• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerek var mı?

Yaslilarda var bu, herkes ev sahibi olmak icin aç yasasin, surunsun ama para biriktirsin anlayışı ondan yapiyordur ama sizdd durum baska ev var halbuki, onun oglu rahat etsin diye kiraya gecilmis ve insanlar parasi var ki aliyor sanane deyiverin.

Siz de acayipsiniz anne babanızı niye kiraya koydunuz anlamadım gençsiniz çalısıp ev alın onlar da rahat etsin. Kaynananız da susar. Kendi derdine düşer.

Böyle kız tarafı verici olduğunda diğerleri daha da ileriye gitme hakkı bulur kendinde hep.

Merhabalar
Bugün kaynanamla otururken benim annemler kirada oturuyor ben babamın evinde oturuyorum aile inşaatı olduğu için ailem yıllardır oturmadı. Neyse kaynanam annemi sordu bende napsın ugrasıyor kış için buzluk doldurmuş bana da verdi filan derken buzluk mu aldı büyük mü filan diye sordu bende çok değil filan dedim oda bi taşınsalar daha küçük yere dedi ve güldü bazen diyorum kötü düşünme ama gerek var mı sonrada sinirleniyorum yani kirada oturuyorlar eşya alıyorlar ne gerek var gibisinden güldü bir keresinde de yine başka birini anlatırken senin baban gibi çalışmazsa para yok dedi ve yine gülmüştü cevap vermiyorum ama sonra bana dert oluyor
Siz ailenizin evinde oturuyorsunuz kira vermeden aileniz ise kirada oturuyor bunu bilen kayınvalide birde laf mı sokuyor.

Yerinizde olsam bundan sonra her ay kira parası verdirimdim o zaman görsünler bakalım nasıl oluyormuş.

Back