Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

doğumuma az kalmış..2 ay var..herkes bu zamanlarını güle oynaya geçiriyor..bebek heyecanı yaşıyor..
Ama benim yaşadığım duruma bakın..off

valla benim iyice kafam karıştı eşinin söyledikleri çok mantıklı
he sende ailenden uzak olamassın nekadar kötü olsalar onlar senin ailen
sende ona de sende ailenden uzaklaş başka yerde ev tutalım hem seninkilere hem benimkilere uzak oılalım de çünkü kaynananlarla da huzurun yok
bence herşeyi annenlere duyırma çok zor bir karar allah yardımcın olsun

anam resmen aklını çelmeye çalışmış belkide çelmiş bir insan annesini nasıl tanımazda damat tanır. valla en iyi kararı sen verirsin bundan sonra bana b.. yemek düşer akıllı ol aklını başına al düşün derim heee sakında nikah yaptırma bu saattten sonra

bence hayatta tek vazgecilmeyecek sey anne-baba kardesler ve evlat...
bence bir kadin kocasindan vazgecebilir ya da bir erkek karisindan vazgecebilir ayrilabilir hersey olabilir ama bi insan kendi kani ve canindan vazgecmez..Allah bu durumu yasatmasin evli degilim ama ben bu durumda kesinlikle bir dakika kadar durmazdim.ya beni büyüten,gözümün icine bakan ailemi bir erkek icin bir ciripida silecem üstelik babam hastalanacak Allah korusun,benim takildigim konu hala seviyorum diyorsunuz ya bunu anlamiyorum hadi bosanamam cünkü ailem kabul etmez bosanamam cünkü calismiyorum bunlari okusam belki biraz anlardim ama hala su yasananlara ragmen seviyorum diyorsunuz ya onu anlayamiyorum ben..anne babaniz evinize girememis bunu nasil icinize sindiriyorsunuz ya da bu adam sizi seviyor mu?size hic saygisi yok ama hala seviyorum diyorsunuz ya kusura bakma sert yazmis olabilirim ama anne babaniza böyle davranan birini nasil sevdiginizi anlayamiyorum..

Eee sonuç??? Onu dedi bunu dedi...
Senin kararın ne???
Hoş onun annen baban hakkında bu kadar terbiyesizce knuşmasına müsade ettiğine lafı ağzına tıkıp susturmadığına göre kararın da belli...
usup oturacaksın... Aşkını sevgini kendine zindan yapacaksın... O günahsız bebeği de bu zinndana mahkum edeceksin...
Allah akıl fikir versin ne diyim...
Şu an sana çok kızıyorum o yüzden daha fazlasını yazmıycam...

zaten ben çocuğumun o çevrede,o insanlarla yaşamasını istemiyorum..o çocuk orda p.ç olur dedi..Lafa bakın..kendi hep iş te..sanki çocuğa kendisimi bakıcak.annesigil..onlarda bana aileme düşman olarak yetiştirir evladımı..ben onlara veremem evladımı.benim şuan yaşama sebebim bebeğim.
bizim sokakta bir çocuk vardı..babası öldü annesini kaynanasıgil döve döve attı evden ve çocuğu annesine düşman büyüttüler..çocuk anne lafı duyunca küfür ediyordu nefret ediyordu..tinerci oldu..mezarlıklardan polisler topluyordu..içmiş baygın bir halde..gözümün önüne o çocuk geldi..Allahım sen muhafaza et..bide erkek evlat..offff.düşündükçe çıldırıcam.

canım eşim ailesiyle evleri birleştiricekmiş..ne uzağa gitmesi..

Hadi ya geçmiş bir de maval okuyor
Ben onu bılmem kardesım
Çocugunun anasına nikah yapmayan adamdan bi halt olmaz

afedersin .................... tü sıkıştı nasıl nikah yapmayı düşünüyopr şimdiye kadar nerdeydin
kesin o avukatlara danışıp gelmiştir boş durmamıştır

canım kızmanı çok iyi anlıyorum..çünkü bende kendime o kadar kızıyorum,o kadar vicdan azabı çekiyorum ki...gidicem evet..bu evlilik yürümeyecek..o da bende bunu biliyoruz..kaynanamın dediği oldu..bu evlilik yürümeyecek dedi hep..Allahından bulsun hepsi..Artık devam etmenin ve kendimizi yıpratmanın bi anlamı yok..bu akşam gidicem desem beni bırakır terminale ve giderim..ve bende bunu yapmayı düşünüyorum..

Ya neden katlanıyorsun bu kadar şeye..Ailen arkanda işte..sakın onları bırakma lütfen..bu adamla ne kadar gider sence? bu adam seni seviyor mu? Bebeğine hiçbir şey yapamaz..yeni doğan bir bebeği babsına vermezler ama sakın doğumu orda yapma..ne olur git biran önce ailene

datlum belki yazdıklarımız karşısında bize sizin için ne kadar kolay bide bana sorun diye kızıyor da olabilirsin. Canım onun o kadar sakin tavırla davranması sana bişekilde nikah kıymak. Nikah kıyarsa boşamaz sonra seni. O araştırmıştır her yönüyle. Çocuk için nasıl hak sahibi olacağını falan. Öyle kendi eliyle de götürmez. Şimdi çekip gider korkusu da vardır onda. Hak iddia edemem diyodur. Nikah kıyarsa öyle olmaz. Senin aleyhine döner herşey.

Eşiniz ailenize neden bu kadar kinli peki?haklı sebepleri varmı?

haklı yerleri de var..ama ne olursa olsun ailem 500 km uzaklıktan sırtlarında valizlerle bebek eşyalarıyla buraya arayı düzeltmeye geldiler..babam kapıyı aç diye aradı yarım saat açamadım..evime gelmelerine izin vermedi..kaynanamlara gönderdi..ordada kaynanam hırsını aldı..annemi yine konuşturdu laf saydırttı..sonrada kendisi hiç bişey dememiş gibi sadece annemin dediklerini eşime söylediler..o da barışmaya gelen insan şerefsiz,serseri,alçak gibi laflar söyler mi dedi..ben arayı düzeltmeye çalıştıklarına inanmıyorum dedi..

yaa yazmışsınız ama bişiler eksik kalmış
sizin ailenizi neden bu kadar suçlayıcı konuşuyor anlamadım.

bu adamın sizinle derdi yok bence aileniz tam olarak ne yaptı bu adama da deli danaya döndü.

ayrı şehirlerde olduğunuzu yazmışsınız aileniz ne yaptı 445 km uzaktan.

bu adam kafaya bişileri çokk takmış,onun içinde ailenizden nefret etmiş,ama size bu şekilde bunu kabullendirmeye hakkı yok tabiki.
açıkça yazarsanız, aileniz bu adama ne yaptııııııııı?

YAzık ya, bir de erkeğim diye geçiniyor..
Onun anası babası melekmiymiş?
Bırak ya böyle baabsı olacağına bilmeden büyüsün daha iyi.

Zaten o çocuğu babasız bırakmayım desenizde hayrını or görürsün.
Çünkü geçiyorum anne babanı kendi evladını sana düşman ederler.
Memleketimizde bunun örnekleri oldukça fazla.
evladını kendine düşman etmek yerine git sil baştan başla hayatına.
Artık çocuklu bekar kadın olmak eskisi kadar zor değil.
Boşuna eziyet etme kendine.

Birde bende bu kadar kinin sebebini merak ettim.
Geçmişte ailenizle eşiniz arasında ciddi şeyler mi yaşandı ?

ayyy yokk biz burd aboşuna çene patlatıyoruz

kadın konusunu bırakıp 2010 eylül annelerine gitmiş hayret yaa

o kafasında bişileri oturtmuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…