• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Eşiniz var ya...
Neyse ağzımı bozmuycem...
Ufacık kızla imam nikahı altında evlendiğine utanmıyor da ayrıldık diye iş çevresine rezil olduğuna yanıyor he!!!
Yazamıcam ben daha fazla!
Çok sinirlendim ya!,
Bu ne biçim hayat ya,nefret ediyorum artık..
Herkes mi bu kadar kötü???

çok haklısın laale inan senin kadar sinirlendim...
varmı böyle bişey yaaa

Kim alıyor bebeğinizi elinizden...
Gidin bir avukata da haklarınızı öğrenin..
Eşinizi seveceğiniz kadar azıcık kendinizi,bebenizi sevseniz zaten bebenizi alamayacaklarını öğrenirdiniz..
Ama eşinizden nasıl vazgeçeceksiniz di mi?
Anneanne dede kızına,torununa hasret,kayınvalide size lafları sıralasın.. Olsun ya eşiniz var nasıl olsa!

vereliniortak
içim parçalandı o anne babaya:(

eşin çok vicdansızmış
Sen hamilesin,aileni silmeni istiyor; ancak siz onun ailesiyle aynı binada oturuyosunuz sanırım,madem arada bu kadar sorun var her iki tarafda eşit mesafeli durmak lazım bence;
Eşini ve ailesini bu kadar kızdıran ne peki?
ve sen hala bu adamı seviyorum diyosun;daha ne yapması lazım sana değer vermediğini saygı duymadığını göstermek için;
Bencil insan
Ama madem seviyorum diyosun sorun ne bilmiyoruz tabiki ama aynı şeyi sen de ondan iste,başka bi yere gidip,ailesiyle görüşmemeyi iste,
Ailen evine gelmese bile sen gidebiliyomusun tek olarak rahat rahat?ona izin veriyomu bari bencil adam?

şimdi olanları daha ıyı anladım hiç düşünmeden hemen o evi terket canım .ben annenlerde de bir sorun vardır dıye dusunuyodum canım benım gıt hayatını kur kurtul derim

eşin çok vicdansızmış
Sen hamilesin,aileni silmeni istiyor; ancak siz onun ailesiyle aynı binada oturuyosunuz sanırım,madem arada bu kadar sorun var her iki tarafda eşit mesafeli durmak lazım bence;
Eşini ve ailesini bu kadar kızdıran ne peki?
ve sen hala bu adamı seviyorum diyosun;daha ne yapması lazım sana değer vermediğini saygı duymadığını göstermek için;
Bencil insan
Ama madem seviyorum diyosun sorun ne bilmiyoruz tabiki ama aynı şeyi sen de ondan iste,başka bi yere gidip,ailesiyle görüşmemeyi iste,
Ailen evine gelmese bile sen gidebiliyomusun tek olarak rahat rahat?ona izin veriyomu bari bencil adam?

hayır..ailem istanbulda..ben ise ankaradayım.sadece bayramdan bayrama ben götürürüm görürsün o kadar diyor..
bu evliliğin geleceğini görmüyorum diyor bide...bende görmüyorum böyle yürümeyecek..
2,5 aylık hamileyken ayrılınca etrafta hep anne baba bebekler gördüm..içim parçalandı..dedimki benim çocuğum babasızmı büyüyecek..ben nasıl yapıcam..ve geri geldim..ama çocuk bu yuvada sağlıklı olamaz bunuda biliyorum..

Demek sadece itibar meselesi olay da öyle mi?

Çok ilginç geldi bana kusurabakma da,

Peki sen desene ona,sen de beni aileme rezil ettin,itibarımı sıfırladın o nolcak desene?

Canım bak yaşın da küçükmüş,hem nikahın da yok,

Hemen alenin yanına dön derim,

Nasıl güvenip daha fazla kalacaksın o adamla,

Sana bişey yapmasından korkmuyomusun,nasıl emin olacaksın,

Senin o sevgi sandığın şey belki de ona çok bağlanmandan kaynaklanıyo,sevgi değil belki de,

Yaşın çok küçük ilerde ne sevgiler görürsün sen bi bilsen,

En önemlsi de aile sevgisi...

şuan bende şaşkınlıklarla okudum yazılanları..
size bu şekil davranan bi adamı hala seviyorum diyebiliyorsunuz
bu adamın size sevgisi bitmiş,ailenizi atıyor öne çok yazık gerçekten
bencede tutun bi avukar aileniz destek nasılsa daha neyi bekliorsunuz
bence ileride daha çok pişman olacaksınız:(

ya eşde eş olsa tamam dicem kadın haklı ama baksana anası olan lafı sölüyo adamda karısına destek olacğı yerde köstek oluyo... neden niye sevilir böyle bi adam ....
gönül bu akada konar b..kada dedeikleri bu olsa gerek ...
konu sahibesi arkadaşım lütfen kusuruma bakma ama inan bizler dahi 7 kat yabancı olduğumuz halde daha fazla sinirlendik......

Demek sadece itibar meselesi olay da öyle mi?

Çok ilginç geldi bana kusurabakma da,

Peki sen desene ona,sen de beni aileme rezil ettin,itibarımı sıfırladın o nolcak desene?

Canım bak yaşın da küçükmüş,hem nikahın da yok,

Hemen alenin yanına dön derim,

Nasıl güvenip daha fazla kalacaksın o adamla,

Sana bişey yapmasından korkmuyomusun,nasıl emin olacaksın,

Senin o sevgi sandığın şey belki de ona çok bağlanmandan kaynaklanıyo,sevgi değil belki de,

Yaşın çok küçük ilerde ne sevgiler görürsün sen bi bilsen,

En önemlsi de aile sevgisi...

korkuyorum..en büyük korkum da bebeğimi almak benden..ve ben gidince beni rahat bırakmamasından korkuyorum.aileme zarar vermesinden

aslında benimde söylemek istediklerim bunlardı ama o eşimi de seviyorum demesi o kadar samimi geldiki yutkundum ellerim klavyeye gitmedi bunları yazmak için başka şeyler yazdım... senağlama

Sevgide bir yere kadar ama bu kadar olaydan sonra hala seviyorum denmesi benim mantığıma sığmıyor

hayır...beni hep oyaladı..bu gün yarın diye..bu hafta içi yapıcaktık guya ki...
işte bu yüzden bebeğimi elimden almalarından korkuyorum

bakin belliki bu adam nikah falan yapmiycak
en iyisi ailenizin yanina hemde acilen cekip gitmek
daha anadan yeni dogma bebegiyi hic bir hakim babaya vermez
kaldiki nikah yapmamis siz istemediginiz sürece
nufusuna bile alamaz

şimdi okudum diğer konunu;
arkadaşım sen nasıl tanıştın,nasıl evlendin, aileside istemiyomuş seni ,yaşın da çok küçükmüş,
ailen neden resmi nikahın olmadan evlenmene göz yumdu?
böyle bir durumda hamile kalman çok kötü ve yanlış!!!
hata en başında yapılmış zaten
eşinin bu davranışları da çok terbiyesizce.....en başından beri zaten önyargılıymış,
yarın öbür gün sen istemesen bile bu adam bence zaten senden ayrılır,resmi nikahta yok zaten;
halamı yok bu arada resmi nikahın????

canım yazdıklarının tamamını okudum. Önceki konuyu da. Böyle bir aile ve kocaymış adı koca. Senin ailene böyle davranan adam sence seni seviyor mu? Çok iyi düşün bunlar yarın çocuğun olsa onu da gözlerin göre göre sana karşı doldururlar ve ses çıkaramazsın. Bişey dedirtmezler. Çocuğuna da ailene sarılamadığın gibi sarılamazsın. Onu sana düşman ederler. Kahrından her defasında ölürsün. Çocuğun psikolojisi alt üst olur. Mutsuz bir hayat sürer. Senin ailenle ve seninle çocuğun inan daha mutlu olur bence. Ki ailen sana sahip çıkıyor. O da olmasa daha kötü olurdu. Bence yaşın da küçükken onu bulduğun için, o sende sevgi değil saplantı olmuş çünkü bir insan bu kadar eziyete karşı birini sevemez. Sevse de tiksindirir böylesi.

şimdi okudum diğer konunu;
arkadaşım sen nasıl tanıştın,nasıl evlendin, aileside istemiyomuş seni ,yaşın da çok küçükmüş,
ailen neden resmi nikahın olmadan evlenmene göz yumdu?
böyle bir durumda hamile kalman çok kötü ve yanlış!!!
hata en başında yapılmış zaten
eşinin bu davranışları da çok terbiyesizce.....en başından beri zaten önyargılıymış,
yarın öbür gün sen istemesen bile bu adam bence zaten senden ayrılır,resmi nikahta yok zaten;
halamı yok bu arada resmi nikahın????

hala yok.bu hafta yapıcaktık.

hayır...beni hep oyaladı..bu gün yarın diye..bu hafta içi yapıcaktık guya ki...
işte bu yüzden bebeğimi elimden almalarından korkuyorum

Ah be güzelim,ah be canım..

Neydi acelen,nasıl üzüldüm şimdi..çok küçüksün,çok gençsin ,ne acelen vardı ,adam mı bitti memlekette..

Hala seviyorum bu adamı diyosun,kendi ağzınla söylüyorsun oyalıyor diye,sana sahip çıkmıyor bir kere,adam olan adam yapmaz bunu,en önce nikah kıyar karısına.

Kaynanan seni dövüyor,onlara ezdiriyor,kimse seni saymıyor,ama senin aileni itibarını! kaybettiği için evden kovuyor,ve sen seviyorum diyosun..

İtibar dediğin nikahsız evliliğe müsade etmeyip,çocuk doğurtmamaktır o kadına,ve kocan bunu bilemeyecek kadar kör cahil.

Ailen kızım,canımsın ben bakarım bebeğine de sana da diyor,anlatabiliyormuyum dadlumm?

Back