• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Sen bugün konuşmaya kalkma bence yarını bekle hareketlerinede dikkat ettki açık verme sakın bişey anlamasın bu adam yarında sesizce evi terket.
Ailenide ara durumdan bahset ben geliyorum diyede haber ver ...
Lütfen bu kadar insanı dinle ne olur hayatında belkide ilk defa doğru bişey yapacaksın kendin ve bebeğin için yap bunu...

merhabalar..doğumum Allah izin verirse ağustosun sonuna..şuan 32 haftalık hamileyim..
Eşimle ayrılma noktasındayız..olayları anlatayım ve lütfen bana akıl verin..sağlıklı düşünemiyorum ben artık..
Daha önce 2,5 aylık hamileyim eşimden ayrılıyorum diye bir konu açmıştım..babamın evinde 10 gün kalmıştım ve sonra eşimle barışmıştık..o zamandan bu zamana 5 ay geçti.ben geriye evime gelirken eşim bana şart koştu..senin ailen benim evime gelemez ben seni bayramdan bayrama götürürüm o kadar diye..her konuda ailemi suçlu görüyor çünkü..Nasıl olduysa bende kabul ettim.ama düzelir muhakkak umuduyla..o da anlar yanlışlarını düzelir..hem bebeğimiz olucak onu babasız büyütmeyeyim dedim..ve geldim evime..
5 ay sonra cumartesi günü eşimin telefonu çaldı saat 7 buçuk gibi.baktım arayan babam eşim kendisi konuşmuyor ailemle bana verdi telefonu..açtım babam dediki kızım kapıyı aç biz geldik..şok oldum bi anda..sevinsem mi üzülsemmi bilemedim..çünkü eşim bana kapıyı açtırmadı..bu arada ailem istanbuldan ankaraya geldi..ben ankaradayım onlar istanbulda..alt katta oturan babasını aradı..bu arada babamlar aşağı kapıda bekliyorlar..ve tam yarım saat beklediler..eşim babasına dediki ben onları buraya kabul etmem size gelsinler kızlarını görüp sonrada gitsinler dedi...eşime yalvardım yakardım ne olur gelsinler dedim..hayır dedi..ben bi yandan ağlayarak kaynatamlara indim.otomatiği açmışlar..annemle babam karşımdalardı..tam 5 ay sonra..içeriye buyur ettim..ikiside şaşkın..kızım sizin eve niiye çıkmıyoruz..anne kocam böyle istiyor dedim..kaynanamların yanında onlara sarılamadım bile doğru dürüst..Annemler gelirken kocaman bir valiz bebek kıyafetleri eşyaları getirmişler..kocaman çuvaldada bebeğim için yatak yorgan..her eksiğini almış annem..Kaynanamlar eski konuları açtılar..siz şöyle yaptınız böyle yaptınız diye..ondan sonra annemde cevap verdi..tartışmalar büyüdü..annem bu tartışmalarda kocama şerefsiz alçak ben kızımı layık görmüyorum gibi kelimeler kullandı..ama kaynanam annemi fişekledi resmen..onlar içeri gitti bi 5 dk..yalnız kalınca dedimki anne ne olur şu kadına cevap verme bilerek yapıyor..sana bunları dedirtip oğluna söyleyecek kışkırtıcak dedim..sonra kaynanam gelip yine başladı..annemde yine cevap verdi..ama babam 10 kere dediki biz buraya tartışmaya değil kızımızı görmeye ve arayı düzeltmeye geldik..annem dediki ne olur kızım senin evine çıkalım şu getirdiklerimizi bırakalım..sonrada gidelim..seninle oturamadıktan sonra ne yapalım burada dedi.eşimi aradım hayır dedi.çıkamazlar evime dedi..eğer çıkarlarsa kendi eşyalarınıda alsınlar öyle gitsinler dedi...yani ben evlenirken ailemin aldıklarından bahsediyor.buzdolabı çamaşır makinası filan..annemlere dedimki anne izin vermiyor..tamam kızım o zaman ister atsın ister yaksın ister başkasına versin ama ben bunları geriye götüremem benim yüreğim kaldırmaz dedi annem..neyse annem babam ben yukarı çıktık kaynanamlarda arkamızdan geldiler..annem açtı valizleri ağlaya ağlaya gösterdi aldıklarını yaptıklarını..bıraktı ve biz gidelim dediler..gitmeyin diye yalvardım geriye aşağıya indik..biraz oturup kalktılar..ben anneme sarılıyorum ağlıyorum..babama sarılıp ağlıyorum..onlar ağlıyolar hüngür hüngür..babam dediki kızım gel götüreyim senide..sen benim başımın tacısın..yok baba dedim.düzelicek herşey merak etmeyin..
ağlayarak gönderdim onları..kaynanam kolumdan çekerek içeriye götürdü beni..senin ailenin bize bu stresi yaşatmaya hakkı var mı..onlar nasıl benim oğluma hakaret ederler sende susarsın cevap vermezsin..sonra beni dövmeye kalktı,kızı tuttu bırak anne şunu şimdi bişey filan olurda suç kalır üstüne dedi..yemin ederim başka gelin alıcam dedi kaynanambu iş yürümeyecek dedi..
kocama kaynatam anlatmış olanları..senin kaynanan sana şerefsiz alçak adi dedi..kızıma layık görmüyorum dedi.karın da anne sus sen ne diyosun benim kocama diyemedi demiş..yani kendi karısının kışkırtmalarından bişey dememiş..ama kaynanam resmen o lafları bilerek dedirtti anneme..kocam akşam bana annen neler dedi dedi..bende söyledim böyle böyle dedi diye..kendi annesinin dediklerinide söylerken susturdu beni..onları duymak istemiyorum dedi..bu evlilik böyle yürümez dedi..senin ailen gelip senin kocana o kadar hakaret ediyorda sen hala kalkıp benim kocama laf etmeyin diyemiyosun dedi..sen beni benimsememişsin..ailen doğumu bekliyoruz diyomuş dedi.sizin planınız ne doğumdan sonra ne olucak dedi..ben plan kurmuyorum dedim.çocuğumun üzerinden plan mı kurucam dedim.bu iş böyle gitmez,artık kararını ver ya orası ya burası dedi..benim için o insanlar yok dedi..arayıp diyeceksin dedi..anne baba sizin sıkıntınız ne,niye benim yuvamı dağıtmaya çalışıyosunuz diyeceksin dedi..sabah benle hiç konuşmadan işe gitti..annemi aradım eşimin haberi yok..olanları anlattım..duydum ki babam buradan gidince yüz felci geçirmiş..annem hüngür hüngür ağladı..ben senden nasıl vazgeçeyim kızım dedi..madem sen kocandan vazgeçemiyosun,onunla mutlu olmanın tek yolu bizi silmen,bende babanda ölsün..rahatla..bizi paspas ettin rezil ettin.yüzüne hasret bıraktın,ben bu acıya nasıl dayanıcam dedi..baban hasta ölünce rahatlıyacakmısın..bi adam için aileni sildiğine değer mi dedii..
Ben ailemi silmek istemiyorum..ben ailemi çok seviyorum..ama nasıl oluyorsa kocamdanda vazgeçemiyorum..bebeğim doğucak..korkuyorum onu elimden alıcaklar diye..ömrümün sonuna kadar rahat bırakmayacaklar beni diye korkuyorum..bu güne kadar hep düzelir umudum vardı ama artık yok..
doğuma kadar burada kalırsam bebğpimi alıp beni gönderirler diye korkuyorum..ailemin yanına gitsem orada doğsa bebeğim yine rahat bırakmazlar beni..ben ne yapıcam..ben hala kocamdan vazgeçemiyorum..onu hala seviyorum..ama çok vicdan azabı çekiyorum..benim ailem bunları hak etmiyor..ben ne yapıcam..yaşamak istemiyorum.kişiliğimi kaybettim,ben bu değildim..

Kusura bakma ama sen resmen cahilsin . Eşin nasıl boyle birsey yapar ve sen nasıl kabul edebilirsin ? Hem de anne olucaksın . Anneni babanı hic anlamıyor musun suanda ?? sen annenin karnındayken onun ve babanın nasıl sevindigini , sen suan anlamıyor musun ? Onlar senı dunyaya getiren dogumunla sevinen bu yasa getiren insanlar ve sen bir el oglu icin bunları yapıyorsan kocan seni baska bir olayda yıne kapının onune koyar !! Hamile bi insana bunu eşi nasıl yapar kayınvalıden de hic evlat sevgisi yok mu cocugunun yuvasını yıkmaya calısıyor . Tek yapman gereken sey annenın babanın evıne gitmek . Ve o nemrut kayınvalıden esin ve kayınpederin ellerinde cicek senden ozur dılemeden ( teker teker ) geri donmemek...

Sen bugün konuşmaya kalkma bence yarını bekle hareketlerinede dikkat ettki açık verme sakın bişey anlamasın bu adam yarında sesizce evi terket.
Ailenide ara durumdan bahset ben geliyorum diyede haber ver ...
Lütfen bu kadar insanı dinle ne olur hayatında belkide ilk defa doğru bişey yapacaksın kendin ve bebeğin için yap bunu...

alkisalkisalkis

ay birde resmi nikahındamı yok canım sen hala ne yapıcam diye soruyomusun allah aşkına biraz aklın varsa kendini özellikle bebeğini kurtar o insanlardan

Hadi bak hepimiz senden cevap bekliyoruz,ne yapacaksan kararını ver,

Buraya yazdıklarını ve bilgisayarın geçmiş bölümünden sil o gelmeden önce,

Görür falan sana bişey yapar ya da eve kilitler falan,

Hadi biraz cesur ol,madem 17 yaşında evlenip hamile kalacak kadar cesaretin var,

Bunu da yaparsın,kendin için,ailen için ve bebeğin için,

Bebeğinin kolarında olmasını istiyorsan hemen kararını ver,toparlan ve o yokken git....

Allah yardımcın olsun öncelikle,ben senin yerinde olsam ailem geldiği zaman gitmiştim bile asla onları o şekilde gönderemezdim..geç bile kalmışsın...

Yapılabilecek tek şey bu zaten evden kaçmak ...

Hadi bak hepimiz senden cevap bekliyoruz,ne yapacaksan kararını ver,

Buraya yazdıklarını ve bilgisayarın geçmiş bölümünden sil o gelmeden önce,

Görür falan sana bişey yapar ya da eve kilitler falan,

Hadi biraz cesur ol,madem 17 yaşında evlenip hamile kalacak kadar cesaretin var,

Bunu da yaparsın,kendin için,ailen için ve bebeğin için,

Bebeğinin kolarında olmasını istiyorsan hemen kararını ver,toparlan ve o yokken git....

Ben yazacaktım siz yazmışsınız .

Kesinlikle geçmişi silmesi lazım açar okur filan durum dahada kötüye gider sonra

Bu sefer şansını kesinlikle kaçırır ..

Lütfen dadlumm cesaret biraz haydi ..

evet arkadaşım bak bukadar insan boş konuşmuyo dinle burayı ve lütfen kurtar kendini bir an önce konuşmayı falan bırak hala ne konuşmasından bahsediyorsun hiç deneme bile arkadaşların dediği gibi aileni ara bu akşam geliceğini söyle hiç bir şey belli etme yarında çek git yazık annene babana vallahi yazık sen daha çocuksun yahuu kendini düşünmüyosan bebeğini düşün ve gittt

şu an yok sanırım..ay birde hamile ya..ve kadın dövmeye kalkmış..annesi acaba sacının kılına dokunurmuydu hamileyken...

gidemiyorum buradan..beni buraya bağlayan ne bilmiyorum..hep düzelir umuduyla bunca ay geçti aradan..düzeldimi? hayır..
ve eşim düzelmeyecek bu durum diyor.benimle mutlu olmak istiyorsan aileni unutacaksın diyor..buraya gelemezler.sadece bayramdan bayrama beni götürecekmiş..bu durumda ben nasıl mutlu olucam ki..mutsuzum.hemde çok..ailemi silemem,vazgeçemem ben..hiç bir gün olsun hayırlı bir evlat olamadım..babama bişey olursa nasıl kaldırıcam ben bü yükü..benden hayırlı bir evlat olmadı,anne nasıl olucak ki..

bu kadar stres içinde karnındakine de zarar verdiğinin farkındasındır umarım..evet aileni gereğinden fazla ezdirmişşin...o seni ailenden koparıp kendi ailesine afedersin ama köpek olmanı istiyor..küçücük bebek babanın değil annenin bakımına muhtaçtır...senin sütünle beslenecek...dağ başımı burası?polisi var avukatı hakkı hukuku var..nereye alıp nereye kaçırıyor..yasal yollara başvurup karşılarına duvar gibi çıktığın zaman kim kimin elinden neyi götürüyor görürüz.hah birde resmi nikahın yok ne talep edeceksin adamdan..pes yani.

Eşin de, sen de ,eşinin aileside çok cahil..o sana aileni sileceksin diyor ,sende kabuul edip paşa paşa evine geri dönüyorsun..şimdi nooldu?daha fazla üzüntü babanın evinde kalmaya devam etseydin o senin şartlarını ister istemez kabul edecekti..
bu arada eşin kaç yaşında?

Anne baba gibi güzel bişey mi var?Allah kimseye yokluklarını göstermesin gölgelerinin heybeti yeter..

evet şu an yok ,umarım yanlış bişey yapmaz,arkadaşların dediği gibi konuşupta düşüncesini belli etmez
bu insanlardan korkulur çünkü;neler duyuyoruz

Eşiniz var ya...
Neyse ağzımı bozmuycem...
Ufacık kızla imam nikahı altında evlendiğine utanmıyor da ayrıldık diye iş çevresine rezil olduğuna yanıyor he!!!
Yazamıcam ben daha fazla!
Çok sinirlendim ya!,
Bu ne biçim hayat ya,nefret ediyorum artık..
Herkes mi bu kadar kötü???

kesinlikle sinirden diğer sayfaları dahi okumadım...

bu durumda olsam arkama bakmadan kadın sığınma evine giderdim yada ailemin yanına...
bu ortamda çocuk bile yetiştirilmez...
senin karnında ki çocuk ilerde benim çocuğumun karşısına çıkacak hangi psikoloji ile.....kendi aşkını düşüneceğine çocuğununu geleceğini düşün bence

kızın annesinin babasının evi varken, onlar kucak açmışken ,ne diye sığınma evine gitsin..

sen bırde ımam nıkahlısın Öyle mı ..pardon ne ha kedecek bu adam ya ..sen neyden bahsedıyorsun ya ..bırak burayı t.v. Demı ızlemıyorsun..kalk kız ..Çık gıt annenlere o adam senı sevse nıkah yapardı bı kere..yÜrÜ anen gıle...

kızın annesinin babasının evi varken, onlar kucak açmışken ,ne diye sığınma evine gitsin..

o gitmiyor ki ben gidiyorum :)
hani ben olsam dedim ya ben annemelrede gitmem ki banane :)
ama o gitsin onunu anne babasına yazık günah ...
Kız gittin mi çıktın mı evden ..
Ee bizim nasıl haberimiz olacak gittiğinden

kaldıki resmi nikahın yokkkkk bu adam çocuğunu alamaz canım sen nediyon hiç bir hak talep edemezsiniz birbirinizden korkma çocuğunu alamazzzzzzzzzzzzzz git ailenin yanına bir an önce ve sakınn eşinle konuşma belli etme niyetini gitmeye kararlıysan tabiii

bu kadar olaydan sonra seni sevmediği açıkça ortada olan bir adamı nasıl olurda bırakamıyorsun hayret...
üstüne basa basa söylüyorum ki bu adamın sana sevgisi falan kalmamış.....
seni gerçekten seven biri senin sevdiklerine de katlanmalı. her ne geçtiyse ailenle eşin arasında bilemiyorum ama senin ailenle görüşmeni engelleyemez...
senin onu kabullenmediğini savunmadığını söylemiş ama kendisi bunu neden yapmıyor ve ailesine seni ezdiriyor...
sen bebeğimi düşünüyorum diyosun ama çok yanlış yoldasın. bu adam sen doğum yaptıktan sonra seni kapı dışarı edip, bebeğinin yüzünü de göstermez.. öyle ya ailenle görüştürmüyo bebeğinle mi görüştürücek..
gidersem bebeğimi alırlar demişsin asıl gidersen bebeğin senle kalır. kalırsan bebeğini alıp seni gönderir bunlar...
sen biran önce aklını başına topla. ne kendine ne bebeğine ne annene nede babana böyle bi afedersin ama aşşağılık bi adam için cefa çile çektirmeye hakkın yok...

dadlumm senden nasıl haber alıcaz ya...
bencede eşine hiç bir şey söyleme ..eşyalarını bile alma direk git o evden...
nasılsa kapıya gelecek eşin o zamanda polis çağırırsın korkma sakın..peşini bırakmaz deme mecbur bırakacak kanun var ...

saçmalığa bakın yaaa..nikah denilen işlem kaç dk.lık bir işlemdir..kızı oyalamışlar resmen..

Back