Doğumdan sonra değişen hayatımız

Bence çok güzel bir evlilignz var maşallah size artı o arkadaşida nişanlanmis oda sorun değil artık...
Amaaaa cinsellik çok önemli haftada bir veya on günde bir olsady evlilignz gerçekten harikaydı ama tedavi görsün

Merhaba ilk doğumumda bende aynı durumları yaşadım. Eşim hamileyken bebeğe birşey olur diye cinsel ilişki istemiyordu hep ben zorluyordum şansımı. Doğumdan sonra da borçlar vs iyice bilgisayarda oyun oynayarak kafasını boşaltmaya çalıştı beni salladı. Bu arada benim eşimde ilgilidir, her istediğimi yapar yardım eder, çocuğuyla ilgilenir , işe giderken beni öper vs. İlişkimizde borç düşünmek dışında ona göre bir sorun yoktu bende sizin gibi konuştum bana stresli olduğunu vs söyledi hep. Bu arada arkadaş mevzusu ve kıskançlıklar birebir aynı yaşandı bizdede. Boşanma konuşmaları vs yaptık biz. Benden kaçıyordu yatağa gelmiyordu oyun oynuyordu sürekli. Ben bir süre sonra seksi giysiler kostümler almaya başladım. Yavaş yavaş aştık. Zor bir süreçti ama 2. Çocuğum oldu Şuan da ilişkimiz daha iyi ve güçlü .

40 gün oldu hala ilişki olmayınca yine mesaj attım üzerine gittim.
2 gün önce işe gittiğinde yine mesaj attım içimi döktüm ve söylendim.
neden önemli konulari mesaj atiyorsunuz?
bu cok sacma degil mi?
kari kocasiniz - ayni evdesiniz ama adam is yerindeyken tripli mesajlar atip icini dökmesini istiyorsunuz.
kocam yok ama önemli konulari mesajla yazan bir yakinim var. gicik oluyorum. onun her mesaj sesi beni geriyor. hele açmadan şöyle bir ustten bakinca uzun olduğunu görünce diyorum "sçtik", huzurum kaçıyor.
siz de bunu yapmayın bence. zaten evden ese dosta cikarken huzurunu kacirdim benden sogudu, ovulasyon yumurta diye birlikte olmaya israr ettim cinsellikten soğudu diyorsunuz. hala daha adami baska baska seylerden de soğutacak hareketlerize bir son verin bence.
ayrica cinsellik olmadan olan evlilik cok zor. yürür ama aksak yürür. bir yerde eskiye donmeniz lazim
maddi imkanıniz kötü demissin, iyi olsaydi cocugu anneye birakip iki günlük keyifli gezmeli bir yere tatile gidin, tatilin verdigi mutluluk hormonuyla ve kafa rahatligiyla akşamlari keyifle sevisirsiniz, belki bazi seyler normale döner diye düşünüyorum

Doğum sonrası bu erkeklere ne oluyor ben de anlamış değilim.
Size tavsiyem üzerine gitmeden cinselliği sabrederek yine hayatınıza katmaniz. Eğer arayı açarsanız o ara uçsuz bucaksız oluyor ve düzelmiyor. Sizinki farklı olur umarim.
İlla birliktelik olarak düşünmeyin cinselligi ön se... birbirinize temas güzel sözler eşinizin de sizinde arzulamaniz için adımlar vb.
Çocuktan dolayı yorgun olduğunuzu çok dile getirmeyin, enerjik olmaya çalışın. Büyüyor bebeginiz. Belliki eşiniz sizi çok düşünüyor .

Eşimin beni önemsediğine çok eminim. Diyeceksiniz ki her yemine inanmayın ama eşim çocuğunun üzerine yemin ettiyse kendini gerçekten tatmin etmiyordur. Çocuğunun üzerine yalan yemin etmez. Zaten bunu söylerkenki ses tonundan mimiğinden o güveni aldım. Onu tanıyorum çünkü. Dediğiniz gibi üzerine gitmeden ilk adımları atacağım. Zaten arabamızı sattık. Borçları halledeceğiz yavaş yavaş. Bizim için yeni bir sayfa açıldı sayılır. Anlayışlı yorumunuz için çok teşekkür ederim

Bir keresinde dedim çift terapistine gidelim mi diye hıhı dedi geçiştirdi. Gitmez yani biliyorum. Ama böyle devam ederse her ikimiz da taşın altına elimizi koymalıyız.
Ay adamı bir de tedavi için darlama

Vır vır vır
Adamın beynini yemiş, bunaltmış, nefes aldırmamışsın
Adam seni nasıl arzulasın

Geç bile gelmez demeyin çevremde iş saatlerinde eski sevgilisiyle beraber olduğunu duyduğum erkek bir arkadaş duymuştum adam benim arkadaşım değildi ismen biliyordum eşi işte kendi de işteyken izin alıp öğlen eski kız arkadaşıyla yatıp kalkıyormuş düşünün

E siz de çalışın eşinize biraz destek olun.

Ben borç girtlagimda yaşarken , evde sürekli oturup, işsizlikten kafasinda kurup darlamak için beni bekleyen, maddi durumumuzu bilmesine rağmen niye sevişmiyoruz sorusundan başka birşeyi gözü görmeyen , sürekli denetleyen , sürekli sex sorgulayan biri olsaydı ben de buz gibi sogurdum.

Hem çalışmak size de iyi gelir, libidonuzu azaltır, hem keseniz hem kafanız rahatlar.

Çok bunaltmışsın adamı kusura bakma. Oluruna bırak. Evli gibi değil de sevgili gibi takıl (evlenmeden önce cinsellik var mıydı yok olarak yorumluyorum)çıkar aklından seksi.Güler yüzlü espirili ol.Derdini sıkıntısını dinle.Onu çocuğun gibi sev.Biz 7 yıllık evliyiz adam günde neredeyse 10 kere arar psikolog gibi derdini dinler akıl veririm.Yani at kafandan cinseliği madem hayatında birinin olmasığını düşünüyorsan.Sen yine bakımını yap seksi ol.Kendin için yap.

Mehmet ali erbil öyle demişti.

Bütün yazdıklarını detaylıca okudum. Bence çok üstüne gitme .Mesela sorman bile onu rahatsız ediyor olabilir, daha da isteksiz hale geliyor olabilir. Biraz gözlemle. Önemseme, sen de yanaşma mesela … Bizde hamile iken çok dikkat ettik .Hiç birliktelik yaşamadık. Doğum oldu sezaryen benimde ama erkeklerin fiziksel görünüşe çok kandığını sanmıyorum. Bir süre dikkat ettik ama sonra normal düzene döndük. 29 aya kadar emzirdim yine de hep istekli taraf eşim oldu. Bebeğiniz sık uyanıyorsa ve konsantrasyonunu etkiliyorsa bu da sebep olabilir. Anlattıklarına göre çocuklu yaşantıya çok adapte olamamış. Çok zor tabiki beklemek ama sen sordukça görev yapar gibi yapacak. Bu arada çocuk deneme süreçlerini çoğu kişi yaşıyor. Bunda anormal olan ne var ki bundan soğumuş. Eşin o an aklına ne gelirse yazmış sana..

Konuyu yeni okudum, sizin adınıza çok üzüldüm umarım biraz bir şeyler çözülmüştür. Evliliğimin ilk 3-4 ayı ilişki yaşayamadık (vajinusmus gibi bir sorun) ve sonrasında aynı sizin gibi bizde de ilişki çok az oluyordu. Ben de hep dertliydim. Rüyamda falan ilişkiye girdiğimizi görürdüm eşimle aşırı zor bir süreç gerçekten. İlişki günlerini hesap ederdim ne kadar az diye, ayda 5 i geçmezdi ve yeni evliydik. Kendi kendimi yerdim ama açıkçada konuşamazdım. Şimdi 1.5 yıllık evliyiz ilişkimiz istediğim gibi oturalı 2-3 ay oldu.

Durumlarımız çok farklı ama sizi gerçekten çok iyi anlıyorum bu konuda, boşvermekte istemiyorsunuzdur çünkü o da ilgilenmiyor evliliğin bu kısmı nereye gidecek mantığı oluyor. Bencede yüz yüze ben dilini kullanarak konuşmayı deneyin ve tabi zamana bırakmanız gerekecek. Bir de ilişkiye ara verilince ereksiyonu aktif tutma sorunu oluyor aklınızda bulunsun bu da erkeklerin en büyük sorunu zaten.

Allah en kısa zamanda çözmenizi nasip etsin, yuvanız bencede çok kıymetli

Her evlilik böyle değil tabii ki.
2 çocuk annesi olarak hiç bir doğum sonrasında bunu yaşamadım.
İlk hamileliğim sorunluydu, hamileyken bana yaklaşmadı.
İkinci hamileliğimde de ilk hamileliğimin gerginliğini tekrar yaşamayalım diye yaklaşmadı.
Ancak 40'ım çıktıktan sonra herşey eskiye döndü diyebilirim.

Hatta, hayatın yoruculuğundan çoğu zaman ben isteksizim diyebilirim.

Terapi almanızda fayda var, hayatta bir tek ölümün çaresi yok.
Bence bir çözüm yolu birlikte bulacaksınız, sadece zamana ihtiyacınız var.
Ama o zamanı da fazla uzatmayın derim.

Siz ona ilginizi kaybettinizi gösterseniz bir yararı olur mu ki?

Aranızda yaş farkı bar mı aslında tam tersi durum bende var aşırı yorgunluktan hiç istemiyorum eşim çok istekli olduğunda oluyo bana kalsa sanki hiç olmasa da olur sizden ama tabi erkeğin böyle bi konuda isteksiz olması nadir bir durum kendini bi şekilde tatmin ediyo olması lazım siz hamileyken kendi kendine tatmin olmayo deneyip buna alışmış oşabilir

Kaçan kovalanır konu sahibi. Siz adamın üzerine gittikçe daha çok kaçmaya başlamış. Biraz salın. Sizde arzulamıyormuş gibi davranın bir süre. Bırakın o biraz kafa yorsun. Ha umruna gelmiyorsa o zaman cinsellik olmadan evlililik yurutmek istiyormuyum diye açık açık bir muhasebe yapacaksınız kendinizle. Cinsellik her iki tarafında içinden gelmeli çünkü. Adamın içinden gelmiyorsa zorlamanız dahada soğutur.

Ben sanırım onu salamadığım için bunlar oldu. Ben çok duygusal davranıyorum ve onu çok kıskanıyorum. Biraz boğdum sanırım beni bu yüzden arzulamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…