Doğumdan sonra değişen hayatımız

Dur akşama ona bakayım bende zamanında kullandım telegram.
Şimdi yüklesem orda çıkar mı son görülmesi falan
Kullananlar söyleyebilir mi
Gizlemedıyse bilgilerini çıkar en son hangi tarihte girdiği yükle yükle oda yüklediyse karşılaşırsınız belki gizlediyse bile yakın zamanlarda son görülme yazar

aynı süreçten bizde geçtik biandan borçlar biandan 1 cocuk ve 1 bebek .Bizim söyle oldu borçlarımizi bir kısmını ödedik rahatladi cnku bu onu gerçekten çok bunaltiyordu.Bu arada bebekte büyümeye başladı hayatımız dha düzene girdi ilişkimizde toparladı. Eşiniz size belli etmiyor bnce para sıkıntısında erkekler heryönden etkileniyor. Bence eşinizin dediği gbi biraz zamana ihtiyacınız var .

Eşiniz iyi hoş ama cinsellik konusunda sıkıntılı.dogun yaptıktan bı sure sonra erkekler bizi anne olarak görüyor.iki kızım var ikisinde de aynı sorunu yaşadım.esim ilk aylar dokunmazdi bile sanki sadece çocuklarımın değil onun da annesi olmuştum.tabi düzeldi iki ayda falan.sizinki 1 yıl olmuş bu çok uzun bı sure hele de erkeğin istememesi ayrı sorun.genelde kadınlar kaçar cinsellikten erkeğin kaçması çok tuhaf.

Borçlar aşırı sıkıştırıyor. Hatta bir tanesi banka hesaplarımıza bloke koydu. Borç aldık ve borçla borç ödedik…

Borçlar aşırı sıkıştırıyor. Hatta bir tanesi banka hesaplarımıza bloke koydu. Borç aldık ve borçla borç ödedik…
ben sizin yazdıklarınızdan sizi sevmeyen bi adam hissetmedim.Bizde geçtik bu yollardan maddiyattan kendilerini kapiyolar herseye benim eşimde öle oldu bide üstüne bebek siz eşinize bu dönemde daha anlayışlı olun. Ins süreci hemen atlatırsınız .Bu surectede bebeğinizin uyku saatlerine dikkat edin erken yatarsa en azından kendinize vakit ayirirsiniz

O kadar doğru ki. İlk zamanlar gerçekten böyleydi
Ama dediğiniz gibi fazla uzadı

Ya bi de bahsettiğim banka hesabı bloke olayı 2 ay önce oldu. Hesaplarına dokunamadı. Hiçbir bankadaki 5 lirasını bile kullanamadı. Arkadaşımızdan borç istedik. O şekilde kapattık. Sonra açıldı hesapları. Ona da borcu hemen ödedik bu sefer diğer hesaplardan geriden gelmeye başladık. İyice sıkıştırmaya başladı bankalar.
Arabamız da arıza çıkardı yüklü miktar.
Yani geldi mi üst üste geliyor gerçekten.

Ben sizin anlattıklarınıza göre farklı bir şey söyleyeceğim. Yazılan yorumlardan da bağımsız.

Anlattığınıza göre sizin oldukça nazik, kibar bir eşiniz var aslında. Eviyle ilgileniyor, çocuğuyla ilgileniyor. Bunlarda sorun yok. Borcu olan ne çok insan var, bu da tam anlamıyla cinsellikten soğumak için bir sebep değil bence.

Sorun cinselliğin dayatılmasıyla başlamış. Yani siz ne yapıp ne edip cinsel birleşme istemişsiniz. Bu eşiniz için artık bir görev haline gelmiş. Üzerine doğum da eklenince, daha farklı bir psikoloji ortaya çıkmış. Öncelikle bu konu profesyonel yardım ile çözülmeli. Ancak eğer imkan yoksa size bazı tavsiyelerim olacak.

Eşinize yaklaşın. Ancak cinsel birliktelik amacıyla değil. Örneğin bir akşam mumları yakın, bir film açın. Birbirinize dokunun. Cinsel bölgelere değil. Karşılıklı 10ar dakika bunu yapın. Öncesinde de eşinizle konuşun. Bunu denemek istiyorum deyin. Sonunda konu cinsel birleşmeye bağlanmasın. Yaptıktan sonra toparlanın ve bitirin.

Birkaç gün yine aynı şekilde tekrarlayın. Yani size şunu anlatmaya çalışıyorum. Gösterin ama vermeyin.

Bu cinsel terapide önerilen bir uygulamadır.

Şöyle düşünün, biri sizin sürekli üstünüze gelse, sadece sonuca odaklı bir şekilde cinsel birleşme istese, geri kalan bütün güzellikleri, ön sevişmeyi vs görmezden gelse mutlu olur muydunuz? Bence eşiniz de böyle hissediyor. Size her geldiğinde onu kabul etmişsiniz. Bu yüzden ihtiyacı olduğunda ve size geldiğinde reddedilmeyeceğini biliyor. Çünkü onun karşısında cinsel birleşme için yanıp tutuşan bir kadın var. Bu konuda elinin altındasınız.

Bu konuyla ilgili ne kadar konuşursanız, ima ederseniz, surat yaparsanız o karar geri tepecektir. Bu yüzden farklı bir yol denemelisiniz.

Bazı erkekler bu konuda psikolojik olarak daha fazla etkilenmeye meyilliler bence. Benim ev içindeki gerginliğim, çocuklardan birbirimize vakit ayıramamamız, çocukların bizimle birlikte yatmaları ve üzerine bu konudaki söylenmelerim, baskılarım eşimi çok etkiliyordu. İlk olarak çocukların odasını ayırmakla başladım, zaten o büyük oranda çözdü bizim problemimizi. Konusunu açmadım ama ev içinde giyim kuşamım da özenliydi. Ama şu şekilde bir özenden bahsetmiyorum, hadi gel birlikte olalım seviyesinde bir özen değildi. Yani mini elbise giymedim mesela ama tayt giydim diyeyim. Mesela benim eşim aramız gerginken, küs olduğumuzda falan hiç istemez. Arayı sıcak tuttum sizin eşinizi de sizin baskıcı, kıskanç ve gergin halleriniz etkiliyor olabilir. Neyse, ben daha önce orgazm olmamıştım hiç, onu da olmamla birlikte bizim problemlerimiz çözüldü diyebilirim.

Maalesef eşin seni sadece anne olarak görüyor ve öyle seviyor ( geçici düzelebilir)baskıların sonucu tutkusunu kaybetmiş, biraz sal adamı, uzaklaş kendi içine dön, kitap oku , aktivite edin biseylerle uğraş, doğum sonrası her evlilik etkileniyor birçok açıdan, ben de etkilendim tabiki , 1 yaşında bebeğim var ve artık tartismalarımiz hep bebek konusundan çıkıyor, bu ara ben de limoniyim biraz eşime karşı, bebekten dolayı cinsel hayatımız etkileniyor, diş çıkarma, ateş vs derken uzaklaşıyoruz ister istemez , e bir de yoğun çalışıyoruz bir haftasonumuz var onda da ev isleri ihtiyaçlar derken kayboluyorum resmen , bu günlerde geçecek inşallah, bebek gerçekten çok güzel bir şey lakin evliliklere bomba etkisi de yaratıyor bu bir gerçek, feleğim şaştı kızım doğduktan sonra Yanliz değilsin, bu aralar lohusa filmini izleyip kahkaha atıyorum bol bol, eşinle beraber izle lütfen size iyi gelebilir, evde komedi tarzı şeyler izle , negatif herseyden kaçmaya çalış, arada çık hava al bebeğinle, umarım daha iyi oluruz Seni çok iyi anlıyorum...

Doğumlardan sonra böyle bir dönem oluyor sonra nasıl oluyosa bi aşıyosunuz baya. Siz hadi yapalımdan ziyade fantezi giyinin atlayın üstüne gün içinde foto atın, arzulayıcı şeyler söyleyin heh o zaman da yapmıyorsa artık sorun ciddi.

Şu yazdıklarınız ilaç gibi geldi…

Şu yazdıklarınız ilaç gibi geldi…
Bu yaşadıklarını lohusalık geçirmiş tüm kadinlar yaşıyor emin ol , standartları yüksek , ekonomik gücü olan veya olmayan her kadın ve erkek etkileniyor yani ne olursan ol etkileniyorsun otomotik olarak, doğum sonrası çok yıpratıcı, eşimin sorumluluklarımızı paylaşması bile duygusal yükümü tamamen hafifletmiyor, çok şükür ki eşlerimiz vicdansız ve anlayışsız değil , iyi yönlere odaklanarak iyi şeyleri çoğaltmalıyız...

İletişim kurmayı denemişsiniz zaten bir cevap alamamışsınız.
Nedeni bir çok şey olabilir, mutlaka destek alın sebebi öğrenin.
Geçmişe yönelik size kızgın ve kırgın olabilir.
Hamilelik döneminizde hiç cinsellik olmadığı için kendi kendine alışmış olabilir.
Sizi gözünde başka bir konuma koymuş olabilir diyeceğim ama hiç olmuyor değilmiş, bu ihtimal zayıf bence.
Kafasına başka biri olabilir bir ihtimal ama oda zayıf bence.( ama soru işareti)
Bence eşiniz ya içten içe size kızgın ya da hamilelik dönemiyle birlikte cinsellikte tatmin olma alışlanlıkları değişmiş.

Ben de alışkanlık değişti kısmında çok düşünüyorum. Bensiz de olabilir gibi. Çok üzülüyorum. Aramızdaki sevgiden şüphem yok ama bazen sevgi yetmiyor işte. Cinsellğk başka bir cumhuriyet.

Yazıldı mı bilmiyorum, Madonna sendromu denilen bir şey var, hatta link bırakayım bir bakın, o tarz bir şey mi bilemedim.

Madonna

yukarıda bir arkadaş da belirtimş
bebişi ona bırakıp arkadaşlarınızla takılın biraz giyinin süslenin aldırmayın onu biraz
bir noooluyo bu kadına desin
genelde işe yarar taktiklerdir
komik olacak bide uyurken rüyalanmış gibi mi yapsanız birde acaba

ay beceremem komik duruma düşerim hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…