• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

onlar bir aile değil ve o da kocası değil. çocuk da şu anda evlilik dışı güzelim... nikah yok çünkü.

bu önceki sayfalarda çok tartışıldı.malesef bu tarz bir hayat ülkemizde var.kimileri için imam nikahı yeterli oluyor aile kurmak için

bu düşünce yapısına sahip diye insanları dost hayatı yaşayıpgayri meşru çocuk yapıyormuş gibi lanse etmek yanlış.rencde edici bişi olur.

belliki ortada bir cahillik var her iki ailede de yanlış var.

ama nikahının olmaması o çocuğun babası olduğunu ve üçünün bir aile olduğu gerçeğini ört bas etmiyor.

şu zamana kadar nikah kıymamasıda o adamın güveilirliğini yok ediyor benim gözümde.

yaşananlarda cabası.

vakit kaybetmeden ailesinide kaybetmeden kurtulması lazım bence buçıkmazdan.

saat 11 .13 de yazdığım mesajım.adım gibi biliyordum gitmeyeceğini. hiç şaşırmadım.
her koyun kendi bacağından asılır. annenede hak verdim. katılıyorum bütün dediklerine. aynı şeyi yapardım.:delphin:

YA SEN ÇOK SÜPERSİN ? AYNEN DEDİĞİN ÇIKTI ..BENDE GİDER GİDER..BABASI HASTA DİYE GİDER DÜŞÜNMÜŞTÜM..GENE YANILDIMakannehir

nasıl bukadar kör olabilirsin sen...anneni babanı canını ciğerini nasıl evine almazsın..o anneye babaya yazık değil mi? Sen elin adamına seni sevmeyen adama aileni ezdirdin...kapıdan kovmaktan beter ettin..seni dövmeye kalkan kayınvalidene ezdirdin..ağlaya ağlaya gönderdin onları..baban senin yüzünden yüz felci geçirdi...nasıl bir evlatsın sen ya......kocanı hala seviyosun haa nesini seviyosun nesini ?

Annene babana bunları yaşattığını allah görmedimi...sana mükafatmı verecek ?
Sen bundan sonra o adamla mutlu olacağınımı sanıyorsun...allah buna izin verirmi?

Senin yerinde olsam o gün annemlerle dönerdim..sen kim oluyosunda ailemi eve almıyosun der bir tonda küfür yağdırır suratına tükürrür giderdim annemlerle..o kayınvalide anneme laf söylicek ha..onada sayar dökerdim..onurlandırırdım ailemi, evlat olarak sahip çıkardım..bu ne ya...ağlaya ağlaya gitmişler taa burda benim içim parçalandı..

O adamın annesi annede seninki ne yalı kazığımı ?
Sen kendi evinde kayınvalide yemekler çaylar ikram ederken anneni babana bunu yaşatmıyorsun..yazıklar olsun...

Hiç düşünmeden terket o adamı...nedemek çocuğumu alır vermez..cahilmisin bukadar...nikah yok bişey yok..senin bile üzerinde hakkı yok..

Eğer orda kalır orda doğum yaparsan
vayy haline.....
[sıze="2"]resmi nikah niye yok baska yerde evlımı bu adam sızede metres gozuylemı bakıyo hayır anlayamıyorum bu adamın senı sevdıgınımı dusunuyosun adam sendende aılendende nefret edıyo belkıde pesınıbırak dıye yapabılıcegıyaptırabılıcegı herpıslıgı yaptırıyo ama sen yapısmıs kalmıssın senı nıkahlı karısı yapmaya bıle layık gormeyen bır adama .ıstedıgın kadar yok olmaz ole sey de ama ben senın bır sene sonrakı halını soylımmı???kaynanan demıs zaten baska gelın alıcam dıye dogurduktan sonra kocan baskasıyla evlenıcek ve velayet davası dna tespıtı vs ıle cocugu alıcak senden sanada dıcek ıstersen sende kal kumanla dıyecek bak gorursun sende ya kadın sıgınma evınde olucaksın kı cocugundan ayrılmamak ıcın evde kalmaya devam edıceksın....ımkansız gıbı gelıyo dımı sana hıcccc oyle olmıcak ..yönünü cehenneme cevırmıs gıdıyosun...haberın ola [/sıze]

Birde kafama takıldı gerçekten ne yaptı senin ailen...
Ve orada kalmaya devam edeceksin o evde kim olarak ???
Nikah mı yapacak sana ve annen de resti çekti aileni 2 kere görme şansı varken onlardan da oldun...
Değer mi sence ...

keşke sevgi her şeyi çözebilseydi bazı durumlarda sevmek yetmiyorki .madem okadar çocuğunu düşünen seni düşünen bi adam bu neden nikahtan kaçıyo neden ezdiriyo ailesine keşke sende bazı şartlar koysaydın.inş pişman olmazsın bu kararı vermekle.

öf ya stres oldum ama yapacak bişey yok...

sen daha iyi tanırsın belki ama anlattıklarından biz onlara hiç güvenmedik...çünkü hepimiz görmüş geçirmiş insanlarız...

komşumla kaynanası kavga etmişlerdi,komşum dayaktan bize kaçmıştı,kadın arkasından geldi,oğlunu alamazsın oğlununu yüzünü göremezsin dedi.(oğlan 3 yaşında)..kız kadının yakasına yapıştı biz boşanmıyoruz ki oğlumu alasınız biz kocamla mutluyuz dedi..o bana bağlı canım sen öyle san dedi kadın....

bilmem bu durumlar sana birini anımsatıyor mu ki ...

allahım sen evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştır ya rabbimmm.....

konuyu baştan beri okudum..
biçok arkadaş sormuş ama sen hep yuvarlak cevaplar vermişsin..

eşin ailene karşı neden bu kadar öfkeli..aralarında ne geçti..

konunda suçludan bol bişey yok ancak en çok annene kızdım..
evledı için daha ılımlı ve yapıcı yaklaşmalıydı..
senede 2 seferde gelme demesi beni şok etti..

Sen karar verdın bız baskı yapmıyoruz sadece ŞıŞıtıĞımız ıÇın fıkırlerımızı sÖylÜyoruz.....

toredo;bayramdan bayramaaaa

canım onu biliyorum da hani şuan rahatsızya,onlar yüzünden yüz felçi geçirmemişmiydi.
Ölse de kalsa da bayramdan bayrama mı görecek yahuu.

bu önceki sayfalarda çok tartışıldı.malesef bu tarz bir hayat ülkemizde var.kimileri için imam nikahı yeterli oluyor aile kurmak için

bu düşünce yapısına sahip diye insanları dost hayatı yaşayıpgayri meşru çocuk yapıyormuş gibi lanse etmek yanlış.rencde edici bişi olur.

belliki ortada bir cahillik var her iki ailede de yanlış var.

ama nikahının olmaması o çocuğun babası olduğunu ve üçünün bir aile olduğu gerçeğini ört bas etmiyor.

şu zamana kadar nikah kıymamasıda o adamın güveilirliğini yok ediyor benim gözümde.

yaşananlarda cabası.

vakit kaybetmeden ailesinide kaybetmeden kurtulması lazım bence buçıkmazdan.

evet bu konuda haklısın. sadece ben gözümde görüneni söyledim. ailenin aile olması için imam nikahı yetmiyor gözümde çünkü kadının hiçbir hakkı yok o aile içinde. babası da başka nüfusa aldırsa da annesi başka bir kadın olacak resmi olarak.

nereden tutsa elinde kalıyor.. :1no2:

ya dadlum bu adamın bir planı olmasaydı karnın burnuna varana dek nikah yapmaz mıydı??*

senin için acaip endişeleniyorum çünkü bebek doğunca alıp seni kapı önüne koymayacağının garantisi var mı?

o çocuk üzerinde hiçbir hakkın olmayacak. tek başına annenin evine gitmek zorunda kalabilirsin. bu gün canım cicim diye konuşmasına aldanma erkekler çok plancıdır ve beklemeyi iyi bilirler.

yarın başkasına nikah kıyıp da bebeği üstlerine alırlarsa hiiiçbirşey yapamazsın ve bu adam bunu yapabilecek potansiyelde.

şu anda o evde sadece bir misafirsin bunu unutma. seven adam nikah kıyar bir gün bile beklemez hele hamile bıraktığı birine.. bu işte bir iş var...

kesinlikle katılıyorum
eşinin ve ailesinin bir planları olabilir ve eminimki bunlar hiç hoş olmayan şeyler

senin gençliğinden cahilliğinden fazlasıyla faydalanıyorlar

birdekaçtır soruyoruz eşin niye aileni sevmiyo niye istemiyır bu kadar kıyametleri kopartacak ne oldu aranızda

yksa seni tümden sahipsiz bırakıp istediği yöne çekebilmek içinmi yapıyor tüm bunları

Yazık...
Bir insan kendi ve çocuğunun geleceğini ancak bu kadar karartabilir...
Ben ailenden ve senden çok bebeğine üzülüyorum..
Sana,ailene kıymet vermeyen insan çocuğuna ne yapar bilemiyorum..
Oysa ki o masumun hiç bir günahı yok..
Anne baba olarak elele verip bir çocuğun geleceği ile oynuyorsunuz..
Babaya lafım yok,adam zaten ilk günden beri tavrını değiştirmemiş.. Ama sen de ona uymuşsun demek ki..
Eğer bebeğini birazcık sevseydin zaten bu adamın babalığı seni rahatsız ederdi..

Tebrik ederim..

canım sana ailenin yaptıklarını anlatmış yaa, haklı mıydı sence?

onu dinleyince hak veriyorum mafoldumben görüşmemek daha hayırlı,bak her defasında kavga çıkıyor diyor..o anlatınca hak veriyorum,haklısın diyorum...
ailemi dinleyincede aileme üzülüyorum..çünkü onlar kötülüğümü istemiyor..ama ailemin yapısı biraz ağızlarına gelen her lafı söylüyorlar..eşimde bunu istemiyor..eğer ailen gelince bu eve çıksaydı daha çok kavga olurdu diyor..ben bunu engelledim diyor..
offfffffff...gidemedim...çok huzursuzum...gittiğim zaman pişman olmayacağımı,eşimi özlemeyeceğimi bilsem,emin olsa...durmam...ama güvenmiyorum kendime...

toredo;bayramdan bayramaaaa

canım onu biliyorum da hani şuan rahatsızya,onlar yüzünden yüz felçi geçirmemişmiydi.
ölse de kalsa da bayramdan bayrama mı görecek yahuu.

kısaca eşi daha kıymetli geldi babasından...hemde adam kızı yuzunden felç geçirdi..ve gitmiyor baba nasılsın die..ahh ben dünyayı yıkardım babam için...

1. SENıN CEP TELEFONUNU VARMI ..YANı TELEFON KULLANMANA MÜSADE VAR MI?
1.tek başına sokağa çıkabiliyormusun?
3.kocanla annesi babası kavga ederler mi?
4.kocanın akrabaları ile görüşüyormusnuz?
5.kardeşlerin yanına gelebiliyorlar mı?
6.evin alışverişini sen mi yaparsın kocan mı?
7.bebeğimizin eşyaları beşiği falan hazırmı bebeğe ne hazırlık yaptın?

lütfen bu sorulara cevap verirmisin...sadece merak...

Yazık...
Bir insan kendi ve çocuğunun geleceğini ancak bu kadar karartabilir...
Ben ailenden ve senden çok bebeğine üzülüyorum..
Sana,ailene kıymet vermeyen insan çocuğuna ne yapar bilemiyorum..
Oysa ki o masumun hiç bir günahı yok..
Anne baba olarak elele verip bir çocuğun geleceği ile oynuyorsunuz..
Babaya lafım yok,adam zaten ilk günden beri tavrını değiştirmemiş.. Ama sen de ona uymuşsun demek ki..
Eğer bebeğini birazcık sevseydin zaten bu adamın babalığı seni rahatsız ederdi..

Tebrik ederim..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Sen karar verdİn bİz baskı yapmıyoruz sadece ŞİŞİtİĞİmİz İÇİn fİkİrlerİmİzİ sÖylÜyoruz.....
al bendende o kadar dünden beri kafa patlattık resmen senin anlattıklarından yola çıkarak ee birazda tecrübelirimize dayanarak bir an önce çık git o evden dedik ama sen yene kendi bildiğini yaptın ne diyelim dün sana o kadar ısrarla dedimki benn şimdi çık git o evden sabahı bekleme çünkü böyle olucağını biliyorduk o adamın seni ikna ediceğini biliyorduk baskı yapmak değil niyetimiz gözünü açmana yardımcı olmaktı:delphin::delphin:

umarim üc gün sonra yeni bir konuyla gelmezsin buraya
ezilmeye o kadar müsait bir karakterin varki seni anlamakta güclük cekiyorum
ne diyebilirimki mutluluklar ...

Back