sen gitme dur dahalmaz: nikah yok bişey yok sen bi güzel doğur ondan sonra bebek artık kaynana ve kaynatanın nüfusuna mı olur görümce ya da elti varsa onların mı olur bilemem. ama bildiğim senin adına olmayacağı... ya kızım bu kadar mı düşünemiyor sunuz? aşık olmaya çocuk yapmaya gelince bayrağı kimseye bırakmaz senin gibi modeller ama iş sorumluluk almak kadın onurunu ayakta tutmak aileye saygı anne babaya vefa sözkonusu olunca kocaman bi hiç oluyorsunuz....sana acımıyorum önce karnındaki zavallı bebeğe sonrada hırpalanan o anneciğine ve de babacığına çok üzüldüm. koca neymiş sonuçta elin oğlu oysa ana baba canın ciğerin onlar iyi düşün derim hiç arkana bakmadan çek git önce doğumunu yap bi bak birlikte yaşadığın adam hala aynıysa bu sayfayı kapat daha çok ama çok gençsin önünde koskocaman bi ömür var.üstelik artık yanında çocuğun da var. kimse de çocuğunu senden alamaz. valla tırnaklarımı geçiririm çocuğumu benden koparacak insanlara ....
haklısın lale inan kendimi savunacak hiç bişeyim yok elimde..başından sonuna kadar ben haksızım..aielmi ezdirdim hep..çok vicdan azabı çekiyorum
öyle demeyin hanımlar git demesi kolay kız hamile ve resmi nikahı yok eşinden ayrılırsa hiiçbir hakka sahip olamaz bebeği elimden alılar diye korkuyor
yazdıklarınızı okudum ve gerçekten şok oldum
benim annem babam 500 km öteden kalkıp benim yanıma gelecek ben onları eve alamayacağım pılımı pırtımı toplar o adamı terkederdim,
o kayınvalide benim anneme babama laf söylecek onun haddinemi o kim oluyormuş,
yine o kayınvalide benim üzerime yürüyecek
babam bana gel gidelim diyecek yok düzelecek diyecegim tüm bunlara rağmen,
ve bu adamın düzelecegini umacagım,
tüm bunların neticesinde sanırım benim aklımdan zorum olmalı o adamla kalmam için diyebiliyorum..
dünya bir yana ailem bir yana bana göre 1000 tane eş bile annemin babamın tırnagı olamaz..
babanızı çağırın eşyalarınızı alın ve gidin bebeğiinizi ailenizin yanında dogurun hiç birşey yapamazlar ama o evde doğarsa bebegi alıp seni atabilirler o potansiyel var zira o ailede..
şuan hamilelikten dolayı duygusalsınız saglıklı düşenmiyorsunuz ama lohusayken inannın bunu 10 katı daha zor olacak herşey..
o adam ne koca ne baba olmayı hakediyormuş...
yanii napsın gitmesinde yapmayın allah aşkına biraz kanunları araştırın zaten resmi nikah yok bir kere bu adamın hiç bir şekilde hakkı yokki kız neyi talep edicek hiç bir şekilde çocuğu falan alamaz babası olduğunu bile ispat edemez şu durumda adam nikah yok çünkü iyi gitmesin öyle bir adamı o aileyi çeksin anasınıda babasınıda görmesin kaynanası bide kuma getirir üzerine ohhh DADLUM eğer biraz aklın varsa derhal babanın evine dönnnnnngit demesi kolay diye bisey yok bebegi alamaz nikah olmadigi icin adam nufusuna bile alamaz bebegi
yanii napsın gitmesinde yapmayın allah aşkına biraz kanunları araştırın zaten resmi nikah yok bir kere bu adamın hiç bir şekilde hakkı yokki kız neyi talep edicek hiç bir şekilde çocuğu falan alamaz babası olduğunu bile ispat edemez şu durumda adam nikah yok çünkü iyi gitmesin öyle bir adamı o aileyi çeksin anasınıda babasınıda görmesin kaynanası bide kuma getirir üzerine ohhh DADLUM eğer biraz aklın varsa derhal babanın evine dönnnnnn
iyide alıntı yaptığınız msj bulamadım bende sizinkini alıntı yaptım ne var bunda???? ben doğru bir şekilde okudum merak etmeyin anlamamış olsaydım aynı şeyleri yazmazdım zatenrica ediyorum cevap yazmadan önce yazanlari dogru bir sekilde okursaniz ayni seyi söyledigimizi anliycaksiniz
iyide alıntı yaptığınız msj bulamadım bende sizinkini alıntı yaptım ne var bunda???? ben doğru bir şekilde okudum merak etmeyin anlamamış olsaydım aynı şeyleri yazmazdım zaten
sağolun verdiğiniz bilgi için ben bilmiyordum öyle yapıldığınıvereliniortakhmm bende dedim niye öyle dedi
alinti yaptigim mesajin yaninda iki ok var ona tikladiginizda alinti yaptigim mesaja dönüyor bilginiz olsunvereliniortak
Dünden beri okuyorum konuyu. Herkes zaen herşeyi yazmış, her açıdan, her üslupla ifade edilmiş olması gereken. Aynı şeyler tekrar tekrar yazılmış. Umarım birazcık da olsa soru işareti yaratabilmişizdir.
Ama ben çok merak ediyorum dün akşam neler olduğunu. Umarım şiddet filan görmemiştir. Umarım bir yol parası bulabilmiştir.
Dadlum sen annenin evine dönmeye karar ver ben yolayacğaım yol parasını eğer bulamazsan.
Şiddet gördüğünü zannetmiyorum bu aile o bebeği istiyor...
Doğumdan sonra bebeği ondan bir şekilde alıp kapıya koyacaklar dadlum u, benim düşüncem bu yönde ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?