Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

söyle bir düsündüm yazinizi okurken, eger benim ailem zile basmis olsaydi ve okadar mesafeden yolculuk edipte eve esim onlari almasaydi ortaligi yaygaraya verirdim, sonucta anladim siz evladinizi annesiz babasiz büyütmek istemiyorsunuz bu en dogal hakkiniz bunu ancak cocugu olanlar biliyor cocugun her iki sevgiyide bir arada almasi cok önemli onun gelisimi icin... tek basina cocuk yetistirmek cok zor olur .. ama bunlar ancak saglikli iliskiler icin gecerli.. ama sizin iliskinizde bunu göremedim... ilerleyen zamanlarda cocugunuz büyüdügünde yine sorun olacak baba anneanne ve dedeyi yine istemeyecek cocuk anlamiyacak .. bunlar cok zor durumlar.. böyle yapmaya devam ederse cocugunuzu birakin ailenizin yaninda dogurun .... oda cocugunu görmeye geldiginde annen baban tikmasin onu eve anlasin ozaman nasil oluyormus...Birde aileniz ne yapti bukadar cok merak ettim yani nedir bu esinizin hep onlari sucladigi konu, cok agir biseymi??

beni burada az çok bilen vardır.
eşimle ilgili sorunları ara ara paylaşırım.
evet aldatıldım, evet yeri geldi evliliğimize yeteri kadar sahip çıkmadığını düşündüm, evet kusurları var bu adamın.
bana, bizzat bana yapılan şeyleri bir defalığına affedebilirim, affettim de.
amaaaaaaaa....
ailemle, benim değer verdiğim insanlarla ilgili tek bir yanlışını, hele hele onlara hakaret etmesini, ortak kurduğumuz evden kovmasını Allah şahidim olsun affetmem!!!
bu ne cüret!!!!
o kim ki benim aileme karşı yüzümü eğdirecek?
o kim ki annemden babamdan feragat etmemi, onun köpeği olmamı bekleyecek?
hangi aşk bu kadar tavizi kabul edebilir?
sizdeki olsa olsa hastalıklı bir duygu.
inanamıyorum yaa, inanamıyorum!
size vursa, aldatsa, evine karşı sorumluluklarını yerine getirmese bile affetmenizi bir şekilde anlamaya çalışırım.
ama bu kadar ezikliği, aranızın çok iyi olduğu anne babanızı ciğeri üç kuruş etmez bir adama değişmenizi hiç bir durumda anlayamam.
siz ağaç kovuğundan mı çıktınız???
bu adam mı sizi karşılıksız çıkarsız sahiplendi, en zor zamanlarınızda, hastalığınızda başınızda bekledi, bin bir özveride bulunup sizi eğitti, yalnız kalırsınız diye ölmekten korktu, gözlerinize baktığında, elinizi tuttuğunda Tanrı'ya şükretti?
bu adam mı sizi görmediği, uzak kaldığı her an özledi?
bu adam mı gerekirse gözünü kırpmadan size canını verebilir?
yazıklar olsun!
ailenizin yerinde olsaydım, evladım beni gereksiz bir kocaya değişiyorsa ölmeyi tercih ederdim.
eminim çok üzgünlerdir.
zaten babanın durumu ortada.
Allah onların yardımcısı olsun.
herkese de hayırlı evlat nasip etsin.

istersen 10 tane bebek olsun okurken ağladım annen baban için ağladım ya yazık insanlara afedersin ama daha başına ne gelmesini istiyorsun sen böyle sağlıksız bi ailede mi büyüyecek bebeğin. Ne olur iyi düşün senin adına çok üzüldüm aile hiç bir şekilde bulunmaz ana baba hazır onlarda destek ama senin hayatın bu biz sadece sana öneride bulunabiliriz. ben olsam anında giderdim ailemle.

gitti umarım bir sorun yoktur birde hamile çok üzülüyorum ya hep kendi yaşadıklarım aklıma geliyor umarm en doğru kararı verir

allah allah hepimizi meraklandırdı .şimdi neden birşey yazmadan gitti acaba..belki aniden birisi falan gelmiştir eve kaptmıştır.

eşi değildir heralde ya inşallah değildir yoksa kötü olur belkide eşi geldi yada kaynanası felan çıkmıştır

dün akşam işten geldikten sonra konuşabilirmiyiz dedim...uzunca konuştuk..
Bana dediklerini yazıyorum....
senin ailen bana o kadar hakaretler etti,evlerinden kovdu.tüm çevreye itibarımı 2 paralık ettiler..benim ailemin iş çevremin yüzüne bakmaya,yüzüm yok.sana en baştada dedim.bu iş bu aileyle olmaz..ben ailene değil sana bakarak evleniyorum dedim.tamam dedin o zaman..ama düğün oldu sen değiştin..ailem ailem dedin..bir gün olsun karşılarına çıkamadın..benim yuvama karışmayın diyemedin..biz gittik annen geldi her defasında biz ayrılma noktasına geldik..onların aile yapısı bana uymuyor.ben seni farklı gördüğüm için istedim,seni hep ayrı tuttum..ama sen dur diyemedin ailene..yapman gereken çok kolaydı...mesafe koymak..başka bişey değil.ama sen bunu yapamadın.ben senin anneni senden daha iyi tanıyorum..aynı işyerinde çalıştık biz..senin annen hasta kabul et..normal değil..en mahrem mevzusunu bile herkese anlatabilen bir insan..hiç bir laf kalmıyor ağzında..bizim tüm olayları tüm iş arkadaşlarım biliyorlar..onların bunları bilmesi normal bişey mi..onları ne ilgilendirir benim ailem..
Sen bu yuvanın kıymetini bilemedin.çok mutlu huzurlu olabilirdik..bak 4 gün önce hiç bir sorunumuz yoktu ama ailen geldi ve biz şuan ayrılma noktasındayız..
Düzelmeyecek mi hiç bişey dedim..bunu bana niye soruyorsun dedi.cevabını sen ver düzelecek mi ? bende düzelmeyecek dedim...neden peki söyle dei..
ben ailemden vazgeçemem dedim...onlara sizi sildim desemde,sana ailemi sildim desemde, kendime bile desem ben ailemi silemem dedim..ben sana hiç bir zaman aileni sil demedim dedi..sadece mesafe koy dedim.ben istemezmiydim eşimin ailesiyle gezmelere pikniklere gideyim.kayınpederimle oturup tavla oynayım.gitsinler gelsinler..ama olmuyor işte.defalarca denedik.her defasında huzursuzluk oldu..ve ben sana hala aileni sil demiyorum..ama onlar bu eve gelemezler diyorum.daha öncede dedim sana..sadece senede 2 kere gidebilirsin..en az 1 gün en fazla 2 gün..ondan fazlası olmaz.çünkü zarar veriyorlar yuvamıza aç artık gözlerini..kabullen bunu..ben çocuğumuda gönderemem onlara.benim çocuğumu sevmelerini istemiyorum..çünkü ben güvenemiyorum annene..senin annen bir anlık sinirle o çocuğa ne yapacağı belli olmaz..ne yedirip içireceği belli olmaz..senin annen büyüyle falla uğraşan bir kadın (annemin büyü yaptırdığını iddaa ediyor)..sen inanmıyorsun konduramıyorsun ama ben biliyorum..güvenemiyorum ailene..
bu iş böyle yürümez,devam etmez..şimdi tamam dersin yine ama 2 gün sonra yine gelmeye kalkarlar ve yine aynı sorunlar..ben bir kez daha çekemem bunları..benim hiç bir suçum yok..tüm suç senin..sen cesaret verdin ailene,sen karıştırdın herşeyine..elinde 2 seçenek vardı sen ikisinide seçtin.ikisinide seçersen 2 sinide kaybedersin bu böyle dedi..
ne olucak şimdi sen söyle dedi?
ben onları görmeden dayanamam.senede sadece 2 kere görmeye dayanamam dedim.ben kardeşlerimi çok özlüyorum..ailemin torununu sevememesine görememesine dayanamam dedim.. madem öyle sen kararını vermişsin dedi..doğuma kadar bekleyelim dedi..nikahı yapalım çocuk doğsun sonrada hakim karşısına çıkalım dedi..madem öyle nikahı neden yapıyoruz dedim.tüm haklarını al..üstümde bir hakkın kalmasındedi..ortada kalmanızı istemem dedi..
sonra ikimizde sustuk..ben seni götürürüm bırakırım ama nasıl bırakıcam o eve dedi..seni orda oyuncak ederler.sen sanıyomusun ki orada huzurlu olucaksın..annen baban seni o eve sığdırır mı.sen gel dediklerine bakma,güvenme.her kese oyuncak olursun dedi.senin çocuğun o evde sağlıklı mı olucak dedi..nasıl götüreyim ben seni dedi..
iyice düşün kararını ver..benim şartlarım bu dedi..bide babası demişki'' annesi dediki,teyzesi ona kzıım ayrıl gel burada isteyenin var çocuğunu doğur gel '' demiş teyzem..böyle bir laf yok..böyle bir laf olmadı..yok böyle birşey dedim..benim babam bana yalan söylemez dedi.bana hala onları savunma dedi.ben zaten aşağıylada evleri birleştirmeyi düşünüyorum..böyle olmuyor dedi..
karar senin..seni kal diyede git diyede zorlamıyorum dedi..nikahı yapalım doğumdan sonra hakim karşısına çıkarız ne istersen alırsın dedi...
böyle işte..bunları konuştuk..

Okuyunca çok sinirlendim. Pişkin terbiyesiz bu adam yahu. Bu saatten sonra sakın nikah yapma. Çocuğun üsütnde hak iddia ediyorsa uğraşsın biraz. Hiç kimseye birşey demeden çek git. Baban yüz felci geçirmiş hala annen öyle baban böyle.
Sen de çok safsın be kızım. Neden ben "ailemsiz yapamam" diye "ne olur izin ver de görüşeyim" der gibi ezik ezik konuşuyorsun. "Sena ailem hakkında böyle konuşamazsın" deyip çenesini kapatsaydın.
Bir de veleri birleştirecekmiş. Baktı sen uyanmaya başladın, kendi başedememekten korktu anasını 24 saat destek alacak yanına.
Aman dadlum kaç kurtar kendini. Bebeğini mis gibi büyütürsünüz. Yaşın çok küçük daha neler çıkar hayatta karşına. Sen istemez misin herkes gibi içine sine sine yaşadığın bir yuvan olsun. bunun için geç değil ki.

sakin evlenme tüm haklarini benden al diye evlenicem demis kesinlikle yalan evlenirsen bu adam pesini birakmayacak senin aksi taktirde cocugu üzerine alamayacagini biliyor

hep onu istedim..hiç bir zaman kötü niyetli olmadım..eşimle çocuğumla mutlu olayım dedim..hayaller kurdum..halada kuruyorum..ama olmayacak..hiç bişey düzelmeyecek..

evet evlenip çocuğu alma hakkına sahip çıkıcak..

aynı zamanda canım seni dövmeye kalkan kadınla aynı evimi paylaşacaksın..bu nasıl teklif..bak daha toysun eşin bunu kullanıyor sana karşı ..yakında bebeğini kullancak nikahı yaparsa eğer..

çok üzülcen çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…