Canım 10 yıllık evliyiz nerden baksan
Yine şükredin ki bunları yapan sizin aileniz,eşinin ailesi tarafından aynı muameleye uğrayanlar var.Kendi ailenizin laflarına çok takmayın.Ne kadar kızsada anne yüreği bak,kavga etseniz de bırakıp gidememiş.
Yok yakın bi şehir ama ben bilemezmişim diye o an doktora müdahale etmek, yanımda kalmak için falan hmn geldilerCidden ilginç bir durum.Hem çekinceleri var,sığıntı oluyoruz gibi hareketleri var ,hem eleştiri yapıyorlar.Aileniz çok uzaktan mı geldi?Keşke doğumu yapınca gelseydiler.
Yok yakın bi şehir ama ben bilemezmişim diye o an doktora müdahale etmek, yanımda kalmak için falan hmn geldiler
Benimde ablam gelecek doguma anneme diyormus leylmira bana ii davranirsa biraz dururum yaninda. Kendisi cok alingan oldugundan nasil iyi davranmam gerektigini lohusa halimle simdiden dusunuyorum
Ben gelme diyemem kiNiye doğumu bu kadar gözünüzde büyütüm hem anneyi hem kardeşi çağırdınız.ikisine de gerek yok ilk gün.doğum olduktan sonra gelselerdi.ben iki doğum yaptım,sadece eşim vardı,başka da kimseyi istemedim
Yok yakın bi şehir ama ben bilemezmişim diye o an doktora müdahale etmek, yanımda kalmak için falan hmn geldiler
Yok karismaz ama en ufak seye alinir maalesef. Ilk bebegim ve sezeryan olacak bakima muhtac olacagim ☺Gelmesin tek kalın daha iyi
Onun bunun bazı niyazı çekilmez
Bir de herşeyi ben bilirîm tadında ise hiçççç çekilmez
Bence tam tersi oluyor .Kv ve kp ile sorun olunca eş ile soruna da neden oluyor,kendi ailesi değil de eşinin ailesi olsaydı bunları yapan,tepki gösterseydi,eşi de tepki gösterirdi.Onlar senin iyiliğin için buradalar falan .Daha da çok öfke duyacaktı.Bu konuları çok okuyoruz,sende şahitsin.Şu an konu sahibi sinirli ama annesi sonuçta ,kin duymaz akşama siniri geçer.Ama kvye olan sinir kolay kolay geçmiyor,yiyip bitiriyor.Asıl insan en yakınına kırılır kv kp görümce olsa kim ki onlar dersin kendi ailen olunca bir de eşe çaktırmamak için 40 takla atıyosun
Bence tam tersi oluyor .Kv ve kp ile sorun olunca eş ile soruna da neden oluyor,kendi ailesi değil de eşinin ailesi olsaydı bunları yapan,tepki gösterseydi,eşi de tepki gösterirdi.Onlar senin iyiliğin için buradalar falan .Daha da çok öfke duyacaktı.Bu konuları çok okuyoruz,sende şahitsin.Şu an konu sahibi sinirli ama annesi sonuçta ,kin duymaz akşama siniri geçer.Ama kvye olan sinir kolay kolay geçmiyor,yiyip bitiriyor.
Yok karismaz ama en ufak seye alinir maalesef. Ilk bebegim ve sezeryan olacak bakima muhtac olacagim ☺
Esim calisiyor maalesef en fazla 3 gun izin alabilir sagolsun gebelik boyunca zaten yardimci oluyor isten gelince falan ☺Bakıma muhtaç olmazsın neden olasın
Annem vardı sadece yemek yaptı mutfak topladı onları da o olmasa eşim daha çabuk hallederdi
Sezeryan hastaneden çıkınca toparlıyor zaten ağır iş yapmazsın bebeği derin yataktan almak zor ama beşikten alınıyor
Her işini kendim yaptım yıkadım vs eşinle her iş yapılır
Destek olsun ama ona muhtaç hissetme eyvallahın olmasın alttan alma giderse gitsin kendi düzenini kurar yaşarsın güzelce
Gitmekte istemiyorlarKisaca herkes evine gitsin kafalar rahat etsin...canim