Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Anlayamadığım bir konu var ..
Belki anne olmadığım için , belkide bekar olduğum için anlayamıyorum ..
Tabiki işin normali bi çocuk analı babalı büyümelidir ama nedir bizim bu kadınlarımızda
çocuğum için katlanıyorum sendromu ?
ınanmıyorum ben buna .. Kadınların kendi acizliklerini gizlemek için yaptıkları birşey ..
Hamileyim,düzelir diye döndüm çocuğumu babasız büyütmek istemedim !
Peki huzursuz bir ailede büyüyen çocuğu düşündünüz mü ?
Çocukluğunda açılan yaraları asla kimsenin saramayacağını ?
Ve hep bi yanının eksik olacağını ..
Büyüdüğünde senin için katlandım dediğinizde o evladın psikolojisini düşündünüz mü ?
Annem yıllarca benim yüzümden mutsuz olmuş!
Ama pardon yahu ben ne anlarım anne değilim ki ..
Sadece psikopat bir baba ve sülalesine sahiptim.
Yıllarca bunlara katlanmış bir anne .
Babası kucak açtığı halde dönmeyen bir anne ..
Abisi kol kanat gerdiği halde dönmeyen bir anne ..
Üzgünüm hiçbir mazeret (hamileyim o yüzden döndüm) geçerli değil .
Yeri burası mı değil mi bilmiyorum boşalttım içimdekileri.
Yapılması gereken tek şey çıkıp gitmek ve bir daha dönmemek ..
ailen için değil kendin için değil ..
evladın için.

sızın yerınızde olsamm ıkı dakkaka durmam o evde aılennn bence okdarrrr haksızlıgı hak etmıyorrrrr bu kadr ezdırme aılenıı ve kendınııı kımseyeeeeee resmen sahıplenmıslerrrr senııııı bır esya gıbı dedıklerını yaptırıyolarr
nasıl olurda aılen taaaa ıstanbullardan gelırde ankaraya esınn tenezur edıpde eve almaz aılenııı boyle kısı ınsan bıle olmazz hıc kusura bakmaaaa bennn tahamul edmezdım sahsennnn benı dogurup buyutenıııı ve benım ıcın onca yol katledıppp bır ton esyaylaaa nerden nereye gelmısseee ben o saygızlıgı aıleme yasatanın yanında asla durmammm ısterseee cıgerım olsunnnnnnbenım ıcın o ınsan bıterrrrrr kımse vazgecılmez deıldırrr yerınde olsammm burunlarını surterdımmmmmm

bende bekarken hep oyle sızın yazdıgınız gıbı dusunuydummmm ama ıs bır zamandan sonraaaa bambaska oluyoooo bı an dunyaaa sadece sankı o ınsan ustunde kurulu gıbı gelıyooo ayrılırsam etraf ne der ben tek ne yaprım ayaklarımın ustunde durabılrımıyım bılemm ne......
saygı bıterse evlılık kabusa donusuyoo evlılıkle, bekarlık bambaska bıseyyy

canım benim o kadar güzel anlamışsın ve anlatmışsınki bunları yazmak için evli yada bekar olmak gerekmiyor akıllı olmak aklını kullanmak yeterli kesinlikle bende aynı şeyi söylüyorum hep çocuk bahaneee kaldıki ailesi arkasında olanlar bile çekip gitmiyor defalarca aldatılanlar evet bunların hepsi acizlikten kaynaklanıyor sanıyolarki babasız çocuk büyümüyo sanki babayla olan kavgalı ortamda daha iyi büyüyo ağzına sağlık canım çok güzel anlatmışsınalkisalkisalkis

Son düzenleme:
annen babanda arkanda daha ne istiyosun anlamadımki yavrum yaaa. belanımıı....!!!!!!!!!!!!!!

yahu mis gibi aileniz var daha ne diye orda durup doğacak çocuğunda psikolojisini bozacaksınız anlamıyorum! hiç demem kimseye şunu yap bunu yap diye ama yerinizde olsam pılımı pırtımı toplayıp giderim anamın babamın yanına. çocuğunuzu da sizden alamazlar mahkeme anneden ayırmaz. babası emzirecek değil ya canım! Ayh çatladım sinirimden okurken size yaptıklarına ne saygısızlık yarabbilmaz:

Valla ben 3 yıllık evliyim ama hala arkadaşa katılıyorum.

Zamanında oğulları bu kızı istedi, aldılar akıllarınca 2 gün eğlenip bıkınca atacaktı oğulları dadlumu... Oğullarını da soğuttular kızdan, gerçi soğutmasalar ne farkeder ki oğulları onların ağzının içine bakıyor...
Evdeki hesap uymadı, kız hamile kaldı...
Nikah bugün, yarın diye ertelediler...
Çok tehlikeliler...
Çok da sinsiler... Hep bir plan üstünden hareket ediyorlar...
Mantıklı düşününce sağlıklı bir insan bir bebeğin annesiz bakılamayacağının idrakındadır...
Ama bu insanların sağlıklı bir yapıda olduğunun hepimiz farkındayız.
Dadlum a sırf bu bebek yüzünden zarar vermeyeceklerini düşünüyorum ısrarla.
Daha geçtiğimiz gün el kaldırdıklarında o dayağı bebek 'hatrına' atmadıklarını düşünüyorum...

dadlum başta senin ailen izin vermiycekti
seni nikahsız kendilerinden uzağa gönderdiler
yanlız kaldın
nikah yok yaşın küçük yanlızsın kaynanada gün doğdu tabi her istediğini yaptırır oğluna
çok merak ettim ne yaptın acaba inşllah sana bişey yapmaya kalkmamışlardır

bi düşün bakalım ? kayınvaliden neden bukadar rahat bir şekilde '' başka gelin alırım '' diyor..
o adam hangi cesaretle '' eve almam aileni yoksa sende gidersin onlarla '' diyor..

yani demem o ki kesinlikle sana değer verilmiyor..insan yerine bile konulmuyorsun..üstelikte nikahın yok ve hamilesin diye kolay kolay tehtit ediyolar...senin neler hissedeceğini düşünmeden hatta hamile olmana rağmen bunları yaşatıyolar...gitmeyeceğinden eminler..çünkü gitse ne olcak nikahsız kadın bide hamile millete ne anlatacaklar gidemez diye düşünüyolar..

inanki onların gözünde zerre kadar kıymetin değerin yok...hasta olup ellerine düşsen bakmazlar,psikolojin bozulup ( böyle giderse olacağıda bu) deli der sokağa atarlar....

neden bu insanlar için aileni eziyorsun ve ezmelerine fırsat veriyorsun...aklını başına topla canım..çok geçmeden..yaşın çok küçük..kaldığın yerden devam et hayatına..annen bakar torununa seve seve..düzgün bir iş bulursun çalışmaya başlarsın....bu travmaları en fazla 3 ay içinde atlatırsın....sonra eşin köpek olur sana hiç merak etme..ailene yapılanın aynısını onlara yaparsın...sen yapmasan bile emin ol yapan birini çıkartır allah ...sonra iyi biri çıkar karşına tekrar yuva kurarsın..çok gençsin daha..bunlar olabilir..yapabilirsin..ama zayıf olma bukadar..saf olma..akıllı ol akıllı davran...hayat yok bulunduğun yerde...

unutmaki her insan kendi kaderini kendi çizer..tercihlerin doğru olursa tatlım mutlu olursun..bak okadar insan aynı şeyi söylüyor git ailene tercih etmen gereken ailen...geri dön..bu adam düzelse 5 gün düzelir on gün düzelir..sonra yine aynı..tamamda nereye kadar be güzelim..eğer içinde bir vicdan sızısı varsa huzursuzsan bak Allahta sana işaret veriyor demektir..yoksa ailenin vebali üstündeyken sen orda mutlu olamazsın..Ailen ağlarken rabbim seni mutlu etmez..

sen hayatın gerçekleri göremeyecek yaştasın...mesela otuz yaşındaki bi kadına bunlar yapılsa dünyayı onların başına yıkar...eğer terketmezsen o nalet adamı ,ilerde yaptıkların için değil yapamadıkların için üzüleceksin..ve ozaman yanında ailen bile olmıcak..belki onlardan birini kaybedeceksin...nasıl affedeceksin kendini...

Allah belasını versin be böyle insanların !!!
Yazık ya seninde ananın babnın emeğini nasıl silerler.
Sende bir evlatsın.

Canım ben olsam giderdim ne yalan söyleyeyim.
Asla eşini yarım bırakma taraftarı değilim ama sizin olay farklı
Anne babana yazık.Emekleri var eşinden çok hemde.
Eğer maddi olarak muhtaç değilsen yada yapabileceğin bir meslein varsa eğer
çek gitt o adam haketmiyor bence baba olmayı.
Sana bunları yaşatmaya hakkı yok.

Ayrıca bebeği elinden alamazlar onun sana ihtiyacı var.
Kanunlarda bu böyle.
Babasımı emirecek onu ?

Eziyet etme kendine.
Eğer azıcık merhameti varsa yola gelir.

Yada illa eşim dersen sende ona şart koy.
Ayrı bir şehirde yada aynı şehirde olmak zorundaysanız bile başka bir hayatta olun.
Evinizi değiştirin.Sizde şart koyun anan babanı almayacağım.
Onlar varsa ben yokum deyin.

Bize demek kolay belki ama bu insanlar sana huzur vermez.
Aileni düşün bi adam için değmez.
Ki bu adamsenin için fedakarlık edemeyen anne baba hakkını bilmeyen bir adam.
Bilseydi zaten bu eziyetleri etmzedi ailene ve sana...

Allah yardımcın olsun, üzüldüm gerçekten

Kelebek e katılıyorum.
ılerde yaptıkların için değil yapamadıkların için üzülürsün.ıyi düşün doğru karar ver.
Anne baba evladını atmaz ama eş gözünün yaşına bile bakmaz kızarsa ....

Annene babana bu kötülüğü etme be tatlım...

Yaşadığım için bu kadar güzel anlattım ..
Deli oluyorum bebeğim için diyenlere ..
Benim annemde çocuklarım için diyenlerden !
Mutsuz bi çocukluğun faturasını kime çıkartabilirim ?
Babasız büyümesinmiş !
Babalı büyüdükte ne oldu ..
Bi baba kızı azcık yakınlaşırken görünce gözlerim doluyor ..
İnanmıyorum sahte geliyor ..
Asıl kızdığım ise hemen hamile kalınması ..
Yahu hayvanlarda çiftleşiyor , doğuyor ..
Sağduyunuzu koyun köşeye ..
Hazırsanız hamile kalın ..
Yaşının küçük olmasıda mazeret değil
Ben 17 yaşımdan beri ailemi çekip çeviriyorum !

İnsan istedikten sonra mazeret bulur ..
Heleki acizliğine hayli hayli bulur !

Az cesaret ..
Madem hamile ..
Madem çocuğu olacak ..
Gözünü karartıp alacak dünyayı karşısına ki destek bi ailesi var .
o yüzden samimi bulamıyorum !
Üzgünüm ..
anne değilim evlide değilim ama mutsuz bi çocuktum ..
Yani anneliği anlayamasamda nasıl mutsuz çocuk olunur çok iyi bilirim !

Bırakın babasız büyüsünler..
6 yaşındaki bi çocuğun gözyaşları içinde uyumasının hesabını kimse veremez..

Çok dolmuşum ben sanırım ..
Çıkayım konudan..
Herşey düzelir umarım..

İnanmıyorum ya nikahta mı yok
Nasıl güvendiniz ki bu insnalara
Bence 1 dk bile durmayın eşinize bile haber vermeden çekin gidin.
Yoksa gidemezsiniz engellerler ...

tmbeltospa ya kulak verin canım.Yarın evladım içindi deyip onada dar etme dünayayı !!

uzaktan akıl vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama bence en mantıklı karar ayrılmak.bu şekilde hergün ağlamaktansa ayrılırsın 2 gün ağlarsın.
babanın evine gidince elalem laf mı edecek bırak etsinler.kendi eksiği ve kusuru çok olan insanlar dedikodu yapmayı severler.kimse dört dörtlük değil.belli bir süre sonra herkes kapar çenesini.ama siz bu yaşantıya devam ederseniz sonunuz hiç hayırlı görünmüyor.hangi çağda yaşıyoruz bebeğinizi elinizden almak için çok uğraşmaları gerek.rahat bırakmazlar demişsiniz.gidin savcılığa bu insanlar beni rahatsız ediyorlar başıma gelebilecek herhangi bir olaydan bu kişiler sorumludur diye dilekçe yazın.siz önce ne yapacağınıza karar verin ki herşey kendiliğinden gelişir zaten.Rabbim yardımcınız olsun.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…