canım bende son zamanların en rahat uykusunu uyuduğum gecenin arkasından doğum yaptım, seninde öyle olabilirmi acaba??kanama durdu...
ağrılar kesildi..
akşam en rahat uykularımdan birini çektim...
anlamadım ne oluyor yaa...
ben akşama hastane yolcusuyum derken hiç bişeyim kalmadı...
acaba psikolojik olarak doğumdan korktuğum için bebek gelmiyor olabilirmi...bugün artık 40+4 olduk...
bi de içeride kaldıkça bebek kilo alıyor..doğurmam zorlaşacak..
kakasınıda yapabilir..o zaman zehirlenir diyorlar..off kafam çok karışık..
ver suni sancıyı kurtar beni diycem en sonunda doktora galiba....
slm kızlar bizde bu sabah doktorumuzla görüştük ve cuma günü sabah 7.30 a ameliyat için saatimizi aldık,eğer benim minik sıpam cumadan önce gelirse normal yapacağım ama gelmezse cuma sabahı allahın izniyle miniğime kavuşacağım:)
arkadaşlar Allah yardımcınız olsun artık çook yakınsınız bebişlerinize:))
ben bişi merak ediorum:rutin kontrollerinizde bebekleriniz günündemi ilerliodu yoksa geriden mi geliodu?benim kızım geriden gelio,geç döllenme dedi doktorum da merak ediorum doğum tarihim ileriye gitti şimdik!!
cnm bana da dr um rutin kontrollerde sata gore 1 hafta ilerde diyordu ama maalesef bebisim gelmekte hala direniyor.ben 1 hafta once olur diyordum.ama bugun 40+3 olduk hala gelmeye niyeti yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yarin son kontrolum olcak.saliya kadar gelmezse suni sanci verilecek ama artik canima tak etti dogrusu seytan diyo git yat bicagin altina al kucagina bebisinihihoyyythihoyyyt
eveeeeeeeeeetttttttt yine ben ve yine bişey yok....
açılma 2 cm olmuş...sancı yok gibi bişey.......
apartmanın merdivenlerini bugün 4 sefer inip çıktım...
40+5 olduk....
cumartesi son nst...
olmazsa pazartesi kesin suni sancıyla doğum...
hala doğumu bekleyen herkese Allah kolaylık versin...
bu kadar beklemeye inşallah çok kolay doğumlar nasip eder Allah bizlere......
cy2006 bende bugün seni göremeyince kesin doğuma gtti dedim ama doğuramamışsın hala cnm:)doğumu bekleyen herkese hayırlı doğumlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?