Doğumdan sonra değişen hayatımız

Benim 3.numaram oldu, ilk 2 çocukta özel hayatımız hiç sekteye uğramadı hatta doğumdan sonra daha da güzelleşmişti ancak 3.doğumda bana bir uzaklaşma geldi, eşim çok uğraştı falan ama ben bebeğim ile ilgili paranoya oldum vs derken aramızdaki ilişki sayısı azaldı, 3 numaram şu an 7.ayın içinde ve çocuk doğduğundan beri benim yanımda uyuyor bugün anladım ki benim yanımda uyuduğu süre eşim ile benim aramdaki bağ kopacak şu an beşiğinde uyutmaya çalışıyorum çocuğu. Öncelikle bebeği yanınızda yatırmayın, ikinci olarak adama haftada bir kaç gün kafa dağıtmasına müsade edin ve sizde haftadv bir kaç gün sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir çay içmeye vakit ayırın. İkinizde mutlu olursanız bir şekilde gelir gerisi.

Zaten artık dışarı çıkmasına karışmıyorum. Hatta ben diyorum git ben kendim keyif yapıcam dizim var diye. O konuyu aştık.
Ama bebeği de asla yanımda yatırmadım. Doğdu doğalı beşikte. Ama tabi bebek bakımı malum. İkimiz de yoruluyoruz fazlasıyla.

Bence eşiniz sizi seviyor ailesini de önemsiyor bu konu üzerinde daha fazla üstüne gitmeyin sizin için zor ama geçici psikolojik bir durum gibi düşünün maddi sıkıntılarınız geçince kendiliğinden düzleecek diye düşünüyorum düzelmezse terapi danışmanlık alabilirsiniz

Çok teşekkür ederim umarım öyle olur. Bekleyeceğim ben de sabırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…