babam bebeği kendi nüfusuna almaya razı..olabilir mi böyle bişey..
korkuyorum..en büyük korkum da bebeğimi almak benden..ve ben gidince beni rahat bırakmamasından korkuyorum.aileme zarar vermesinden
hayır..ailem istanbulda..ben ise ankaradayım.sadece bayramdan bayrama ben götürürüm görürsün o kadar diyor..
bu evliliğin geleceğini görmüyorum diyor bide...bende görmüyorum böyle yürümeyecek..
2,5 aylık hamileyken ayrılınca etrafta hep anne baba bebekler gördüm..içim parçalandı..dedimki benim çocuğum babasızmı büyüyecek..ben nasıl yapıcam..ve geri geldim..ama çocuk bu yuvada sağlıklı olamaz bunuda biliyorum..
korkuyorum..en büyük korkum da bebeğimi almak benden..ve ben gidince beni rahat bırakmamasından korkuyorum.aileme zarar vermesinden
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/346815-25-aylik-hamileyimesimden-ayriliyorum.html
işte bu konuda olan olaylar yüzünden eşim ailemden nefret ediyor...eşimle annem aynı iş yerinde çalışıyorlardı ve biz birbirimizi orada görüpte tanıştık..ben istanbuldayken annemin patronu arayıp dediki hayırlı olsuna gelemedik..damadınla kızın gelmiş hayırlı olsuna gelelim..annemde dediki ne hayırlı olsunu ayrıldılar böyle böyle oldu dedi...şimdide eşim diyorki annen patronu aramış anlatmış..istanbuldaki tüm iş çevresine rezil oldum..ben oraya iş bağlamaya gitmiştim bağlayamadım..değerim itibarım kalmadı kimseye karşı diyor..ben nasıl affedeyim aileni diyor
kesinlikle katılıyorum abla en doğrusunu söyledin
ya ne biliyim büyük konuşmak istemem ama baban annen sana destek ben derimki eşin evde yokken kaç. eşyayı giyimi boşver hatta ne yap biliyormusun annenleri ara ve onlara geleceğini söyle onlarda hemen ordan taşınsınlar eğer imkanları varsa kendinize yeni bir hayat kurun. ana baba bulunmuyor cnm.
Ahhh canım ya peki ailen nasıl karşı çıkmadı bu işe nikah yapmadan kızımızı vermiyoruz demediler mi hiç.
Allahım sen benim aklıma ve dilime sahip çık çok kötü şeyler söylemek istemiyorum.
Nasıl olurda resmi nikahı olmadan seninle aynı evde yaşamaya başlıyor ve bu zamana kadar seni oyalıyor.
Bu adamın niyeti olsaydı ilk başta yapardı nikahı sana karım eşim diyerekte evine getirirdi
Utanmadan iş bağlantısını öne sürüyor birde ben erkeğim diyede tafra yapıyor yesinler onun erkekliğini ancak kendine öter bu tipler .
Hemen çık o evden arkana bile bakma sakın
Daraldım resmen ya inanılır gibi değil ..
Onun için genç kızlarımız açsın gözlerini lütfen körü körüne bağlanmasınlar bu adamlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?