Onlara göre tencere takımım yetersizmişbuarada annenler zamanında bir sözünüze ya da davranışınıza alınmışlar demekki tencereleri yanında gelmişse...
Aman amanBenimde ablam gelecek doguma anneme diyormus leylmira bana ii davranirsa biraz dururum yaninda. Kendisi cok alingan oldugundan nasil iyi davranmam gerektigini lohusa halimle simdiden dusunuyorum
Evet annem bi değişikDoktora müdahale etmek?
Asil mesele anlasildi sunu bastan soylesene buOnolumsuzluklariere takımım yetersizmiş
Alınması gerekmiş
Yahu bize bir takım yetiyor ve siz hiç kalmıyorsunuz ki bizde
Öyle misafiri olan kişilerde değiliz
Tayıncıyız
Onlara kalsa herseyi eksik evin biz cimriyiz almıyoruz
O boş odayada taktılar
Yahu bizim gibi olan tayıncıların hiç birinin ikinci orurma grubu bile yok biz iki oda düzdük
Ama yok diğer odada çekyat lazımmış iki tane
Yani onlar kurulu düzen istiyolar bunları sorun gösterip evinde eşya yok burda doğurcam diye inat ediyosun diyolar
Asıl mesele bu
Eşimi bırakıp onlarda kalmalıyım doğumumuda onlarda yapmalıyım
Laftan anlamazEvet annem bi değişik
Ona göre doktorların çogu yalancı bişey bilmez
Ya lokantaya gider garsonlarla dalaşır
Hastaneye gitse kavga çıkarır
Babamı sindirmiş
Külhanbeyi gibi bişi
Laftan anlamaz
Karşı tarafı dinlemez
Kendi bildiğini okur
Esim calisiyor maalesef en fazla 3 gun izin alabilir sagolsun gebelik boyunca zaten yardimci oluyor isten gelince falan ☺
Oy oyy o konu hepten başka mesele de bıraktım ne istiyosa yapsın gitsinYa cidden doğumdan sonra bu zihniyeteki kişiler ile kötü olursun arkadaşım
Gitsinler bebek yaşına girmeden de gelmesinler
Şimdi doktora müdahale etmeye kalkan o bebeği doğunca sana bırakmaz sütü yok der şekerli su verir biberon al mama al der vs vs
Evet annem bi değişik
Ona göre doktorların çogu yalancı bişey bilmez
Ya lokantaya gider garsonlarla dalaşır
Hastaneye gitse kavga çıkarır
Babamı sindirmiş
Külhanbeyi gibi bişi
Laftan anlamaz
Karşı tarafı dinlemez
Kendi bildiğini okur
İç içe bukadar uzun kalmadık hiç bizdeAnnen ne kadar herseye mudahale eden bi kadin hele babana hayati zindan ediyordur baban tras olup olmuyacagini onami soracak dinlemesin onu babanda hata bi heyyyyttt deyip korkutmali bence sende dogum tarihine bi hafta kala cagirsaydin madem biliyon huylarini
Oy oyy o konu hepten başka mesele de bıraktım ne istiyosa yapsın gitsin
Şekqrli suyu bırak ilk gün tuzu suda yıkayacakmış hepimizi öyle yıkamış
İlk gunden tuzlu sumu yirmi gunlukken yada kirk gunlukken yikasin kac bebek bu tuzlamaOy oyy o konu hepten başka mesele de bıraktım ne istiyosa yapsın gitsin
Şekqrli suyu bırak ilk gün tuzu suda yıkayacakmış hepimizi öyle yıkamış
Amiinn inşokurken arada dönüp baktım acaba bunları yapanlar kendi annenizle kardeşiniz mi yoksa eşinizin annesi ve kardeşi mi diye, malesef sizinmiş. çok ayıp etmişler ve cidden halden anlamaz bi durumdalar. umarım siz bu stresli ortamdan kendinizi soyutlar, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. doğumdan sonra daha beter olmazlar inşallah
Ama bir bilse elektirik parasını ödememiştir imalarınıııSanki gelenler anneniz değil de kayınvalideniz ve görümceniz. Eşinizi de takdir ettim doğrusu. İnce düşünmesi yemek için yer ayırtması falan çok hoş. Siz de sabredin hamileliğinizin son haftası strese sıkıntıya gelemez.