sadece senede 2 kere
Peki şu anda felçli adam, ya bayrama kadar ölürse? Daha iki ay var bayrama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece senede 2 kere
Sen de inandın mı nikah yapacaklarına? Bu kadar saf olma ya. Evlenmişsin yapmamışlar, yaşın geçmiş yapmamışlar, hamile kalmışsın yapmamaışlar, karnın büyümüş hamileleiğin yedi ay olmuş yapmamışlar. Şimdiden sonra neden yapsınlar? Nikah yapmaları için bir tek neden söyle bana. Senden çekiniyor değiller herhalde. E aileni de saf dışı bıraktınız artık, onların nikah yapın basıkısı da yok. Neden yapsınlar ki?
sadece senede 2 kere
kaç gündür konuyu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum
resmen şiştim
arkadaşlar boşa kürek çekiyorsunuz
boşa dil döküyorsunuz ve strese giriyorsunuz
nokta.
kaç gündür konuyu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum
resmen şiştim
arkadaşlar boşa kürek çekiyorsunuz
boşa dil döküyorsunuz ve strese giriyorsunuz
nokta.[/QUOTE]
aynen öyle valla biz sinir oldugumuzla kaliyoruz hepsi bu
tamam anladık çok seviyosun ve yaşında çok küçük gözlerin tamamen perdelenmiş ama ailen ya onlar napacak.babanı hiçmi düşünmüyon.peki madem senin eşin ailenden şikayetçi sende söyleseydinye bende seninkilerle oturmak istemiyom ayrı ev açalım diye o zaman herşey daha iyi görünürdü kim kabahatli kim suçlu kim haklı .
nikahı yakın bir zamanda yapıcaz yapmaya da...huzurlu değilim..ne burdan vazgeçebiliyorum..ne de ordan..eşimi kaybetmemek için sen haklısın diyorum,ailemi kaybetmemek için siz haklısınız diyorum..eşimde ailemle bu işi buraya sen getirdin ikili oynadın hep diyorlar..haklılar..ama hep 2 seçenek oldu..ben ikisinide kaybetmek istemedim mafoldumben
sadece senede 2 kere
onu dinleyince hak veriyorum mafoldumben görüşmemek daha hayırlı,bak her defasında kavga çıkıyor diyor..o anlatınca hak veriyorum,haklısın diyorum...
ailemi dinleyincede aileme üzülüyorum..çünkü onlar kötülüğümü istemiyor..ama ailemin yapısı biraz ağızlarına gelen her lafı söylüyorlar..eşimde bunu istemiyor..eğer ailen gelince bu eve çıksaydı daha çok kavga olurdu diyor..ben bunu engelledim diyor..
offfffffff...gidemedim...çok huzursuzum...gittiğim zaman pişman olmayacağımı,eşimi özlemeyeceğimi bilsem,emin olsa...durmam...ama güvenmiyorum kendime...
Emin ol gitmemene hiç kızmadım, hiç de şaşırmadım.
Gün gibi ortadaydı ve demiştim gitmez bu kız diye.
Neyse madem kararın bu, sana seçtiğin yolda öneri yapalım.
En azından bunları dinle olur mu?
1)
Yakın zaman diye bir kavram yok, yarın sabah o eşim dediğin 'erkek çocuğunu' alıyorsun ve doğru Nikah Dairesi'ne gidip gün alıyorsunuz.
2)Annesinin eviyle kendi evinizi birleştirmeme konusunda kesin ve net bir söz alıyorsun...
3) Kendine ait bir cep telefonun olacak, istediğin an aileni 'ondan habersizz' arayabileceksin...
4) Baban felçli olduğu için de acilen babanı görmeye gidiyorsun, bunu da o erkek müsveddesine söyle, ölüm kalım meselesi, bu seferlik de olsa göreceğim de...
Buna izin vermeli!
Madem sen ailenle bu kadar mesafeli olacaksın, o da olsun o zaman.
Buna söz verebiliyor mu?
Buna karşı da kesin ve net bir karar alın.
Hatta o erkek müsveddesinden başka eve taşınmayı ve 'sadece 2 kişilik bir evlilik hayatı' yaşamak istediğini söyle. Bebeğin, sen ve o erkek çocuğu yani.
Bunları iste bari lütfen bari bunları iste....!