• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Diğer konuda birşey dikkati mi çekti
Nikahsız hamilesin diye polisleri mi aradılar ?
Saçma ..
Doğum yapmak için evli olmaya gerek yok ..
Sadece imam nikahı ile evlilik yapmak yasak ..
Ama her hamile kadın evli olacak diye bir kanun yok arkadaşım ..
Diğer konuda da burda da eksiklikler var..

yasi kücük canim

hep onu istedim..hiç bir zaman kötü niyetli olmadım..eşimle çocuğumla mutlu olayım dedim..hayaller kurdum..halada kuruyorum..ama olmayacak..hiç bişey düzelmeyecek..

E ama tatlım bu hala olabilecek birşey. Sadece yol arkadaşın farklı olacak. Şimdi sana masal gibi geliyor. Ama hele bir kurtul bu cehennemden. O kadar gençsin ki. Daha koca bir ömür var önünde ve çok mutlu olacağın günler senin olacak.

canım kızmanı çok iyi anlıyorum..çünkü bende kendime o kadar kızıyorum,o kadar vicdan azabı çekiyorum ki...gidicem evet..bu evlilik yürümeyecek..o da bende bunu biliyoruz..kaynanamın dediği oldu..bu evlilik yürümeyecek dedi hep..Allahından bulsun hepsi..Artık devam etmenin ve kendimizi yıpratmanın bi anlamı yok..bu akşam gidicem desem beni bırakır terminale ve giderim..ve bende bunu yapmayı düşünüyorum..

Seni terminale filan bırakmaz o adam. Bugün der, yarın der, oyalar, doğumu yapana kadar geçiştirir, doğumu yaparsın, başkasının üstüne yazdırır. Doğumda uzakta olman lazım.

haklı yerleri de var..ama ne olursa olsun ailem 500 km uzaklıktan sırtlarında valizlerle bebek eşyalarıyla buraya arayı düzeltmeye geldiler..babam kapıyı aç diye aradı yarım saat açamadım..evime gelmelerine izin vermedi..kaynanamlara gönderdi..ordada kaynanam hırsını aldı..annemi yine konuşturdu laf saydırttı..sonrada kendisi hiç bişey dememiş gibi sadece annemin dediklerini eşime söylediler..o da barışmaya gelen insan şerefsiz,serseri,alçak gibi laflar söyler mi dedi..ben arayı düzeltmeye çalıştıklarına inanmıyorum dedi..

Canım ailen rızaları çok da olmadan nikahsız kız vermiş tabi ki bazı şeyleri sorun edecekler. Normal değil mi?

beni dövmeye kalkamayacağına eminim.nikahı yapmıycam tamam..o gelmeden çıkıp gidemem.gidecek param yok.ayrıca kaynanam alt katımda evden dışarı çıksam hemen görür ve gelir..böyle kaçar gibi gitmiycem..kendisine gitmek istediğimi söylüycem..beni kesinlikle dövemez bunu biliyorum.

bak ben 3 4 gün sonra gidicem istanbula gelip seni alıyı o evden ve beraber gidelim istanbula

benim anama saygısızca konuşan kaynananın-kocanın ağzını önce ben yırtarım
ağzımı bozucam çok sinirlendim :kızgın:
başka kocamı yok arkadaşım ailene damat sana koca olamamış bi adamın baba olmasınımı bekliyosun
ailen okadar laftan sonra hala arkandaysa eğer biran önce kendinide yavrunuda kurtar o ortamdan

beni dövmeye kalkamayacağına eminim.nikahı yapmıycam tamam..o gelmeden çıkıp gidemem.gidecek param yok.ayrıca kaynanam alt katımda evden dışarı çıksam hemen görür ve gelir..böyle kaçar gibi gitmiycem..kendisine gitmek istediğimi söylüycem..beni kesinlikle dövemez bunu biliyorum.
iyide tatlımm bu adamın doğru söylediğini nerden biliyosun seni terminale bırakıcana eminmisin sakın nikah yapma canım sakınn hiç arkadaşın falan yokmu borç al birilerinden kaynananada uydur birşeyler sorarsa dolaşmaya çıkıcam falan de ne bileyim off allah yardımcın olsun ama bu adama sakın inanmaaa:1no2::1no2:

dadlluuummm

eşin seni terminaşle falan götürmez bir şlartla bırakırım nikah yapacağız der..
böyle adamlar karılarını kolay kolay bırakmaz...

sen hamile hamile gideceksin doğuracaksın bebeği annene bırakıp başkası ile evleneceksin ...
düşüncesi var şu an eşinde...(hoş eşin bile değil sevgilin diyelim)

bu sebepten seni asla annenlere götürmez...
ancak şunu diyebilirsin ..biraz düşünmek istiyorum seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ailemle konuşmaya gidiyorum de kendini bıraktır..seni geri gelecek zanneder....tek başına gidemiyorsan bunu söyleyebilirsin yoksa ben senden ayrılıyorum beni gönder dediğinde bu adam seni göndermez canım...
hoş bunlarıo anladığınıda sanmıyorum 10 sayfa olmuş sen hala aynı yerinde sayıyorsun.

Saçma ..

canım hastanelerde artık böyleymiş..nikahsız olunca tutanak tutuyorlar..doktor hastane polisine haber veriyor..istanbuldan buraya gelincede oldu aynısı..doktor hastane polisine haber veriyor..onlarda tutanak tutuyorlar.

doktor biraz yürü dedi de cik kaynana ne varki annene telefon ac otobüs biletinin parasini ordan versinler gercekten gitmekse niyetin gidebilirsin

Saçma ..

Doktor anlamıştır kayınvalidesi filan olunca yanında imam nikahı olduğunu. Resmi nikah olmadan imam nikahı yasak. Yaşı da küçük, yaşı küçükle ilişkiye girmek gönül rızası ile bile olsa ceza gerektirir.
Aslında çok koz var elinde dadlum'un ama çok bilinçsiz. Ötekilerse nasıl cin. Bak kaynana nasıl girmiş araya, doktora hemen imam nikahı yok deyivermiş. Biliyor tabi suç olduğunu.

35 kişiyiz kızlar....bu kızın annesine gidip bebeğimi doğurdum mutluyum yazmasını dört gözle bekliyorum..hoş bu stresle bugün yarın doğurur

dadlluuummm

eşin seni terminaşle falan götürmez bir şlartla bırakırım nikah yapacağız der..
böyle adamlar karılarını kolay kolay bırakmaz...

sen hamile hamile gideceksin doğuracaksın bebeği annene bırakıp başkası ile evleneceksin ...
düşüncesi var şu an eşinde...(hoş eşin bile değil sevgilin diyelim)

bu sebepten seni asla annenlere götürmez...
ancak şunu diyebilirsin ..biraz düşünmek istiyorum seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ailemle konuşmaya gidiyorum de kendini bıraktır..seni geri gelecek zanneder....tek başına gidemiyorsan bunu söyleyebilirsin yoksa ben senden ayrılıyorum beni gönder dediğinde bu adam seni göndermez canım...
hoş bunlarıo anladığınıda sanmıyorum 10 sayfa olmuş sen hala aynı yerinde sayıyorsun.
evet buda mantıklı böylede yapıp gidebilirsin ama o adam inanmaya bilir sana ikna et seni seviyorum falan de ailemle bir konuşayım de (inanırsa) tabi yoksa hayatta yollamaz seni ya böyle git yada şimdi kimseye haber vermeden çık gitt o evdenn ayy bu kadar insan dil döküyo sana dünden beri azcık aklını başına al yahuu heralde hepimiz yanılmıyoruz değilmi???

ya biz ne desek sen kendi bildiğini okuyorsun o zaman söyleyecek şey yok

hala o adama güveniyorsun kendine gel arkadaşım yaa param yok diyosun git alyansını bozdur bin otobüse git ne duruyorsunn sizin aranızda saygı yokk o adam seni bırakmazz eğer bu fikrini bilirse doğuma kadar eve bile hapseder benden söylemesi sen hala gözünü açmıyorsun deli ettin beni burda okurken..

olumunekankayizsmile:1hug:a.s. ne kadar iyisin ....keşke herkes böyle olsa içim içimi yedi benimde burda bu kız ne yapacak diye...

yaa inan bana sinirden elim ayağım titredi resmen ya bebeği düşündükçe içim acıyor resmen.

ben ciddiyim dadlummm 3 gün sonra arabamla istanbula gidicem seni ailenin yanına bırakabilirim.yeterki bebeğin ve sen o adamdan kurtul

laf oyunlarıyla seni kandırmaya çalışıyo sende kuzu kuzu dinliyosun
nikahı neden şimdi istiyor? anlamıyomusun;
şimdiye kadar yapmamış kaç ay geçmiş üstünden de;
seni düşündüğündenmi???düşünseydi sana bunları yapmazdı zaten
o zamn iyice alıcak eline ipleri sen zaten kendini savunamıyosun,bu da onun en büyük kozu
yine saflık yapıp ta beni götür terminale falan dersen bütün çıkış yollarını kapatırsın;
aranızda resmi hiç bir bağlılık yok;
arıcaksın aileni ben geliyorum diyceksin,kimseye haber vermeden de çekip gideceksin,bu kadar basit
senin ailene saygı diye bişey yok,evine gelemiyorlar ama kendi ailesine gelince evlerde birleştirilir,kaynanan seni dövebilirde,hakaret de edilebilir sana daha ne diyeyim ki...daha anlatamadığın bi dünya şey tabi;
durduğun hata...

Doktor anlamıştır kayınvalidesi filan olunca yanında imam nikahı olduğunu. Resmi nikah olmadan imam nikahı yasak. Yaşı da küçük, yaşı küçükle ilişkiye girmek gönül rızası ile bile olsa ceza gerektirir.
Aslında çok koz var elinde dadlum'un ama çok bilinçsiz. Ötekilerse nasıl cin. Bak kaynana nasıl girmiş araya, doktora hemen imam nikahı yok deyivermiş. Biliyor tabi suç olduğunu.

yazık çok yazık böyle bilinçsiz insanlar görünce mahfoluyorum işte..bu kişiler geleceğe nasıl evlatlar bırakacaklar bu ülke hiç ileri gidemeyecek..

koca nedir ki arada kaldığın şeye bak anne babanın yerini kim tutar boşansan bi koca bulursun allah korusun çocuğunu kaybetsen bir daha bebeğinin olma ihtimali var anne baba bi tane ya hayatta hiç bi şeyi annme babam değişmem bu evlendiklten sonra daha iyi anladım......hayatta hiç kimse insanın anne babası gibi olmuyormuş....
ben de eşimn ailesiyle görüşmüyorum istemiyorum diye ki sebeplerim iftiralar atmalar saldrmalar falan eşimde hiç bir suçu ve sebebi olmadan sırf benden intikm almak için ailen bu eve gelimcek dedi bende ailem bu eve gelicek sende istersen gideblirsin bu ev benim de evim rahatsız olan gider dedim ki gitse bile umrumda değil arkmda dağ gibi annm babam var onların varlıkları bile beni ayakta tutuyor.....

bak ben 3 4 gün sonra gidicem istanbula gelip seni alıyı o evden ve beraber gidelim istanbula

teşekkür ederim çok iyisin..
bana düşün ben sana kalda demiyorum git te demiyorum dedi..kaçar gibi gitmek istemiyorum..akşam gelsin gitmek istediğimi söylüycem..ben gitmek istedikten sonra beni zorla bu evde tutamaz.zaten bana kal da demiyor..bu akşam gidicem bu evden..kararımı verdim artık..

Ya ben sana para yollayayım, gerçekten tek sorun para ise.Ya da bilet alayım internetten. Gitmek istediğin söylediğinde adam uynacak ve sen asla o evden çıkamayacaksın. Sessizce çık git, kaynanan görürse markete gidiyorum de. Eşya alma yanına. Bırak ona zehir zıkkım olsun üç parça eşya.

Back