Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz var ya...
Neyse ağzımı bozmuycem...
Ufacık kızla imam nikahı altında evlendiğine utanmıyor da ayrıldık diye iş çevresine rezil olduğuna yanıyor he!!!
Yazamıcam ben daha fazla!
Çok sinirlendim ya!,
Bu ne biçim hayat ya,nefret ediyorum artık..
Herkes mi bu kadar kötü???
Kim alıyor bebeğinizi elinizden...
Gidin bir avukata da haklarınızı öğrenin..
Eşinizi seveceğiniz kadar azıcık kendinizi,bebenizi sevseniz zaten bebenizi alamayacaklarını öğrenirdiniz..
Ama eşinizden nasıl vazgeçeceksiniz di mi?
Anneanne dede kızına,torununa hasret,kayınvalide size lafları sıralasın.. Olsun ya eşiniz var nasıl olsa!
eşin çok vicdansızmış
Sen hamilesin,aileni silmeni istiyor; ancak siz onun ailesiyle aynı binada oturuyosunuz sanırım,madem arada bu kadar sorun var her iki tarafda eşit mesafeli durmak lazım bence;
Eşini ve ailesini bu kadar kızdıran ne peki?
ve sen hala bu adamı seviyorum diyosun;daha ne yapması lazım sana değer vermediğini saygı duymadığını göstermek için;
Bencil insan
Ama madem seviyorum diyosun sorun ne bilmiyoruz tabiki ama aynı şeyi sen de ondan iste,başka bi yere gidip,ailesiyle görüşmemeyi iste,
Ailen evine gelmese bile sen gidebiliyomusun tek olarak rahat rahat?ona izin veriyomu bari bencil adam?
Bu süreç içinde resmi nikah kıydınız mı?
Demek sadece itibar meselesi olay da öyle mi?
Çok ilginç geldi bana kusurabakma da,
Peki sen desene ona,sen de beni aileme rezil ettin,itibarımı sıfırladın o nolcak desene?
Canım bak yaşın da küçükmüş,hem nikahın da yok,
Hemen alenin yanına dön derim,
Nasıl güvenip daha fazla kalacaksın o adamla,
Sana bişey yapmasından korkmuyomusun,nasıl emin olacaksın,
Senin o sevgi sandığın şey belki de ona çok bağlanmandan kaynaklanıyo,sevgi değil belki de,
Yaşın çok küçük ilerde ne sevgiler görürsün sen bi bilsen,
En önemlsi de aile sevgisi...
aslında benimde söylemek istediklerim bunlardı ama o eşimi de seviyorum demesi o kadar samimi geldiki yutkundum ellerim klavyeye gitmedi bunları yazmak için başka şeyler yazdım... senağlama
hayır...beni hep oyaladı..bu gün yarın diye..bu hafta içi yapıcaktık guya ki...
işte bu yüzden bebeğimi elimden almalarından korkuyorum
Sevgide bir yere kadar ama bu kadar olaydan sonra hala seviyorum denmesi benim mantığıma sığmıyor
şimdi okudum diğer konunu;
arkadaşım sen nasıl tanıştın,nasıl evlendin, aileside istemiyomuş seni ,yaşın da çok küçükmüş,
ailen neden resmi nikahın olmadan evlenmene göz yumdu?
böyle bir durumda hamile kalman çok kötü ve yanlış!!!
hata en başında yapılmış zaten
eşinin bu davranışları da çok terbiyesizce.....en başından beri zaten önyargılıymış,
yarın öbür gün sen istemesen bile bu adam bence zaten senden ayrılır,resmi nikahta yok zaten;
halamı yok bu arada resmi nikahın????
hayır...beni hep oyaladı..bu gün yarın diye..bu hafta içi yapıcaktık guya ki...
işte bu yüzden bebeğimi elimden almalarından korkuyorum