• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

yaa yazmışsınız ama bişiler eksik kalmış
sizin ailenizi neden bu kadar suçlayıcı konuşuyor anlamadım.

bu adamın sizinle derdi yok bence aileniz tam olarak ne yaptı bu adama da deli danaya döndü.

ayrı şehirlerde olduğunuzu yazmışsınız aileniz ne yaptı 445 km uzaktan.

bu adam kafaya bişileri çokk takmış,onun içinde ailenizden nefret etmiş,ama size bu şekilde bunu kabullendirmeye hakkı yok tabiki.
açıkça yazarsanız, aileniz bu adama ne yaptııııııııı?

Bu bir önceki konusu arkadaşın biraz fikir verir belki sana canım...
Daha önce de böyle bir olay yaşandığı için bence ailelerin arası iyi değil...
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/346815-25-aylik-hamileyimesimden-ayriliyorum.html

anlayamıyorum eşin seni seviyor konuşmalarından öyle anladım ama ailesinin sözünü çok dinliyor peki sen desenki ne benim ailem ne senin ailen ayrı ev tutup bebeğimizi büyütelim desen ne der

haklı yerleri de var..ama ne olursa olsun ailem 500 km uzaklıktan sırtlarında valizlerle bebek eşyalarıyla buraya arayı düzeltmeye geldiler..babam kapıyı aç diye aradı yarım saat açamadım..evime gelmelerine izin vermedi..kaynanamlara gönderdi..ordada kaynanam hırsını aldı..annemi yine konuşturdu laf saydırttı..sonrada kendisi hiç bişey dememiş gibi sadece annemin dediklerini eşime söylediler..o da barışmaya gelen insan şerefsiz,serseri,alçak gibi laflar söyler mi dedi..ben arayı düzeltmeye çalıştıklarına inanmıyorum dedi..

kimse durup dururken bu laflari söylemez kaldikki insanlar öz evlatlatinin evine giremiyolar
ayrica afedersiniz aileniz dünyanin en kötü insanida olsa onlara saygi duymak zorunda sizi evlenmek vaadiyle almis getirmis hamile birakmis

ailenizin yerinde olsam yaka paca alirdim onlarin elinden sizi

ayy çok acayip sinir oldum şu anda..
eşin kendini ne sanıyor yaa. ailenle evlenmedim senle evlendim demiş ee sen de deseydin ya ben de seninkilerle evlenmedim karışmasınlar bize.. tamamiyle haksız yaa hala kendini haklı görüyor bi de önce kendi anasının babasının ağzını kapasın bi.. tabi onun anası babası en doğruyu bilir, yalan filan da söylemezler.. ay bi de anasının evine taşıncakmış yaa
aklı sıra nikahı yapıp daha sonra boşanırken (eğer boşanırsanız tabi) çocuk için velayet filan isticek..
eşin hiç de iyi niyetli değil arkadaşım aç gözünüüü

yaa yazmışsınız ama bişiler eksik kalmış
sizin ailenizi neden bu kadar suçlayıcı konuşuyor anlamadım.

bu adamın sizinle derdi yok bence aileniz tam olarak ne yaptı bu adama da deli danaya döndü.

ayrı şehirlerde olduğunuzu yazmışsınız aileniz ne yaptı 445 km uzaktan.

bu adam kafaya bişileri çokk takmış,onun içinde ailenizden nefret etmiş,ama size bu şekilde bunu kabullendirmeye hakkı yok tabiki.
açıkça yazarsanız, aileniz bu adama ne yaptııııııııı?

arkadaşlar eşimle ailem arasında çok ciddi şeyler olmadı...nişanlılıkta damatla kızın arasında olan munasebetler olurya öyle..ama eşim diyorki sana bunlar çok normal geliyor ama bunlar normal değil..hiç bir kaynana kayınpeder damadının karşısına geçip hesap sormaz diyor.bak bizdede damat var (kardeşinin kocası) annem babam onun hep sırtını sıvazlıyor..bi kere olsun karşısına geçip sen benim kızıma niye böyle dedin demediler diyor..nişanlıyken annem kızımı başka isteyenler var demiş,gelinlik alınacağı zaman bir sürü kavga çıkarmış..bizim düğünümüzün olmasını istememişler hep annem kavga çıkarmış..
düğünden sonra gelince eski konulları açmış..ne hakla benim anneme babama annen laf sayıyor dedi..misafir gelmiş eski konuları açıp bana annemi kötülüyor dedi..hangi kaynana yaparmış bunları..çok sabretmiş bu zamana kadar.hep benim hatırıma sabretmiş.senin ailen bunları kocana yaparak seni hiç saymadıklarını gösteriyor diyor.kocana yapılan sanada yapılmış olmuyor mu diyor.o saydıkları laflar bana değil sana diyor..
istanbula gidince babam eşime ben kızımı gönderemem demişti..bi kayınpeder nasıl damadına böyle bir laf der diyor.sende nasıl bu lafa susarsın diyor.biz istanbulda ayrılınca teyzemin oğulları dayım gil gelmişti bize ne oldu diye..eşimin arkadaşıda eşyalarını almaya gelecekti..eşyalarını almaya gelince o kalabalığı görünce eşime demişki çok kalabalıktı..eşimde diyorki onlar beni dövdürmek için o kadar adam toplandılar..beni dövmeye kalktılar..ben bunları düşündükçe nefretim katlanıyor diyor

1.Sakın ha sakın gideceğini ona söyleme,habersizce çık evden,

2.Sakın nikah falan yapma bu saatten sonra,bebeğini elinden alabilmek için bunu yapıyor,

3.Sakın sözüne güvenip,seni ben götürürüm demesine inanma,

4.O gelmeden bir an önce çık evden,

5.Gideceğini söylersen seni dövmeye kalkar bu da 2+2=4...

Anlatabildim mi?

sayın arkadaşlar tabiki konu sahibi arkadaşı destekliyoruz bu konuda haklı olduğu noktalar çokkk fazla,

ama düşünsenize bu adamda yaşanmışlıklar var yani bişeyler olmuş ki bu kadar öfkeli ve kinli dimi ama.

hee şuda var ne olursa olsun eşinin ailesine saygı duymak zorunda,görüşmeyebilir fakat eşine bu konuda baskı yapması çokk saçma

dadlummm hala cevap yazmadın

2.Sakın nikah falan yapma bu saatten sonra,bebeğini elinden alabilmek için bunu yapıyor,

Anlatabildim mi?

Aynen katılıyorum...
Gideceğini söylerse evden çıkamaz...

annen baban sana her zaman arkandayız demişler emin ol bebeğin babasının yanında olsa bile her zaman bu sorunları yaşıcak ben kendimden biliyorum hikayen hiç yabancı gelmedi bana :) çocuklar her daim etkileniyolar ve kayınvalidende nasıl bi kadınmış inanamadım bence sen kndin için çocuğun için çık git öyle bi adamlada olmaz yahu bi eş nasıl der ben mi ailen mi diye sen ona de bakalım ya ben ya ailen diye ne diyecek çok terbiyesizce bi şey arkadaşım çok zor durumdasın ama en doğru kararı gene sen verirsin bebeğide senin elinden öyle kolay kolay alamaz

Anlatabildim mi?

aynen canım bak bizler aslaa yuvanın yıkılmasını istemiyoruz..Düşünebiliyorsn adam resmen ambargo koymuş sana gidicen senede en az 1 en fazla 1 günn..neymiş canım..oda görmesin ailesini o zaman..yapma eyleme yaa.tamam hamilesin seviyorsn.

PEKİ YA SONRASI...

Sanırım sizinde aileniz fazlasıyla karışmışlar evliliğinize...herşeyinizi anlatmıcaksınız aileye işte arkadaşım..Demekki eşininde haklı yanları var...
ama ailen ne kadar kötü de olsa seni ailenden mahrum etme gibi bi hakkı asla yok

canım kızmanı çok iyi anlıyorum..çünkü bende kendime o kadar kızıyorum,o kadar vicdan azabı çekiyorum ki...gidicem evet..bu evlilik yürümeyecek..o da bende bunu biliyoruz..kaynanamın dediği oldu..bu evlilik yürümeyecek dedi hep..Allahından bulsun hepsi..Artık devam etmenin ve kendimizi yıpratmanın bi anlamı yok..bu akşam gidicem desem beni bırakır terminale ve giderim..ve bende bunu yapmayı düşünüyorum..

git bence 1 dk bile durma ailenin yanında mutlu olursun emin ol..

Arkadaşlar nikahsız diye çocuk üstünde hak iddia edemez diye bişi yok ..
Biraz zamanını alır ama dna testiyle hallolur herşey ..
He şu var mahkeme emzikli çocukları genelde anneye verir ..
Tabi şartlar gözönünde alınır ..

arkadaşlar eşimle ailem arasında çok ciddi şeyler olmadı...nişanlılıkta damatla kızın arasında olan munasebetler olurya öyle..ama eşim diyorki sana bunlar çok normal geliyor ama bunlar normal değil..hiç bir kaynana kayınpeder damadının karşısına geçip hesap sormaz diyor.bak bizdede damat var (kardeşinin kocası) annem babam onun hep sırtını sıvazlıyor..bi kere olsun karşısına geçip sen benim kızıma niye böyle dedin demediler diyor..nişanlıyken annem kızımı başka isteyenler var demiş,gelinlik alınacağı zaman bir sürü kavga çıkarmış..bizim düğünümüzün olmasını istememişler hep annem kavga çıkarmış..
düğünden sonra gelince eski konulları açmış..ne hakla benim anneme babama annen laf sayıyor dedi..misafir gelmiş eski konuları açıp bana annemi kötülüyor dedi..hangi kaynana yaparmış bunları..çok sabretmiş bu zamana kadar.hep benim hatırıma sabretmiş.senin ailen bunları kocana yaparak seni hiç saymadıklarını gösteriyor diyor.kocana yapılan sanada yapılmış olmuyor mu diyor.o saydıkları laflar bana değil sana diyor..
istanbula gidince babam eşime ben kızımı gönderemem demişti..bi kayınpeder nasıl damadına böyle bir laf der diyor.sende nasıl bu lafa susarsın diyor.biz istanbulda ayrılınca teyzemin oğulları dayım gil gelmişti bize ne oldu diye..eşimin arkadaşıda eşyalarını almaya gelecekti..eşyalarını almaya gelince o kalabalığı görünce eşime demişki çok kalabalıktı..eşimde diyorki onlar beni dövdürmek için o kadar adam toplandılar..beni dövmeye kalktılar..ben bunları düşündükçe nefretim katlanıyor diyor

anladım canımm

yapacağın tek şey bundan sonra hayata 4 elle sarılıp o adamdanda ailesindende bir an önce

kurtulmaya bak,bu kadar olayın üstüne eşimi seviyorum da deme,sana onca kötülüğü yapan adamı nasıl seviyorum d ersin.

bak ne güzel annen ve baban sana kucak açmışlar ve arkandalar daha ne düşünüyorsun

eşinin aklı başına yeni gelmiyor canım,ben çocuğumu o evde büyümesine izin vermem demiş

yanii nikah yapıp bebeğini alacak,sakın nikah yapma sakınn,kendini daha fazla çıkamza sokma

canım kızmanı çok iyi anlıyorum..çünkü bende kendime o kadar kızıyorum,o kadar vicdan azabı çekiyorum ki...gidicem evet..bu evlilik yürümeyecek..o da bende bunu biliyoruz..kaynanamın dediği oldu..bu evlilik yürümeyecek dedi hep..Allahından bulsun hepsi..Artık devam etmenin ve kendimizi yıpratmanın bi anlamı yok..bu akşam gidicem desem beni bırakır terminale ve giderim..ve bende bunu yapmayı düşünüyorum..

terminale birakacagindan pek emin degilim yerinde olsam cikar giderim...

Anlatabildim mi?

beni dövmeye kalkamayacağına eminim.nikahı yapmıycam tamam..o gelmeden çıkıp gidemem.gidecek param yok.ayrıca kaynanam alt katımda evden dışarı çıksam hemen görür ve gelir..böyle kaçar gibi gitmiycem..kendisine gitmek istediğimi söylüycem..beni kesinlikle dövemez bunu biliyorum.

Diğer konuda birşey dikkati mi çekti
Nikahsız hamilesin diye polisleri mi aradılar ?
Saçma ..
Doğum yapmak için evli olmaya gerek yok ..
Sadece imam nikahı ile evlilik yapmak yasak ..
Ama her hamile kadın evli olacak diye bir kanun yok arkadaşım ..
Diğer konuda da burda da eksiklikler var..

Back