Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

acaba niye nikah yapmıyorlar yahu..
ya üf ya ...
kocası eve geldimi acaba..
bu kız ne olacak şimdi ya ..çıldırırım ben böyle ha..takarım şimdi ben bunu.

çok sinirlendim. çok ağır şeyler yazmak istiyorum ama hamilesin.
daha 18ine yeni grmişsin, resmi nikahın yok, üstüne bir de çocuk yapmışsın.
daha haklarını bilmiyorsun.
kusura bakma ama bu cahillikten başka bir şey değil.
ve senden aileni silmeni isteyen bi adamı(!) hala nasıl sevebiliyorsun?
gözünü aç artık.
o adamdan sana koca olmuşmuki çocuğuna baba olacak?
şu an babanın evine gtsen o adam hiçbir hak iddia edemez.
18inden küçük kızı o kadar ay evlenme vaadiyle kandırdı evinde tuttu diye hapise bile atarlar.
o adamı seveceğine kendini sev lütfen biraz ve o evden hemen ayrıl.
annen baban da yanında daha ne istiyorsun?

onların amacı seni sahipsiz bırakmak zaten.
sanıyor musunki bu saatten sonra nikah yapacak sana?
tek kalacaksın istedikleri gbi ezecekler.
annene babana yazık.

ayrıca yaşın küçük annnen baban niye çekip almıyorlar seni zorla.
kendi babamı düşündüm de ben gitmek istemesem bile zorla çekip alırdı beni o evden kavga dövüş.

arkadaşım katılıyorum sana..

ben sana yada annene babana değil en çok o bebeğe üzülüyorum..mahallemde var senin gibi bir kız..17 yaşında hamile bıraktılar doğumdan 6 sene sonra nikah yapıldı...
şu an bebeği annesinden nefret ediyor babası ve babannesi bebeğe annesine tükürtüyorlar..onunda kardeşleri ile görüştürmüyorlar kız verem oldu....

acımıyorum ufak kıza acıyorum ağızından küfür düşmüyor işte...

ne kadar doğru söylediniz, insanların bu yanlışları,düşüncesizliği,cahilli yüzünden bu ülke bi adım öteye gidemiyo işte;önüne gelen çocuk doğuruyo,o çocuğun geleceğini düşünmek ise kimsenin aklına gelmiyo o an.

çok içtensin ya
boshayallersmile

sana en doğal hakkın olan resmi nikahı çok gören bir zihniyete geri dönmekle yapmışsın en büyük hatayı.

daha çok gençsin kaç kurtar kendini,hazır seni koruyan bir ailen varken...

çok içtensin ya
boshayallersmile

ya anlatamam gidip gelip pc ye bakıyorum ...
birde sanki kocası bizim yazdıklarımı göreekmiş kızı dövecekmiş igib tedirginim konuyu kapatmak istiyorum...çok tuhaf bir duygu..
yanlız ne dikkatimi çekti kız kocasından korkmuyor..
yani normalde koca korkusundan ev terk edilemiyordu bu sefer korku yok...ilginç bir şekilde aşk var anlayamıyorum vallahi...ama bu kızdfan haber alamazsak bu gece uyuyamam

Açıkçası dadlum un bu adamı şu an bıraksa bile temelli bırakabileceğini sanmıyorum.
Daha önce yaşadıkları şimdi yaşadığına 1000 basardı...
Cidden o kadar ağır şeye rağmen o eve tekrar NıKAHSIZ, KOCASININ AıLESıNıN DıBıNE yerleşmiş...
Ne bekliyordun ki dadlum?
Bu hikayenin sonu gelmez...
Şimdi adamı terk edip gitse bile bu adam gene kandıracak bu kızı...
Hep aynı hikaye devam edecek...
Bir dargın, bir barışık...
Bu hikaye böyle sürer...
...

lütfen kendinizi ve bebeğinizi eşinizden üstün tutun,seviyorum demeyin şu adamı,
size bu kadar acı çektiren bir adamdan bahsediyoruz.şimdiye kadar size koca olamaışken bebeğinize nasıl baba olucak bilemiyorum.

aileniz yanınızda bu duruma şükredin bence ve o evden bir an önce ayrılın.18 yaşındaki genç kızı evlenme vaadiyle alıkoyduğu için belki erkek arkadaşınızı hapse bile atabilirler.ahhh be güzelimm ne vardıda nikah yapmadan elin adamına kendinizi nasıl teslim ediyorsunuz.
kendin için olmasada bebeğin için bu savaşa girmelisin,hayatına yeniden ve mantıklı bir şekilde yön ver

Valla kuzum okuduklarıma şaşırdım hala seviyorum diyorsun sana bunca yaşatılanlara rağmen sevgi bir yere kadar o çocuk doğunca sana düşman bile ederler Bence evladını Dünyaya getirmeden ailenin yanına git ve evladını büyüt zaten yasalarda senden yana olur

valla bu bence ask mask degil cahillik saplanti

ayyy bende istanbuldan gelin geldimm
ailem istanbulda ve ben ankaradayım,birden bizim için aynı durumu düşündümm offffffff
rabbim vermesin başa.sizide en kısa sürede kurtarsın o adamdan

eeeeeeeee konu sahibi burda cevap yazsanıza bu kadar kişi dil döküyor sonuçtaa

Arkadaşlar deminlerde internet gittiği için çıkmak zorunda kaldım..tüm yorumlarınızı okudum..Allah razı olsun hepinizden..kendisi birazdan gelicek eve...sabah hiç konuşmadan giyinip gitti evden..gelince yine bana surat yapıcak.o sadece kendisini düşünüyor beni değil...bide diyorki o çocuk üzülmesin diye şuan sana sakin konuşuyorum..çocuğunu düşünen adam karısının bu kadar üzülmesini sağlar mı? daha kahvaltı yapmadım başım dönüyor..kimin yüzünden? Düşündükçe çıldırıyorum babamın yüz felci geçirdiğini..
ben ne biçim bir evladım Allah kimseye benim gibi bir evlat vermesin..
birazdan gelicek..nasıl bir halle gelicek bilemiyorum..neler olucak bu akşam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…