Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
escapecim bayağı bir zaman geçmiş en inatçı senin bebek çıktı anlaşılan bende üzülüyorum kızım hala gelmedi diye demek senin gibi olsam hayatta sabredemem gibi geliyor:CüvCüv:
bu arada doktorun ne diyorbu konuda?
canım hakkında hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın bu arada bebeğinin kilosu ne kadar olmuş,epidural doğum mu düşünüyorsun?
kızlar benim karnım cok buyudu ve doktorun dediğine göre karın kaslarım ve dokusu cok zayıfmış. kızım dayandı karnıma o kadar cok canımı acıtıyo ve de göbeğim o kadar cok kasınıyo ki anlatamam.. patlıcam yakında.. kızım da ayaklarını poposunu karnımda gezdirdikçe daha da artıyor...arada içeri geçsin diye ittirdiğim de oluyo... sizde de oluyo mu boyle dertler.. uyutmuyo geceleri, gunduz rahat vermıyo.. doğunca kımbılır neler eder bu bana:)
karın kaslarım zayıf olduğu için doğumdan sonra ayrı bi tedavı uygulanması gerektığını soyledi, fizik tedavi gibi bişey sanırım...İnce olduğu için deri daha cok gerilip zayıflıyomuş gerildiği + çatladığı :) için de kaşınıyomuş..
ben de carşamba gıdıyorum doktora o zaman kadar doğmazsa çarsamba gun verıcek. ya suni sancı ya da sezeryan alır sanıyorum bu haafta sonunaa doğru:)))
kızlar bende geldim doktordan bugün sancı felan çıkmadı nst sonucum da iyi çok şükür...doktorum perşembe günü tekrar çağırdı perşembe günü 40 haftamız doluyo kızım gelmezse doktor suni sancı vereceğiz dedi ama bende suni sancı hakkında hiç ii şeyler duymadım eğer perşembeye kadar gelmezse sezeryan olmaya karar verdim normal doğum istiyordum ama artık çok üstelememeye karar verdim bu arada benim bebişim 3500 kg olmuş beklerse daha fazla kilo alabilir dedi doktorumuz bir de suyum azalmaya başlamış ne yapacağım ben ya?kafam o kadar karışık ki sezeryandanda korkuyorum ama kızıma kavuşmak için de sabırsızlanıyorum
ben bugun hafıf sancılarım olduğunu ve doktora gıdeceğimi yazmıştım.gittim
1cm bile açılmam yokmuş..Sancılarım da sanırım uydurukmuş:) eğer dedi doktor haftaya çarşambaya kadar gelen giden olmazsa :)) perşembe alıcam sezeryanla... aaaay dedım o gune kadar kaşınacak mıyım ben???? güldü... oooo bekle babam bekle.. bu gıdışle kasım değil aralık annesi olucam(( oysa ben bu cuma alır sanıyodum
(
kızlar dün sonunda nst'de bir tane sancım çıktı ve bir parmak kadar açılmam vardı...
ama ne ağrı ne sızı hiç bişey hissetmiyordum...
ev ile hastane yakın olduğundan eve geldim...
Akşamdan beri bekliyorum tık yok...
olağan ağrılarım (bel ve kasık ağrısı)var ama girip çıkan ağrı tarzında değiller...
bu arada sabah pıhtı şeklinde kan geldi...
bende yolcuyum artık sonunda galiba...belki bu akşam olur doğum...
kızlar dün sonunda nst'de bir tane sancım çıktı ve bir parmak kadar açılmam vardı...
ama ne ağrı ne sızı hiç bişey hissetmiyordum...
ev ile hastane yakın olduğundan eve geldim...
Akşamdan beri bekliyorum tık yok...
olağan ağrılarım (bel ve kasık ağrısı)var ama girip çıkan ağrı tarzında değiller...
bu arada sabah pıhtı şeklinde kan geldi...
bende yolcuyum artık sonunda galiba...belki bu akşam olur doğum...
yarın sabah erkenden gidiyoruz dr. kızlar... tahliller falan yapılacak.. sonuç ne olur bilemiyorum ama sanırım artık çıkartır dr.umuz... kafamçokkarıştı