Doğumdan sonra değişen hayatımız

Bu erkeklerin narinliklerinden bana gına geldi yeminle. Hamile kalmaya çalışırken yumurta takibi yaparsın cinsellikten sogur, hamile kalırsın bebeğe zarar gelecek diye sogur, doğurursun anne olarak gördüğü için sogur. Bu ne be. Yediklerinden ictiklerinden mi oluyo nedir. Bu nasıl erkeklik?

Kadınların canı yok mu. Bi tarafları yırtılarak sana evlat veriyorlar asıl kadının soğuması lazım doğumdan sonra. Ama maşallah erkekler daha prenses. Ne biçim iş arkadaş.

Senin kendini suçlu ya da kötü hissedecek hiçbir durumun yok. Beyefendiyi baba yapmak için yumurtlama takibi yapmışsın ya ne yapacaktın? Bu meretin belli günleri var işte, Allah öyle yaratmış. Canından can vermişsin çocuk doğurmuşsun, üstelik hamilelik kilolarını da vermişsin ki birçok kadın haklı olarak veremiyor. Paşam daha ne istiyor. Bi de oturup kendini suçlama Allah aşkına ya. Kocan doktora gitmeli problem onda.

merhaba, öncelikle umarım sıkıntıların kısa zamanda geçer, samimi ve olduğu gibi anlattığını düşünüyorum bu yüzden bence eşin seni seviyor, arzuluyor. Eşinin dürtülmeye, ilgiye ihtiyacı var gibi. Bazı deneyimlerime istinaden fikir vereceğim. Erkek ve kadın figürü bambaşka öncelikle bunu kabullenmelisin. Biz kadınlar daha güçlüyüz ruhsal olarak. Çocukta yaparız işte de oluruz eşimize evimize de bakarız diğer yandan o yorgunluk uykusuzlukta seks hayatımızı da düzene sokarız. Kontrol hep elimizde olsun isteriz, seks aralığı 40 gün olunca sistemimiz error veriyor, kontrolü kaybettik telaşı alıyoruz. Biz bunu 40 gün değil bir hafta da bile anlayabiliyorken erkekler bunun farkına 1-2 sene sonra fark edebilir ve bunun için onu suçlamamız onun anlamasını 10 yıla çıkartır. Evliliğim kurtulsun seks hayatım düzene girsin istiyorsan yapacakların;

1 numara: asla söylenmeyecek, erkekliğine katiyen laf etmeyeceksin.
2 numara: kaç gün birlikte olmadığına dair gün sayıp söylemeyeceksin, en son ne zaman birlikte olduk derse bile hatırlamıyorum diyeceksin.
3 numara: seks e ön hazırlık yapacaksın, özel kostümler ve hayatta giymem deyip seni hiç görmediği hallerde karşılayacaksın.
4 numara: ölüyor olsan dahi yüzünde gülümsemen ve şakalaşman hep olacak.
5 numara: seksten sonra öveceksin şöyle iyiydi böyle iyiydi.
6 numara: oldu da sen giyindin süslendin o seni reddetti, gülümseyip tamam aşkım sonra yaparız film mi izlesek diyeceksin.

Not: Hayatın gerçekleri: İlişki de erkeklerden sorunları düzeltmesini, anlamasını beklersen ömrünce hayal kırıklığı içinde yaşarsın, tüm çaba ve emeği sen vereceksin.

İnşallah yoluna girer her şey, kafana da çok takma herkesin seks düzeni ve aralığı kendine özgü, günde 3-5 ilişkiye giriyoruz diyen herkese de inanma :)

Çok güzel yazmışsınız ya valla teşekkür ederim
2 numarada çok haklısınız sanırım. Çünkü birkeresşnde gün sayıyor olmama laf etmişti. Bu nasıl birşey ya diye.

Doğumdan sonra bizimde bir süre uzaklık oldu aramızda. Ben toparlayamadım kendimi. Hamilelik basında da doktorumuz istemedi, bir kez düşük yaptığım için. Bütün bu süreçlerde eşimin ergen gibi dolandığını sanmıyorum mesela, bekledi benimle birlikte. Eşinizde içinden gelmiyords bekliyordur kendini tatmin ediyor gibi düşünmeyin. Konunun üstüne çok düşüp germiş olabilir miisiz acaba? Çünkü yumurtlama testi süreci saçma bir gerginliği var yaşayan biliyor ben eşime söylüyordum böyle söyle falan diye. Ama yumurtlama dışında da ilişkimiz normal gidiyordu o süreçte. Tekrar hamile kalmanızdan bile korkuyor olabilir belki süreçte çok yorulduysanız. Terapi almaya ilma edin mutlaka, çünkü cinsellik hem gerginliği hem de aradaki soğukluğu alıyor bana göre.

Son paragraf ana fikir. Kendimizi başkalarının ilişki sıklığıyla karşılaştırdığımız için büyük sorunlar yaşıyoruz. Her evlilik ve ilişkiinin dinamiği farklı. Bunu kabul edip söylenmeden yola devam etmek gerekiyo ama bazen insan konuşmasa da patlıyor malesef.

Kafası çok dolu bi erkeğin aklına cinsellik, tatmin olma duyguları gelmiyor bundan emin olun. Yok iki ay duramaz yok aldatır falan bunlara kesinlinle katılmıyorum. Benim eşim ticaretle uğraşıyor ve memurdu bu işe 3 yıldır atıldı. Adamın aklına bırakın cinsellik gelmesi uyumayı, yemek yemeyi, dinlenmeyi unutuyordu. Evlilik dediğin %90 ı cinsellik olan bi birliktelik değildir kesinlikle katılmıyorum. Belki başka problemleri de vardır adamın. Birde bu konuya bu şekilde yaklaşmayı deneyin. Benim henüz çocuğum yok eğer olsaydı bilemiyorum uzun bi süre cinsellik aklımızın ucundan geçmezdi çünkü yeni bir duyguyla tanışıyorsun anne baba oluyorsun. Bu süreçde sizinle aynı sorunları yaşayan bi arkadaşım vardı bebek olduktan sonra cinsel soğukluk sebebiyle ayrıldı fakat tekrar evlendiği insanla da aynı sorunu yaşadı. Bence kesinlikle ayrılık düşünülecek bi konu değil bu sonuçta birde bebeğiniz olmuş. Çok üstüne gitme daha ilgili olmaya çalış biraz da anlayış lazım tabii.

Yazdıklarınıza kesinlikle lafım yok, ama genel durum için şunu söylemeden geçemeyeceğim. Bu nasıl Hayat ya? Seks ya seks için de kadınlar bu kadar kendilerini yoracaklarsa kim ne yapsın bu erkekleri... hem çocuk doğur, hem ona bak, hem evin işleri,hem de beyefendi soğumuş diye kılıktan kılığa girelim. Allahdan zorluk yaşayan tüm kadınlara bol bol maddi kazanç arzuluyorum, böyle tiplere istedikleri zaman tekmeyi atabilsinler diye.

Cinsellik yok ama herşey mükemmeli de ben anlamıyorum yatarken sarılıyoruz diyorsunuz nasıl devamı gelmiyor veya ev içinde size iltifat güzel bakış söz var mı bunlar varsa nasıl cinsellik olmuyor normal bir arkadaş gibi mi

Kimse inanmıyor ama gerçekten geri kalan herşey yolunda devam ediyor. Bilmiyorum nasıl olduğunu ben de anlamıyorum. Arladaş gibi de değil gayet karı kocayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…