biliyorum canım..
bazıları 16 yaşındada olsa koca derdinde oluyor. dnalarında var. aile yapma etme desede,illa olacak diye tutturuyorlar ve sonunda amaçlarına ulaşıyorlar...
bütün kk bura gelmiş ama dadlummmda değişen hiç bişey yok toplam 72 kullanıcı okuyor.....
Eeee kızlar gerçekten alan razı veren razı da bize ne oluyor şimdi bu kısma takıldım ben. Bizi küçükken deli mi kovalamış, herkes kendini paralıyor burada?
Ben o yaşta koca desem annem benim bacaklarımı kırardı, annemin de rahmetli anneanneminde benden bir tek istekleri vardı, oku meslek sahibi ol. Allah onlardan razı olsun.
işte baş edilemeyen kızlar var. habire kaçan. nereye kadar kıracaksın. öyle kızların ebeveyni olmak çok zor.
biliyorum canım..
bazıları 16 yaşındada olsa koca derdinde oluyor. dnalarında var. aile yapma etme desede,illa olacak diye tutturuyorlar ve sonunda amaçlarına ulaşıyorlar...
madem hic bi lafimiza kulak asmayacaktin niye actinki bu konuyu sen
dadlum sen cevap verene kadar ben ısrarla sormaya devam edeceğim.
Babanın yüz felci geçirmiş olması hakkında ne düşünüyorsun? Ne hissediyorsun. Ve bu konuda ne yapmayı planlıyorsun?
yorumların hepsini okuyorum..babamın annemin laflarını düşünüyorum..herşeyi...bi çıkmazdayım..cesaretim gücüm yok..kafam allak bullak..bmyle ne yapıcam bilmiyorum..hepinizin kafasını şişirdim.özür dilerim..şimdi çıkıyorum..biraz yalnız kalmalıyım galiba..ne yapıcağımı bilmiyorum..sizlere çok teşekkür ediyorum..beni affedin çok oyaladım sizleri..bundan sonra ne yapıcam ne olucak bilmiyorum....
yorumların hepsini okuyorum..babamın annemin laflarını düşünüyorum..herşeyi...bi çıkmazdayım..cesaretim gücüm yok..kafam allak bullak..bmyle ne yapıcam bilmiyorum..hepinizin kafasını şişirdim.özür dilerim..şimdi çıkıyorum..biraz yalnız kalmalıyım galiba..ne yapıcağımı bilmiyorum..sizlere çok teşekkür ediyorum..beni affedin çok oyaladım sizleri..bundan sonra ne yapıcam ne olucak bilmiyorum....
tebrikler rekora koşuyosun daddlumm bence senin problemlerin var erken yaşta evlenmekten mütevelli oluşan problemler. ilgi manyaklığı gibi. ailenden ilgi görmek için adamla olan hayatını kötülüyosun, adamdan ilgi için onunla oyun oynuyorsun, burada da bi öyle bi böyle konuşarak milleti delirttin ve bundan zevk alıyosun ve yaşadığın hiç birşey seni aslında etkilemiyor, çünkü paylaşılamayan olmak iyi hissettiriyor heralde. senin yaşında da gayet normal ilgi sevgi arsızı olmak ama abartma yani, biraz da şımarıklık var gibi. adama gitcem diyosun o sana ilgi gösteriyor, bişeyler anlatıyor. ailene kocam şöyle böyle diyosun onlar gel kızım gel diyo. buradakiler kendi evlatları gibi dert ediniyo senin derdini, sen de mırıl mırıl bir keyif içerisindesin bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?