Kızının gözlerinde sulanma var mı peki? Benim büyük oğlumda da çok çapaklanma vardı. Hatta gözleri çapaktan yapışıyordu. Ne yaptıysam geçiremedim. Meğer gözyaşı kanalları tıkalıymış ve bebeklerde oldukça sık görülen bir durummuş. Hele biraz burnu tıkansa gözyaşları şıpır şıpır akardı. Öyleki gözyaşı tuzlu bir sıvı olduğu için kulaklarına doğru cildi tahriş olmuştu. Göz doktoru göz pınarlarına bastırarak masaj yapmamı söylemişti. Masaj yaparak açılmazsa ameliyat gerekir demişti. Allahtan masajla açılmıştı. Bence aklında olsun. Bir süre daha geçmezse bir göz doktoruna danış. Bir de sütünü gözüne damlatıp bir pamukla sil damla kullanma bence.
kızlar kanamanız ne durumda azaldı mı bitti mi..benim çok az geliyor ama hala kırmızı renkte belki biraz açık kırmızı dogum yapalı da 12 gün oluyor..acaba tamamen ne zaman biter illaki 40 gün sürecek diye birşey yok sanırım..
asıl rekor bende galiba emme konusunda..
dün gece saat 9bucuktan gece 2 buçuğa kadar emdi benim yaramaz.
artık 2 de ağlamaya başladım.
sinirlerim bozuldu nedense..
sonra da sabah 6bucuğa kadar uyudu tabi...
emzik gibi hissettim kendimi -tatlicadiarzu-
evet canım bizimkinin bana yaptığı da emzik muamelesi tamamen.. karnının doymadığını düşünmüyorum cünkü gecen haftaki kontrolde normalde doğduktan sonra bebeklerin o hafta kilo vermesini bekleriz fakat sizinki 100 gr almış dedi doktorumuz.. gayet güzel emzirmeye devam da dedi.. biz de bugun başladık yalancı emziğe.. ilk başta öğürdü filan ama şimdi gayet güzel emiyo. çok çirkin oluyo o koca emzikle ve benim de pek hoşuma gitmiyor açıkçası ama yapacak bişey yok. hergece 5 saat süren emzirme seansları çekilmez yoksa.. Aman Allahım düşünmesi bile çok kötü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?