözün o an kpcanıza söyleyin içinde tutunca sen hasta oluyoraun bırak cevabını ver o hasta olsun verdıgin cevapla o dusunsun otuurp sen deıl o an söyle kocana o ugrassın annesınle o bunalsın sen deıl hemde loğusasın benm de basımdan gectı lopusaykende normalde de ohoo böyle kaynanalar adamı akıllandırıyor sus pus olanın da gozunu acıyorlar sağolsunlar sonradan söyleyınce sen kotu olursun anında söyle çöz olayı kocanın basını didiyor gıbı olırsun cok konuuayor olursun :super:

Naptığını bilemiyorum ama ben de unutamıyorum içim soğuyo diyorum seveyim artık ya
nereye kadar böyle diyorum ama gerçekten olmuyor film gibi geçiyor gözümün önünden
rabbim hepsini ıslah etsin tabi biz o ara kafayı sıyırmazsak. aynen dediğin gibi birde çok iyi kv yiz diyolar ya deli oluyorum bana yaptıklarını kızına kv si yapıyo mesela a olurmu ne biçim insan ya deyip kavga ediyor kadınla bide hepten sinirleniyorum bende çok gidip gelmem bitane gelini vardı zaten o da yok gibi birşey konuşuyorum tabiki ama mecbur biraraya gelmemiz gereken zamanlar oluyo ozaman sadece..
Benim maceram sezeryandan sonra eve geldiğimde başladı, daha iki günlük sezeryanlıydım, lohusa yatağını kapıp bir daha kalkmadı kendisi, güya çok hastaymış, elini hiçbir şeye sürmediği gibi sürekli laf sokuşturup durdu, arada da ciddi ciddi kavga etti, bir lokma yemek yapmayı bırakın, üstüne birde feci eziyetler etti.Eşimin ayağı kırık, iki yaşında bile olmayan bakıma muhtaç bir bebeğim, yeni doğum yaptığım küçük bebeğim ve daha iki gün evvel sezeryan olmuş ben. Hesap edin artık, yattı yatağa ve burnumdan getirdi hayatı. Aptal gibi kovmadım onu o zaman, ama asla unutamıyorum, zamanla unuturum, öfkem diner dedim ama dinmiyor, hala nefret ediyorum kadından, ve bundan sonrada konuşmayı düşünmüyorum büyük konuşmak istemem gerçi ama. Kadın dolap çekmemi falan istedi o halimle ve ben gerçekten başıma bir şey gelmesini istediğini düşünüyorum, basit bir kv kıskançlığı olmadığı fikrindeyim.Siz de canııza yazık etmeyin, mecburiyet filan dinlemiyorum artık ben, sağlığımdan önemli değil kimsenin mutluluğu. Buna eşimde dahil.

Gelmemesi daha hayırlı
Ama zordu o dönem yani
Aynısını bende söyledim asla 2.ye istemıyorum
Bebegın 40ı çıksın öyle gelsin gelcekse
Allah ne onları bize ne bizi onlara muhtaç etsin

Benim için şuan mümkün değil görüşmemek sizin için mümkünse ne mutlu
Ama artık bukadar susmucam bunun kararını aldım

Back
X