Doğumdan sonra değişen hayatımız

Araba satma mevzusuna takldm benm eşimde aracını satmıştı ve 6 ay depresyona girdi aynen bu şekildeydik ve öyle çok ağladıki erkekler maddi zorlk yaşadğnda kendini suçluyor ve sadece o soruna odaklanıyor ben buna yordum geçici durum bence

Bu akşam aldım karşıma konuştum. Bugün bir borçtan daha uyarı mektubu geldi. Tuz biber oldu. Borçlardan dolayı canının sıkkın olduğuna ikna etti. Bebeğimizin üzerine yemin etti ne bir por*o izledim ne de seni aldatacak birşey yaptım dedi zihnen ya da fiilen. Hatta o beni aldı karşısına konuştu desem daha doğru olur. Arabamız 4 aydır satışta ama satılmıyor. O yüzden iyice boğulmuş durumda. Ben ikna oldum kendisine. Bugünkü uyarı mektubundan sonra zaten… daha ne diyim. İnşaAllah alnımızın akıyla çıkarız bu işten. Rabbim herkese yardım etsin inşaAllah

Aynı şeyleri yaşadık 6 ay depresyona girdi eşim elide avuçta ne varsa gitti cinsellik bitti ruh gibiydi gözünün feri yoktu erkekler güçlü değil çok çabuk düşüyorlar ve kolay kalkamıyorlar kafalarında böyle sorunlar varken akıllarına cinselk gelmiyor benm eşim o dönemde erekte olamamıştı sonra onada ağlamıştı kafam çok dolu iyi değilm diye hiç üstüne gitmeyin süreç geçici inşallah çok hızlıca geçer gider

Çok teşekkür ederim ya. Bir yandan rahatladım ama bir yandan da içim buruk.

esin normal degil
sen kendini cok sucluyorsun
adam simarmis bence.
altindan baska seyler de cikabilir...
uzuldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…