merhabalar benim ilk dogumumda esim yanimdaydi ne kadar yanimda olabildiyse surekli dayanamayim kaciyordu aradabi giriyodu.simdi ikinci dogumuna gelmem dayanamam olmaz diye ayak suruyo .sizce gelmelimi ama ben o yanimda olunca kendimi iyi hissetmistim .bende kararsizimCADIARZU:teselli:
bence ılk dogumda cok etkılenmış ıstersen ıkna etmeye calışma uzulebılırsın sonunda bırak senı ve bebegını heyecanla dısarıda beklesın bencebunu dıkkate al sonuc ne olursa olsun inşallah bebegın saglıkla dunyaya gelır benım de bır oğlum var
kesınlıkle gelmelı benım esımı yanıma almadılar kıyametı kopardım sadece bı gun bı gece boyunce 5 kere gosterdıler 1-2 dk falan ınsan yanlız kendını çok kotu hıssedıyo ama esımın elınden tutup ona sarılınca sankı butun agrılarım dınıyodu...
merhaba bence girmeli ama siz onu yanınızda görmek istiyosanız
ona anlatın
ben eşimin doğuma girmesini istemedim buda benim düşüncem:enbuyukkk:
bence girmeli kadınların nasıl doğum yaptığını neler çektiğini görmeli.............
bak yalnız olmayacaksın ama bebegın karnında senınle ben de tek gırdım doguma sadece kocamı duşundum ve dogumum gayet guzek geçtı
oyle bırşey hıc duşunmedım.benım duşuncem gırmemelı bazı şeylerıde gormesınler ya
ya acımasız olma erkeklerde dışarıda 9 doğuruyolar ama ole dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?