36 haftalık gebelik

Elfbysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
335
78
28
23
merhabalar 36 haftalık hamileyim 2 gün önce çatı muaynem ve genel kontrol yapıldı doktor çatın dar demedi 3 buçuk kiloya kadar doğurabilirsin dedi bebeğin kafası aşağıda fakat doğum kanalına daha girmemiş dedi nstye bağlandık sancı çıkmadı haftaya aynı muayeneler tekrar yapılacak size sorum şu bebeğin kanala girmesi için ne yapabilirim ayrıca doktorum cinsel ilişki bir gün var bir gün yok korunmasız şekilde yapın dedi sizin önerileriniz neler ☺️

Youtubeda birçok egzersiz var kanala girmesi için, pilates hareketleri merdiven çıkma vs. doktorundan da onay alarak yapabilirsin. 3 buçuk kiloya kadar normal, zaten onun üstünü normal doğurmak genel olarak zordur bence, senlik bi şey değildir yani

Youtubeda birçok egzersiz var kanala girmesi için, pilates hareketleri merdiven çıkma vs. doktorundan da onay alarak yapabilirsin. 3 buçuk kiloya kadar normal, zaten onun üstünü normal doğurmak genel olarak zordur bence, senlik bi şey değildir yani
Doktorum oturduğun yerde ayağına uzanmaya çalış falan dedi bebek iyice sıkışsın aşağı insin dedi yürümek düz zemin olduğu için fayda etmez çok dedi pilates topum vs var onlarla da hareketler yapıyorum bakalım hayırlısı

Diz çöküp yerleri silme hareketi yap, ileri geri ileri geri, secdeye gider gibi, inşallah kolaylıkla doğar 😊

Ben son güne kadar yürüdüm, bence kanala girmesine faydası olmuyorsa da doğumda faydası vardır. Doğumum da çok rahat geçti çok şükür

Back
X