Doğumdan sonra eşim annemde kalırız diyor?

Düşüncesiz bir eşiniz var sizi düşünüyor olsa babasının yanında rahat edemeyeceğinizi anlardı ama paşam kendini düşünüyor
Aynen öyle kendini düşünüyor. Yemesini içmesini falan herhalde. Bencil biri ne yazık ki. Bunu yüzüne de söylüyorum. Menfaatçi ve bencilsin diyorum, kabul etmiyor. Ama en azından ben malımı tanıyorum

Evet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Valla çok zor ben ilk doğum zamanı memeler ortada geziyordum insan kesinlikle evinde olmalı eşiniz çok istiyorsa kendi kalsın annesinde ben öyle yapardım açıkçası 🤷‍♀️🤣🤣🤣

Nerde huzurlu olacaksan orda dur benimde eşim aynısını diyordu memlekette olsun doğum diye benim bebek günler öncesinden şak diye bir geldi mecbur gurbette yaptım kendi evimde rahat rahat 🤭 lohusalık çok önemli rahat olman gerekiyor bana kalırsa kayınvalden çok isterse senin evine gelsin ama sen gitme
Çok iyi olmuş 😂 bende öyle düşünüyorum. Yardım etmek isteyen gelsin ama kendi evim varken neden başka yerde kalayım zaten. Osurucam sıçıcam yatak yeri geldi mi kan olacak yani. Kayınvalideme nasıl temizleteyim onu

Kendi kendine böyle bir karari alabilecegini zannetmiyorum.
Kayınvalidemle arama mesafe koymam gerekiyor demek ki. Zaten doktora gidiyoruz geçen, eşime yazmış demiş ki işte incinin annesi gelecekse ben gelmiyim. Kalabalık gitmeye gerek yok falan yazmış. Şok oldum. Bide bana arabada sordu annen niye gelmedi diye. Dedim kalabalık olsun istemedi, yok ya gelseydi falan dedi şaka gibi 😂

Çok iyi olmuş 😂 bende öyle düşünüyorum. Yardım etmek isteyen gelsin ama kendi evim varken neden başka yerde kalayım zaten. Osurucam sıçıcam yatak yeri geldi mi kan olacak yani. Kayınvalideme nasıl temizleteyim onu
Benim kayınvaldem geldi yemekleri falan yaptı Allah'tan o konuda iyiydi 🤭 en iyisini kendi evin ✋

Evet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Sakin kabul etmeyin hayatinizin yanlışını yaparsiniz

Benim kayınvaldem geldi yemekleri falan yaptı Allah'tan o konuda iyiydi 🤭 en iyisini kendi evin ✋
Kesinlikle. Ama eşimin derdi bana kalırsa, ailesinin ona karşı olan ilgisizliğini çocuğuna göstermelerini sağlamak bu yüzden de bu kadar ısrar edebiliyor olabilir. Eşimi afedersiniz sittir etmişti ailesi hala da öyle.

Valla çok zor ben ilk doğum zamanı memeler ortada geziyordum insan kesinlikle evinde olmalı eşiniz çok istiyorsa kendi kalsın annesinde ben öyle yapardım açıkçası 🤷‍♀️🤣🤣🤣
Dimi bende bunları bildiğim için zaten hayır diyorum

Ay kendime yapılmış gibi gıcık oldum. Her halta burunlarını sokuyorlar. Siz oturup kalkarken zorlanacaksınız rahat edemeyeceksiniz zaten,sürekli çocuğu emzirmeniz gerekicek napacaksiniz kayinbabanızla beraber mi emzireceksiniz,tuvalete giderken bile zorlanıcaksınız iki büklüm kayinbabaniz bir el atar artık. Ne kadar düsüncesizler ya. Şimdi hic bu konuyu açmayın belliki bilgisiz ana kuzusu bir eşiniz var evinizde durursunuz çok merakli olan gelir yardım eder. Eşinizide ara ara bilgilendirin çaktırmadan doğumdan sonra rahat hareket edemeyeceğinizle ilgili falan hemen iyileşmeyeceğinizi falan bilsin.

X